در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول uncle نوشته:اینا ایرانی واقعی نیستن! هر چند که به شخصه در واقعه تخت جمشید شک دارم و دقیقا مطمئن نیستم که حقیقت همونیه که گفته میشه یا نه؛ همچنین از این چیزی هم که گفته شد دوباره اطلاع ندارم و مطمئن نیستم ولی ایرانی واقعی اونه که از میهنش دفاع کنه نه اینکه خودش رو بکشه یه مسئله ای که هست پس کیا رو میشه بگی ایرانی؟ من همچین چیزی شنیدم.مطمئن نیستم.منبعم هم زیاد موثق نبود.ولی اگه باشه واقعا کارشون درسته.تو نمیتونی جلوی سپاهیای اسکندر قد علم کنی.و جلوی چشات پایتختت نابود شده.چیکار میتونی بکنی؟ وختی طرف میبینه نتونستهکاری بکنه خودشو کشته.البته اصل خودکشی درست نیست.ولی به نظرم خیل کار خوبی کردن. در مورد درست بودن واقعه ی آتش اسکندر حت یه درصد هم شک نکن که درسته.ولی خب مسئله اینجاس که اینطوری نبوده که برسن بهش آتیشش بزنن برن. تو عالم مستی یه دختر از خدا بی خبر بهاسکندر گفته میزاری اینجا رو آتیش بزنم؟گفته آره.نه تنها میزارم بلکه خودمم باهات آتیشش میزنم.این موثق ترین چیزیه که از بین چندین منبع گشتم و پیدا کردم. |
||
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول تو نمیتونی جلوی سپاهیای اسکندر قد علم کنی.و جلوی چشات پایتختت نابود شده.چیکار میتونی بکنی؟ما تو تاریخمون یکی رو داشتیم به نام آریو برزن که با اینکه خیلی یاراش کم بودن ولی مردونه جنگید. اینکه خودشونو کشتن نشونه ی ضعفشون بوده.البته این یه نظر شخصی ه. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
حالا که شما جاشون نبودین و موقعیت رو درک نمیکنین جرئت خیلی زیادی میخواد خودکشی .اونم تو اون شرایط. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ســجـــاد نوشته:نقل قول تو نمیتونی جلوی سپاهیای اسکندر قد علم کنی.و جلوی چشات پایتختت نابود شده.چیکار میتونی بکنی؟ما تو تاریخمون یکی رو داشتیم به نام آریو برزن که با اینکه خیلی یاراش کم بودن ولی مردونه جنگید. اینکه خودشونو کشتن نشونه ی ضعفشون بوده.البته این یه نظر شخصی ه. |
||
چی بگم؟! | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Shakiba
پیام:
۲,۱۰۸
عضویت از: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- رایکارد٬ کرایوف - فجر سپاسی - اسپانیا٬ آرژانتین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول andriy shevchenko نوشته:نقل قول ســجـــاد نوشته:نقل قول تو نمیتونی جلوی سپاهیای اسکندر قد علم کنی.و جلوی چشات پایتختت نابود شده.چیکار میتونی بکنی؟ما تو تاریخمون یکی رو داشتیم به نام آریو برزن که با اینکه خیلی یاراش کم بودن ولی مردونه جنگید. اینکه خودشونو کشتن نشونه ی ضعفشون بوده.البته این یه نظر شخصی ه. نميشه از يه ملت انتظار داشت كه همه شجاعت و دلاوري آريو برزن رو داشته باشن، اگر اينطور بود آريو برزن تبديل به اسطوره براي پايداري و وطن پرستي نميشد. درسته كه بيشترين كاري كه ازشون بر مي اومده خودكشي نبوده، اما همين كه اين خودكشي از علاقه به وطن و بيگانه ستيزي مردم حكم ميكنه خودش كلي جاي بحث داره. اين نظر شخصي بود. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:ای خدا این کنکور دیگه چیه 12 سال درس خوندم ک کنکورو خوب بدم حالا ک رسیدم ب کنکور اصلا حال و حوصله درسو ندارم وای وای سه هفته دیگه کنکوره وای وای واقعا چیز چرتیه فک کردن بهش حالمو بهم میزنه سه ساله دارم خر میزنم ک برم برق شریف ولی حالا ک باید بیشتر بخونم از درس بدم اومده فک کنم با این رویه عمران امیر کبیر هم قبول نشم خدا جون خودت کمک کن یه فرجی بشه این دو سه هفته درس بخونیم دوستان شدیدا نیاز به دلداری داریم آخه میخوای بری برق شریف چیکار؟ تو که الان خسته شدی اونوقت چجوری میخوای اونو تحمل کنی که صدها برابر سختتر و طاقت فرساتره؟؟؟ برو یه رشته ی دیگه بخون که هم به درست برسی هم به زندگیت . ضمن اینکه برق شریف 2رقمی میخوادااااااااااا.... |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
غم نوشت:آهای اونایی که وقتی باباتون صداتون می کنه٬ میگین: "هان؟ چیه؟ چی میگی؟" ... می دونین چند نفر تو دنیا هستن که تنها آرزوشون اینه که فقط یه بار دیگه باباشون صداشون کنه ؟؟! روز همه ی باباهای دنیا مبارکــ . . . روز بابای آسمــونــی من هم مبارکــ |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول NILOOFAR نوشته:غم نوشت:آهای اونایی که وقتی باباتون صداتون می کنه٬ میگین: "هان؟ چیه؟ چی میگی؟" ... می دونین چند نفر تو دنیا هستن که تنها آرزوشون اینه که فقط یه بار دیگه باباشون صداشون کنه ؟؟! روز همه ی باباهای دنیا مبارکــ . . . روز بابای آسمــونــی من هم مبارکــ نیلوفر دلم گرفت |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول شاید اگه یکی الآن این کارو بکنه میگیم ایرانی نیست اما اون موقع فکر میکردن این یه افتخاره که اصلا نمیشه بگیم کدومش درسته.بعدشم خود کشی خیلی جرات میخواد.در ضمن لطفا این مردم شریف رو با لفظ اینا صدا نکنید.بله درسته.ولی اگه مردانه میجنگیدن و میمردن خیلی ابهتش بیشتر بود. با غرور جنگیدن و در راه وطن جون دادن افتخار بزرگی ه. کی گفت اینا؟؟ نقل قول NILOOFAR نوشته:غم نوشت:آهای اونایی که وقتی باباتون صداتون می کنه٬ میگین: "هان؟ چیه؟ چی میگی؟" ... می دونین چند نفر تو دنیا هستن که تنها آرزوشون اینه که فقط یه بار دیگه باباشون صداشون کنه ؟؟! روز همه ی باباهای دنیا مبارکــ . . . روز بابای آسمــونــی من هم مبارکــ من خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم. ایشالا خدا بیامرزتشون.. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
ببینید! من روی تخت جمشید باهاتون بحث نمیکنم! روی اسکندر هم بحث نمیکنم! یه چیزایی رو میدونم در این مورد ولی چون 100 درصد مطمئن نیستم هیچ وقت بر زبان نمیارم! این قضیه هم که معلوم نیست صحت داره یا نه! ولی وطن پرست اونه که برای حفاظت از وطنش تمام توان خودش رو به کار ببره! یه سوال! هزار نفر به مملکت حمله کردن و فقط یک نفر مونده! اون یک نفر با تمام توان در مقابل این هزار نفر قرار بگیره و با غرورو ملیش بگه که اگر 100 هزار نفر هم بودید باز تسلیم نمیشدم و تا آخرین قطره خونم از این مملکت دفاع میکنم و همونجا هم بمیره، بهتره یا اینکه از ترس بره خودشو آتیش بزنه؟! گناه کودکانی که سوختن چی بود؟! اصلا جدای از بحث اسلامی! چون اصلا اون زمان اسلامی در کار نبوده ولی خودکشی از لحاظ عقلی هم خیلی چیز بی معنی و مسخره ای هست! من که به شخصه برای فردی که خودکشی میکنه احترامی قائل نیستم! به هر دلیلی میخواد باشه! اینا وطن پرستی نیست! وطن پرست کسایی هستن که تا آخرین قطره خونشون از میهن دفاع میکنن نه اینکه از ترس اینکه مورد شکنجه قرار بگیرن فورا خودشون رو میکشنن و برخیها هم میان میگن چون نمیخواستن زیر بار خفت و خواری برن خودشونو کشتن! هرچند که مشخص نیست چنین اتفاقی افتاده یا نه! ضمنا همیشه ی همیشه امیدی هست! |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |