در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ببین کی اینورا پیداش شد ببین عزیز من همه میدونن گنده شمال (3 تا استان ) منم کسی با برنامه های تو پیش نمیره پس چرا من همیشه ریز میبینیمت؟! ![]() البته این گنده شمال رو هم خوب اومدی ![]() ![]() ![]() برنامه هم نمیخواد بچینی یک بار رفتی مثلا برنامه ساری بچینی نزدیک بود سر از افغانستان در بیاریم ![]() نقل قول آدمی که بهش تیکه بندازن شبیه زلاتانی و زبون نداشته باشه جواب بده برنامه نریزه بهتره حالا خود دانی اون دوست عزیزمون که این رو به تو رسونده از کمبود دید کافی برخوردار بوده تو اون صحنه ، وگرنه گوشاش خوب شنید که در جواب طرف چی گفتم ![]() اصلا تقصیر منه ! اگر موقع برگشت نشونش میدادم چی براش فرستادن همه چیز رو برعکس برای تو افاضات نمیکرد ![]() نقل قول رو اول و آخر تابستون برنامه ریزی نکنین من نیستم حسام داداش من میام اراک بهت سر میزنم این حامد براش بهتره بره ساندویچی گرگان که بهش تیکه بندازن چه میدونه اراک کجاست اتفاقا برنامه ریزی شده؛ همین روزا سر از گرگان در میارین ![]() ببرمتون توی ساندویچی یکم شفاف سازی بشه اون دوست عزیزمون چرا تو رو گیر اورده بهت برعکس گفته ![]() ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول البته این گنده شمال رو هم خوب اومدی اره ، البته تا گنده گی رو تو چی ببینی ، از نظر عرض و اضافه وزن که معلومه تو گنده شمالی بلا منو بگو به خاطر حرف تو هر شب دارم میرم دو ![]() ![]() نقل قول اون دوست عزیزمون که این رو به تو رسونده از کمبود دید کافی برخوردار بوده تو اون صحنه ، وگرنه گوشاش خوب شنید که در جواب طرف چی گفتم اصلا تقصیر منه ! اگر موقع برگشت نشونش میدادم چی براش فرستادن همه چیز رو برعکس برای تو افاضات نمیکرد دیگه بدتر .... خجالت هم خوب چیزیه آدم جلو بزرگترش ![]() ما هم سن شما بودیم اصلا نمیتونسیم بگیم کسی به ما چیزی گفت واه واه واه... ![]() نقل قول اتفاقا برنامه ریزی شده؛ همین روزا سر از گرگان در میارین بحثمون هم سر همین بود ! ببرمتون توی ساندویچی یکم شفاف سازی بشه اون دوست عزیزمون چرا تو رو گیر اورده بهت برعکس گفته ؟! ![]() ![]() ببین من نه پیاده روی میام نه ساندویچی که در خطر بیوفتم ![]() ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول منو بگو به خاطر حرف تو هر شب دارم میرم دو بشکنه این پا که بو نداره تو پیاده روی رو با کوه نوردی ![]() نقل قول آخ جون آب انـــــــــــــــــــــــار ببین من نه پیاده روی میام نه ساندویچی که در خطر بیوفتم همون آب اناری بریم دیگه هیچی نمیخوام ازتساندویچی رو که زحمت میکشی نیای واقعا ![]() ![]() اب انار هم مهمون خودمین ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
5 گیگ کم نیس؟ من که اصن حال نمیکنم باید یکم زیاد باشه که دیر تموم شه؟ راسی بچه ها سرعتا چرا انقد پایین اومده؟ |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
وووووووووی ![]() از ساعت 5:20 داشتم اش نذری پخش میکردم. کل کوچه رو یه تنه طی الارض کردم ![]() دستم ![]() ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول امی نوشته:وووووووووی ![]() از ساعت 5:20 داشتم اش نذری پخش میکردم. کل کوچه رو یه تنه طی الارض کردم ![]() دستم ![]() ![]() مگه شما بالانس میزنید راه میرید؟! ![]() این موضوع طی الارض فکر کنم بیشتر به "پا" مربوط باشه تا به "دست" ![]() البته شاید منظورتون اینه که آش سنگین بوده، ولی خوب این چه ربطی به طی الارض داره؟! ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول SMS نوشته:نقل قول امی نوشته:وووووووووی ![]() از ساعت 5:20 داشتم اش نذری پخش میکردم. کل کوچه رو یه تنه طی الارض کردم ![]() دستم ![]() ![]() مگه شما بالانس میزنید راه میرید؟! ![]() این موضوع طی الارض فکر کنم بیشتر به "پا" مربوط باشه تا به "دست" ![]() البته شاید منظورتون اینه که آش سنگین بوده، ولی خوب این چه ربطی به طی الارض داره؟! ![]() ![]() پس معلوم شد تا حالا کرج نیومدید. کوچه هاش بسیار دراز میباشد. ![]() کلی راه رفتم. چهار تا اپارتمان هم بود که تا طبقه ی پنجم رفتم. ![]() ![]() ربط داره دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ولی خیلی خوشمزه بود ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول امی نوشته:![]() پس معلوم شد تا حالا کرج نیومدید. کوچه هاش بسیار دراز میباشد. ![]() کلی راه رفتم. چهار تا اپارتمان هم بود که تا طبقه ی پنجم رفتم. ![]() ![]() ربط داره دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ولی خیلی خوشمزه بود ![]() قبول باشه ![]() تجربه ی زندگی در کرج رو دارم. نمی دونم شما کدوم قسمتش هستید، ولی ما گلشهر بودیم ![]() نقل قول کمیل نوشته:نقل قول Franklin Edmundo Rijkaard نوشته:خیلی وقته که یه سوال برام پیش اومده. تو ارسالاتون همش از کلمه "اسپم" استفاده می کنید. این کلمه ای که میگید چیه اصلا ![]() اسپم یعنی این ![]() (ا) ارسال (س) سامی (پ) پرتو پلا ![]() (م) مباحث ازاد ![]() فکر کنم خیلی مشخص باشه ![]() ![]() من اینو ندیده بودم ![]() ![]() ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول SMS نوشته:قبول باشه ![]() تجربه ی زندگی در کرج رو دارم. نمی دونم شما کدوم قسمتش هستید، ولی ما گلشهر بودیم ![]() ![]() ![]() دلم بهاری شد ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول پس معلوم شد تا حالا کرج نیومدید. کوچه هاش بسیار دراز میباشد. اینو راس میگی من یه بار مهمونی رفتم خونه ی عموم ![]() ای بابا مگه میرسیدیم ![]() هی میرفتیم هی عموم میگف باید یکمم بیاین ![]() مصیبتی بود ![]() آخرش یه آقایی تا یه جایی بردمون بقیشم عموم اومد خیلی بلندن ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |