در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
خونم ترس داره آخه؟!!!!!من سررم شکسته شیشه تو دستم رفته.اما عین خیالم هم نبود! چند دقیقه پیش هم یه سوسکو با مشت رو دیوار حیاط پرس کردم!
|
||
چی بگم؟! | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:من یه بار یه اتفاقی واسم افتاد ، نزدیک بود پام قطع بشه. الانم جاش هست رو مچ پام. یادمه اون روز آنفاکتوس ه خفیف کردم. پ.ن : سوزن کزازش درد داره لامصصصب. همون اره برقیه؟که 5 تابخیه زدن براتون؟ راستی چراهمه 12 تیر میان اراک؟منم 12 تیر میام اراک جالبه کل سایت بیان راستی آنفاکتوس نه انفارکتوس! |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول NILOOFAR نوشته:راستی چراهمه 12 تیر میان اراک؟منم 12 تیر میام اراک جالبه کل سایت بیان این سایت یک سری نامرد داره که هر از چند گاهی دور هم جمع میشن و میتینگ میذارن و نمک روی زخم من پاشیده و تا سر حد مرگ حرصم میدن قطعا یک روز این عده مورد غضب قرار خواهند گرفت فقط خدا میدونه کی نکته عجیب هم اینجاست که با اینکه همشون به روح اعتقاد کامل دارن بازم این کارا رو میکنن |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول sole نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:راستی چراهمه 12 تیر میان اراک؟منم 12 تیر میام اراک جالبه کل سایت بیان این سایت یک سری نامرد داره که هر از چند گاهی دور هم جمع میشن و میتینگ میذارن و نمک روی زخم من پاشیده و تا سر حد مرگ حرصم میدن قطعا یک روز این عده مورد غضب قرار خواهند گرفت فقط خدا میدونه کی نکته عجیب هم اینجاست که با اینکه همشون به روح اعتقاد کامل دارن بازم این کارا رو میکنن به جاي اينكارا برو خودتو براي 16 تير اماده كن بياي مازندران جشن داريم |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
Theory is when you know everything but nothing works.
Practice is when everything works and no one knows why. In Our lab, theory and practice is combined: Nothing works and no one knows why! |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول NILOOFAR نوشته:همون اره برقیه؟که 5 تابخیه زدن براتون؟ راستی آنفاکتوس نه انفارکتوس! شما از کجا میدونین؟ ولی من آنفاکتوس شنیدما.. حالا همون سکته. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:همون اره برقیه؟که 5 تابخیه زدن براتون؟ راستی آنفاکتوس نه انفارکتوس! شما از کجا میدونین؟ ولی من آنفاکتوس شنیدما.. حالا همون سکته. انفارکتوس درسته بالاخره ما تجربی هستیم دیگه |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:نقل قول sole نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:راستی چراهمه 12 تیر میان اراک؟منم 12 تیر میام اراک جالبه کل سایت بیان این سایت یک سری نامرد داره که هر از چند گاهی دور هم جمع میشن و میتینگ میذارن و نمک روی زخم من پاشیده و تا سر حد مرگ حرصم میدن قطعا یک روز این عده مورد غضب قرار خواهند گرفت فقط خدا میدونه کی نکته عجیب هم اینجاست که با اینکه همشون به روح اعتقاد کامل دارن بازم این کارا رو میکنن به جاي اينكارا برو خودتو براي 16 تير اماده كن بياي مازندران جشن داريم تصمیم گرفتم تا زمانی که نیومدین تبریز من نه تهران بیام نه شمال تحریمتون میکنم تازه! 20 تیر میرم مشهد احتمالا هفته آخر شهریور هم برم مشهد به احتمال کم هم یه بار دیگه هم برم مشهد یعنی اگه احتمالا همشون قطعی شه امسال سه بار میرم مشهد (گفتم شاید دلت سوخت) پ.ن: دوستان هر پیشنهاد و انتقاداتی تو این انجمن داشتین که عملی نشده حتما بصورت پیام شخصی بهم بگین! هر حرف ناگفته ای دارین؛ هرجا احساس میکنید مشکلی هست، هرجا فکر میکنید کار عقب مونده ای هست بگین تا یکی دو روز دیگه تصمیم گرفتم همه کارهای عقب مونده رو انجام بدم تموم شن |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:همون اره برقیه؟که 5 تابخیه زدن براتون؟ راستی آنفاکتوس نه انفارکتوس! شما از کجا میدونین؟ ولی من آنفاکتوس شنیدما.. حالا همون سکته. وای باورتون نمیشد من بدونما خودتون توی خاطرات گفته بودید دیگه ما یه عمری رشتمون تجربی بوده میدونیم انفارکتوس چیه |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
ما کلا جنوب یا غرب مسافرت میریم!کیش یا اهوز همدان بوشهر و اصفهان و یزد هم رفتیم.سنندج و یاسوجم همینطور.یه بارم تو کوچیکیام رفتم اراک!خیلی وقت پیش بود
|
||
چی بگم؟! | |||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |