در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نچ نچ نچ نچ نچ اینجا رو نگا تو رو خدا![]() خوشم میاد همه به جرگه ی سامی پیوستن ![]() خدا رو شکر که من از این جرگه خارج شدم ![]() مثل اینگه این اسپم واگیر داره ![]() ![]() بعضیا هم که انگار این شکلکارو تازه کشف کردم هی را به را میزنن ![]() ![]() ندیده بدیده بازی در نیار که آخه ![]() پ.ن: حیف دسترسی ندارم یه حالی ازتون میگرفتم ![]() |
||
|
|||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول انجمن رو میسپارم دست مسعود تا تنهایی در مقابل سامی بجنگهسامی تنها نیست ![]() اینا دو نفری نمیتونند حریف یکی از شاگردام بشند، چه برسه که بخوان با خودم در بیفتن ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
ببینید![]() دیشب رئال برد، اعصابم خراب شد ![]() ![]() کمیل هم نیست، منم سرما خوردم ![]() ![]() ![]() ![]() ولی کاری نکنید که رفتاری رو که در بخش نظرات دارم اینجا هم داشته باشم ![]() ![]() ![]() پ.ن: داداش محمدرضا تو اسم بدها رو بنویس من برم به نظرات برسم، بعد از اینکه برگشتم در موردشون با همدیگه تصمیم میگیریم ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
ایمان می آورم به دوستی و صداقت قاصدک ! سال هاست که ، صدایم را شنید ... نگاهم را خواند ... محبتم را فهمید ... غصه هایم را گریست ... خوشی هایم را خندید ... و همه شان را رساند به دوردست های خاکستری ! این روزها ، بیشتر از همیشه ، قاصدک را می خوانم ! و "تو" امروز هر چه قاصدک دیدی ، جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید !... |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
بالاخره اینجا یه جونی گرفت ![]() یه چندتا اسپم دیدیم ![]() ![]() آقا کیاوش مبارک ![]() ایشالله 10000 رومینش رو هم بزنی تا یه مدت دیگه ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول خدا هیچ خونه ای رو بی خواهر نکنه انقده خوبه آدم خواهر داشته باشه بیاد اتاقشو تیمیز کنه برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی کلیک کنیدبیشین بینیم بابا ![]() اتاق منم آیدین و اینا جمع میکنن ![]() هی دوشتان چقد بده که ... ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هی روزگار ای کاش منم یه خواهری داشتم حرف گوش کن هر کاری میگفتم بکنه راستی ما فقط یه رئالی تو کلاس داریم دیدم امروز خیـــــــــــــــــــلی خوشحاله طعنه آمیز گفتیم : اگه میدونستم این همه خوشحال میشدی میگفتم ال کلسیکو های قبلی هم بارسا ببازه دلت شاد شه!!!!! معلم ادبیاتمون هم بارسایی بود وقتی فهمید واقعا ناراحت شد ![]() |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... ![]() پایان |
|||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ساعت 3:40 دقیقه بعد از ظهر شاهی![]() ![]() ![]() ساعت 6:30 دقیقه تهران،تهرانپارس ![]() ![]() فکر کنم سرعتم از سرعت ای دی اس ال هم بیشتر بوده ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این یکی دو روزه همش صحبت رنک بودحالا من یه سوال دارم : هر چندتا ارسال اضافه بشه رنک عوض میشه؟؟؟؟ ![]() ![]() در ضمن آقا کیاوش ارتقا رنکت در شب ال کلاسیکو خیلی هم خوش یمن و خاطره انگیز نبودا . ای کاش.... ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ساعت 3:40 دقیقه بعد از ظهر شاهی(قائمشهر جدید دم در دانشگاه ازاد )ساعت 6:30 دقیقه تهران،تهرانپارس فکر کنم سرعتم از سرعت ای دی اس ال هم بیشتر بوده ميگم كاش اي دي اس الم سرعت شمارو داشت اون وقت خيلي خوب ميشد ![]() ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |