در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مصطفی نوشته:گالری اگه برا بقیه آب نداره،برا شما که نون داره ![]() با این وضعیت یکه تاز تعداد پیام تو سایت درآینده ای نه چندان دور خواهی شد پیشاپیش تبریک د نـــ د (de na de) آب داره...نون داره.... ترافیک اضافی هم داره ![]() ![]() ![]() امروز دقیق یه هفته از اولین استارت دوره گذشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول 이태민 نوشته:نقل قول Dear user نوشته:جوان ننه، قد کمان ننه. ![]() تو رو خدا هر چرتي كه به دهن اين مداح ها كه خيليهاشون فوق العاده بي ادب و كم عقلن مياد اينجا ننويسين. تو با مادر و مادر بزرگ و عمه و خاله خودت اينطوري صحبت مي كني؟! من نمي دونم چرا بعضي از اين مداحا يهو خودموني ميشن، يادشون ميره دارن در مورد كي صحبت مي كنن و بايد احترام رو در هر حالتي نگه دارن! واقعا اين مداحيزم داره ريشه دين رو مي جوه! امام صادق (ع) فرمودند هر کسی ذره ای محبت در دل خودش به مادر ما دید، منِ امام صادق بهش اجازه میدم مادرم رو مادر صدا کنه... اجازه خودشونه. |
||
|
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام بچه ها وای چقدر دلم تنگ شده بود![]() باز این داداش محترم ما کله سحر از خواب بیدار شده زده به سرش ![]() الان همه شاهد باشین داره منت میذاره ![]() ![]() مثلا الان دارم درس میخونم ![]() ![]() خداکنه امشب بارسا ببره 2روزه داغونم یه لیوان آبم نخوردم ![]() یه چیز جالب کشف کردم بنده خدا چرا به این آقا سامی هی میگین اسپمر 4 سال اینجا عضو ارسالاش از داداش محترم من کمتره خلاصه که خوشخالم بهتون خوش میگذره ![]() |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول باز این داداش محترم ما کله سحر از خواب بیدار شده زده به سرشکی من؟؟؟ ![]() نقل قول الان همه شاهد باشین داره منت میذارهمن و منت نزن این حرفو ![]() ![]() ![]() نقل قول یه چیز جالب کشف کردم بنده خدا چرا به این آقا سامی هی میگین اسپمر 4 سال اینجا عضو ارسالاش از داداش محترم من کمتره ![]() این همه توضیح و شرح و پاورقی رو در یه خط نابود کرد واقعا دست گلت درد نکنه ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کی من؟؟؟پـــ نه پـــــ من نقل قول این همه توضیح و شرح و پاورقی رو در یه خط نابود کرد واقعا دست گلت درد نکنه خواهش میکنم ![]() نقل قول من و منت نزن این حرفو خواستم بگم این ارسالا اسپم نیست و همینطوری یلخی بهم اضافه نشده الان این کلمه یعنی چی؟ |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول الان این کلمه یعنی چی؟والا دقیقا نمیدونم ![]() اینو تابستون حسام اومده بود بابلسر منم رفتم پیشش هی میگفت یلخی ![]() ![]() حسام این یلخی یعن همون یهویی نــــــــــه ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول باید عکس دانلود کنم شماره بندی کنم تکراریاش و حذف کنم بعد بیام آپلود کنم لینک بدم و ....باشه باشه حالا چرا جوش میاری ![]() بهر حال این خلوص و تلاش شما در سایت اگه جای دیگه مصرف شده بود الان جزء نخبگان کشور و جهان بشمار میامدید |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول الان این کلمه یعنی چی؟والا دقیقا نمیدونم ![]() اینو تابستون حسام اومده بود بابلسر منم رفتم پیشش هی میگفت یلخی ![]() ![]() حسام این یلخی یعن همون یهویی نــــــــــه ![]() آقا به کلمات قصار من توهین نکنیدا... ![]() یلخی خیلی کلمه پر بازیه. ![]() یه چی تو مایه های همون الکی یا به قول محمدرا یهویی خودمونه. ![]() بیشتر معنی الکی میده. ![]() ای خدا یادش به خیر محمدرضا جون، بازم از این کارا بکنید. ![]() همش خاطره میشه. ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
اهم اهم اهم...الی برای همیشه وارد میشود![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوب شد؟ ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
به به به![]() ![]() شما؟! ![]() ![]() عجیبه ![]() دختر کچل ندیده بودم ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |