در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول باور کنید اگه یک بار دیگه این چنین ادبیاتی ببینم حذف میکنم![]() بیچاره بهزاد که همه بش میگن سوهان روح ![]() ![]() شما خودشو ناراحت نکن ![]() ضد حالیا بعد کلی مدت اومدم یه ارسال بزنم اینجوری ضایعم کن ![]() نقل قول مسعود نوشته:حتما عسیسم ![]() شیلینیت محفوظه ![]() از بس که دوسمت می دالم برات یه آبنبات چوبی خریدم ![]() ![]() مسعود؟ ![]() خودتی آیا؟ ![]() ![]() میدونی یاد کی افتادم؟ یه نازنین ![]() اینکه حرف میزنه من دوس دارم لال به دنیا میومدم ![]() نقل قول عرفان نوشته:این روزها ازخیلی ها شنیدم که میگن میخوام بمیرم تاحالا کسی رو دیدید که اینکارو بکنه . فقط حرفه خب پس چرا با امید زندگی نمیکنین؟ زندگی خیلی قشنگ تر از این چیزهاست . نوع دیدتون رو عوض کنین ![]() من دیدم اونقدم قشنگ این کارو انجام داده ولی بچه ها جدا نمی فهمم هدفم از زندگی چیه دارم خل میشم کم کم(با توجه به اینکه قبلنم خل بودم خل تر شدم ![]() ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Alireza_i99000 نوشته:دوست عزیز ، برادر زاده محترم ![]() ![]() می خوایی بگم معافیتتو لغو کنن ؟ ![]() مگه بقیه آقایون که معاف شدن... ![]() به ما شیرینی دادن؟ ![]() من فقط به خواص شیلینی میدم. ![]() نقل قول مسعود نوشته:نقل قول Dear user نوشته:نقل قول مسعود نوشته:من رو هم قراره از گفتمانهای سیاسی، ببرن مشهد ![]() 30 خرداد میرم، 3 شب 4 روز اقامت، با قطار میریم، 40 هزار تومن ![]() یا امام رضا! نوکرتم که هیچ وقت من رو تو تابستون از یاد نمیبری ![]() 6 سال پیاپی هستش که تابستون میرم مشهد! پارسال هم کاملا نا امید شده بودم ولی آخر سر راه افتادیم! هر چند که کلا بدجور اونجا مریض شده بودم و دو روز رو تو بیمارستان بودم ولی بازم همین که یه بار تونستم حرم رو ببینم برام کافیه ![]() پ.ن: رنک خوشگله؟! ![]() ![]() آورین عجقم. ![]() شیلینی ما فلاموش نشه. ![]() ![]() حتما عسیسم ![]() شیلینیت محفوظه ![]() از بس که دوسمت می دالم برات یه آبنبات چوبی خریدم ![]() ![]() مثلا جیملم مسعود هم جزو شیلینی بگیل هائه. ![]() بلاش کیت کت خلیدم. ![]() نمیدونم اونقدر قشنگ شده که ارزش تقدیم داشته باشه یا نه... اما تقدیمش می کنم به آستان مقدس امام زمان و مادر مظلومشون. ![]() ![]() پ.ن:چون برای چاپ بنر طراحی شده بود حجمش بالا بود، بخاطر همین موقع کم حجم کردن خیلی کیفیت تصویر و رنگ پایین اومد. حتما نظر بدید. |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هر "فقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد ... ![]() آنشرلی هم نشدیم یکی بهمون بگه : آنه ؟ تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت ؟... ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آورین عجقم.شیلینی ما فلاموش نشه. نقل قول حتما عسیسمشیلینیت محفوظه از بس که دوسمت می دالم برات یه آبنبات چوبی خریدم نقل قول من فقط به خواص شیلینی میدم.نقل قول مثلا جیملم مسعود هم جزو شیلینی بگیل هائه.بلاش کیت کت خلیدم. یعنی اینا یه روز میخوان بشن مردای این مملکت ![]() ![]() ![]() یعنی الان سرمو میخوام بکوبم به دیوار و سقف و .... یه کم خجالت بکشین آبرومون جلو انجمن نسوان رفت ![]() یک بار دیگه همچین ادبیاتی ببینم ![]() ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هیچکس در مورد بنر من نظر نداد.![]() همیشه باعث میشید آدم سرخورده بشه... ![]() نظر ندین دیگه طرح هام رو اینجا نمیزارم. ![]() با کیفیتش رو توی فیس دوغ گذاشتم. ![]() در مورد امضا هم جان هر کسی دوست دارین نظر بدین. ![]() |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امضاتون خیلی باحاله !!!! چجوری اینطوریش کردین؟ |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... ![]() پایان |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
آخه جای این حرفا اینجاست؟!![]() ![]() انجمن علمی کاربردی واسه چیه پس؟! ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آخه جای این حرفا اینجاست؟پس اينجا چي بايد بگي ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
ببینید دوستان![]() تو این سایت انجمنها و تاپیکهای زیادی هست ![]() ما هم برای اینکه اونا از رونق نیوفتن این تذکرات رو میدیم و این قوانین رو میذاریم! با توجه به اسم تاپیک میشه همه چیز اینجا گفت! ولی اگه اینطوری باشه اونوقت کل سایت تو یه تاپیک خلاصه میشه ![]() ![]() در کل قوانین ساده ست! ارسالهای بی محتوا و هرزنامه ندین، ارسالهایی که براشون تاپیکهای جداگانه در نظر گرفته شدن ندین! به همین سادگی به همین خوشمزگی ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:ببینید دوستان ![]() تو این سایت انجمنها و تاپیکهای زیادی هست ![]() ما هم برای اینکه اونا از رونق نیوفتن این تذکرات رو میدیم و این قوانین رو میذاریم! با توجه به اسم تاپیک میشه همه چیز اینجا گفت! ولی اگه اینطوری باشه اونوقت کل سایت تو یه تاپیک خلاصه میشه ![]() ![]() در کل قوانین ساده ست! ارسالهای بی محتوا و هرزنامه ندین، ارسالهایی که براشون تاپیکهای جداگانه در نظر گرفته شدن ندین! به همین سادگی به همین خوشمزگی ![]() مسعود؛ داداشی من تا حالا تو رو از این زاویه ندیده بودم... ![]() چقدر بزرگ شدی. ![]() ![]() |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |