در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Shakiba
پیام:
۲,۱۰۸
عضویت از: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- رایکارد٬ کرایوف - فجر سپاسی - اسپانیا٬ آرژانتین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
می دونم چی میگی ![]() گاهی یه عده رو میبینی انقدر احمق، یه سری احمق تر هم دور اونا وایسادن براشون کف می زنن. بعضی وقتها نمی دونم باید از کنارش بگذرم یا وایسم و حماقتشون رو به گردن بگیرم، آیا مسئولیتی بر من هست یا فقط باید از این افراد عبرت بگیرم؟ واقعا آزار دهنده است. بدتر هم اونکه، با کسی نمی تونی درمیونش بذاری، چون طرفت فکر می کنه خودت رو انیشتین فرض می کنی. |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دیروز رفتم از دستگاه خودپرداز پول بگیرم مبلغ رو زدم ۵۰۰۰۰ تومان .![]() یه ده هزار تومنی داد! سه تا پنج هزار تومنی داد! پنج تا دو هزار تومن داد! پونزده تا هزاری! ... ![]() یه لحظه دلم واسه دستگاه سوخت،نزدیک بود پولو برگردونم تو دستگاه! ![]() طفلی خودشو کشت ۵۰ تومن منو جور کرد! ![]() ![]() ![]() ![]() کمیل اگه تو سرت رو بزنی به دیوار من سرم و به کجا بزنم ؟؟؟ ![]() بیخیال این هم گذرد ![]() |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
دوستان سر به دیوار![]() با عرض پوزش، ما دو جور خر داریم ![]() یکی که خره ![]() ![]() کسی که خره، میشه آدم شه ![]() ![]() به همین سادگی به همین خوشمزگی ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آخ این ترول دیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------ گوشیم دراه میسوزه ![]() ![]() ![]() دیرزو دیدم رمزش رو میزنم وا نمیشه ![]() ![]() بله داره میسوزه ![]() |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Amir نوشته:نقل قول کمیل نوشته:گاهي دوست دارم كلمو بكوبم تو ديوار واقعا كه... نميدونم چي بگم فقط دوست دارم بزنمت خون بالا بياري اره قاطي كردم اخه ...... الله اكبر واقعا حالم از خودم بهم ميخوره گاهي فكر ميكنم همه چي تقصير منه ولي وقتي نگاه ميكنم ميبينم مقصر نيستم مقصر مغزه يه عد ه س كه اكبند مونده اينجا ميگم كه حرصم خالي بشه خدا كنه دكمه كيبردم درست بشه خدايا همه اين بشرها دو پاي ناقص العقلتو عقل بده بهشون راهو چاهو نشون بده بزار از اين خريت خارج بشن چی شده کمیل؟ قضیه چیه؟ اين كميل هر6 ماهي يك بار قاطي ميكنه بعد خوب ميشه ![]() |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
wow اینجا چه خبره؟؟؟؟ همه چی مختله ![]() تا حالا ندیدم آقا کمیل اینجوری بشه ![]() فک کنم کارد بزنی بهش خونش در نیاد ![]() نقل قول می دونم چی میگی گاهی یه عده رو میبینی انقدر احمق، یه سری احمق تر هم دور اونا وایسادن براشون کف می زنن. بعضی وقتها نمی دونم باید از کنارش بگذرم یا وایسم و حماقتشون رو به گردن بگیرم، آیا مسئولیتی بر من هست یا فقط باید از این افراد عبرت بگیرم؟ واقعا آزار دهنده است. بدتر هم اونکه، با کسی نمی تونی درمیونش بذاری، چون طرفت فکر می کنه خودت رو انیشتین فرض می کنی. like با این حرفت خیلی موافقم ![]() وااااااااااایییییی بچه ها اینجا داره بارون میاد!!!! ![]() ![]() |
||
|
|||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
چقدر این روز های فاطمیه دل آدم پاک میشه. دیشب که مداح هیاتمون ابالفضل بینائیان بود، چه روضه ای خوند. ![]() حسینیه مون شام دهی هم بود، تا ظرف ها رو بشوریم و جارو بزنیم شد ساعت 2 شب. تا برسم خونه شد 2:05 2:30 خوابیدم، ساعت 4:30 بیدار شدم. ![]() با بچه ها رفتیم مصلی که این هفته ندبه نوبت ساری بود. به هزار زحمت رفتیم اون جلو جای خوب گرفتیم. چه روضه ای خوند ثمری. ![]() چه مناجاتیدخوند میرداماد. ![]() امشب هم قمر احتمالا میرداماد و حاج حمید برناسی می خونن. ![]() کم کم فاطمیه هم داره عاشورایی میشه. ![]() ويرايش ناظر: لطفا به سلايق و اشخاص توهين نكنيد |
||
|
|||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
چی شده؟! چرا دیگه کسی اسپم نمیده! ![]() ![]() |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول علی نوشته:چی شده؟! چرا دیگه کسی اسپم نمیده! ![]() ![]() حسش نیست ![]() |
||
|
|||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول علی نوشته:چی شده؟! چرا دیگه کسی اسپم نمیده! ![]() ![]() حسش نیست ![]() آخه چرا؟! ![]() ![]() |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |