در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Dear user نوشته:کاملا جدی ه! ![]() ![]() به قول روحانی اعتکافمون: به فرض که جدی نباشه، حداقلش اینه دور هم می خندیم. ![]() داداش هماهنگ کن من هستم. ![]() مسخره کردی؟ ![]() بالاخره هست یا نه؟ ![]() محمدرضا و کمیل میان اصن؟ ![]() پ.ن : من کلاس دارم باید برم.بعد هماهنگ کن. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نقل قول Dear user نوشته:کاملا جدی ه! ![]() ![]() به قول روحانی اعتکافمون: به فرض که جدی نباشه، حداقلش اینه دور هم می خندیم. ![]() داداش هماهنگ کن من هستم. ![]() مسخره کردی؟ ![]() بالاخره هست یا نه؟ ![]() محمدرضا و کمیل میان اصن؟ ![]() پ.ن : من کلاس دارم باید برم.بعد هماهنگ کن. ![]() برای چی اینجا گفتم؟ ![]() گفتم که کمیل و محمدرضا خودشون بگن ما هم میایم. ![]() یعنی روی مهبد و علیرضا صمیمی رو داری سفید می کنی تو خرخونی. ![]() |
||
|
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان خدایی اینو نگاه کنین![]() بچه گربه های ما! از چپ به راست چنگیز پرویز تیمور و غلام! ![]() ![]() شیر به این گرونی ما به اینا شیر میدیم! ![]() لینک بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید ![]() این قضیه ش چیه آخر؟ ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Dear user نوشته:برای چی اینجا گفتم؟ ![]() گفتم که کمیل و محمدرضا خودشون بگن ما هم میایم. ![]() یعنی روی مهبد و علیرضا صمیمی رو داری سفید می کنی تو خرخونی. ![]() الان اگه کمیل محمد رضا نگفتن ما میایم ، یا گفتن ما نمیایم تکلیف چی ه IQ؟ ![]() آدم که کلاس میره خرخونه؟ ![]() بیا من بهت خرخون معرفی میکنم کفت ببره.. ![]() ![]() ![]() نقل قول بچه گربه های ما! از چپ به راست چنگیز پرویز تیمور و غلام! اسم مامانشون هم مهنازهیعنی الان وجه تسمیه ی اینا چیه؟ ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول سارا نوشته:دوستان خدایی اینو نگاه کنین ![]() بچه گربه های ما! از چپ به راست چنگیز پرویز تیمور و غلام! ![]() ![]() شیر به این گرونی ما به اینا شیر میدیم! ![]() لینک بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید ![]() این قضیه ش چیه آخر؟ ![]() الان اینا که همه مثه همه ن ![]() ![]() ![]() حیف شیر ![]() ![]() اون دوست من بودم ![]() ![]() شکل یه لکه بود که روماه بود. ![]() ![]() زیاد پررنگ هم نبود ![]() عکسشو دیدم ![]() واضح نبود ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نقل قول بچه گربه های ما! از چپ به راست چنگیز پرویز تیمور و غلام! اسم مامانشون هم مهنازهیعنی الان وجه تسمیه ی اینا چیه؟ ![]() یه لاکپشت داشتم اسمش چنگیز بود، به یاد اون اسم یکی از اینا رو گذاشتم چنگیز ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:الان اینا که همه مثه همه ن ![]() ![]() ![]() حیف شیر ![]() ![]() اون دوست من بودم ![]() ![]() شکل یه لکه بود که روماه بود. ![]() ![]() زیاد پررنگ هم نبود ![]() عکسشو دیدم ![]() واضح نبود ![]() نه تو نبودی ![]() ![]() ![]() ![]() وجه تمایزشون اینه که حلقه ی اول دم چنگیز مشکیه مال پرویز خردلیه ![]() ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سارا نوشته:یه لاکپشت داشتم اسمش چنگیز بود، به یاد اون اسم یکی از اینا رو گذاشتم چنگیز ![]() ![]() ![]() ![]() مامانش شبیه مهناز افشاره؟ ![]() نقل قول سارا نوشته:نه تو نبودی ![]() ![]() دستگاه جدیدی که اخیراً اختراع شده. ![]() نقل قول سارا نوشته:وجه تمایزشون اینه که حلقه ی اول دم چنگیز مشکیه مال پرویز خردلیه ![]() ![]() چه تفاوت های چشم گیری. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این بچه (سجاد) چقدر فعاله تو سایت روزی 20 تا پست نده نمیشه![]() لامصصب انگار نه انگار که کنکور داره ![]() |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمد نوشته:این بچه (سجاد) چقدر فعاله تو سایت روزی 20 تا پست نده نمیشه ![]() لامصصب انگار نه انگار که کنکور داره ![]() دقیقا منم همیشه همینو میگم. ![]() وقتی میبینم آقا سجاد تو سایته پیش خودم میگم مگه ایشون کنکور ندارن. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمد نوشته:این بچه (سجاد) چقدر فعاله تو سایت روزی 20 تا پست نده نمیشه ![]() لامصصب انگار نه انگار که کنکور داره ![]() ![]() من درسامو خوندم اومدم. ![]() دقت کن ![]() من تو روز 2 ساعتم تو سایت نیستم. ![]() ولی مفید.. ![]() نقل قول وقتی میبینم آقا سجاد تو سایته پیش خودم میگم مگه ایشون کنکور ندارن.خوشم میاد واسه همه دغدغه شده به جز خودم. ![]() بالاخره تونستم استرس رو وارد کنم. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |