در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول MoHaMaD نوشته:راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() محمد جان برادر من مشکل خودتو چرا منو قاطی میکنی؟!؟!؟ ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() محمد جان برادر من مشکل خودتو چرا منو قاطی میکنی؟!؟!؟ ![]() داداشی به قول محمد رضا مهم تفاهمه که داریم ![]() ![]() پس دیگه مشکل من و تو نداره دیگه ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:داداش چند تا بلیت بگیر ما رو ببر عربستان حالا دیگه اونجا تصمیم میگیریم بریم البیک یا KFC اینجوری دیگه حلالت میکنیم ![]() نگران مکان سکونت ما هم نباش دوستان هستند میریم خونشون روش فکر کن اینجوری برات بصرفه تره ![]() پس شمای دعا طلب هم به گروه اینا پیوستی ؟ها؟ ![]() اگه میخواید میبرم مک دونالد اونجا اشنا دارم البته اگه یارو الان نمرده باشه ![]() فقط بلیت ها مشکله راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() چه میشه کرد دیگه گفتم راحت حلالت بکنم شاید یادت بره دعام کنی یادت نره ها دعا کن کنکور قبول شم مک دونالد مشکل دار شده همون البیک و KFC خوبه چهار تا بلیت که این حرفارو نداره داداش ![]() دمت گرم دادا |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول جک گنجشکه نوشته:خیلی خوب منم اومد اینجا یه ابراز وجودی کنم یه سک سک بگم و برم ![]() سایت هم که یه سر سوزن تغییر نکرده مسئولان کجان ؟ ![]() فقط موس رو میاری رو تاپیک اخرین ارسال رو نشون میده ![]() در نوبه خودش پیشرفت خوبیه و میبینم که اینجا هنوز هم بحث شرینی وشربت و ولیمه اس اخه کی تو این سایت یه شیرینی داده که نفر بعدی بخواد ولیمه بده ؟ ماشاالله بچه های سایت خودشون این کارن ![]() سک سک؟! ![]() دیگه نمیذاریم بری ![]() بمون ![]() پ.ن: از شدت اسپمهای خود بکاهید به سرعت گیر نزدیک میشویم ![]() پ.ن2:مهدی با تو نبودم تو راحت باش ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:داداش چند تا بلیت بگیر ما رو ببر عربستان حالا دیگه اونجا تصمیم میگیریم بریم البیک یا KFC اینجوری دیگه حلالت میکنیم ![]() نگران مکان سکونت ما هم نباش دوستان هستند میریم خونشون روش فکر کن اینجوری برات بصرفه تره ![]() پس شمای دعا طلب هم به گروه اینا پیوستی ؟ها؟ ![]() اگه میخواید میبرم مک دونالد اونجا اشنا دارم البته اگه یارو الان نمرده باشه ![]() فقط بلیت ها مشکله راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() چه میشه کرد دیگه گفتم راحت حلالت بکنم شاید یادت بره دعام کنی یادت نره ها دعا کن کنکور قبول شم مک دونالد مشکل دار شده همون البیک و KFC خوبه چهار تا بلیت که این حرفارو نداره داداش ![]() دمت گرم دادا دادا نشد دیگه یا دعا یا ولیمه ![]() ![]() من برای ان جمیعت ولیمه ای دعا نمیکنم ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() محمد جان برادر من مشکل خودتو چرا منو قاطی میکنی؟!؟!؟ ![]() داداشی به قول محمد رضا مهم تفاهمه که داریم ![]() ![]() پس دیگه مشکل من و تو نداره دیگه ![]() داداش دیگه مسعود داره جوش میاره ![]() ![]() داشتم شوخی میکردم انشالله بری و خوش بگذره و پیشاپیش زیارتا قبول ![]() نقل قول مسعود نوشته:پ.ن: از شدت اسپمهای خود بکاهید به سرعت گیر نزدیک میشویم ![]() ولی مسعود من کلا از سرعت گیرها هم با سرعت و شدت خیلی بالایی رد میشم ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
داداش محمد غصه نخور ![]() ![]() اینا یه مدته چتر نشدن الآن موقعیت پیدا کردن هول شدن ![]() ![]() در کل خوش بگذره ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:راستی داش میلاد مشکل ها شد 3 تا ![]() چون خیلی بچه ی باحالی هستی 2تا تو یکی من ![]() ![]() محمد جان برادر من مشکل خودتو چرا منو قاطی میکنی؟!؟!؟ ![]() داداشی به قول محمد رضا مهم تفاهمه که داریم ![]() ![]() پس دیگه مشکل من و تو نداره دیگه ![]() داداش دیگه مسعود داره جوش میاره ![]() ![]() داشتم شوخی میکردم انشالله بری و خوش بگذره و پیشاپیش زیارتا قبول ![]() مرسی داشی روحیه ام خیلی بد بود شادم کردید ![]() ایشا الله قسمت همه تون شه ![]() نقل قول مسعود نوشته:پ.ن: از شدت اسپمهای خود بکاهید به سرعت گیر نزدیک میشویم ![]() ولی مسعود من کلا از سرعت گیرها هم با سرعت و شدت خیلی بالایی رد میشم ![]() ![]() me too ![]() نقل قول Maedeh نوشته:داداش محمد غصه نخور ![]() ![]() اینا یه مدته چتر نشدن الآن موقعیت پیدا کردن هول شدن ![]() ![]() در کل خوش بگذره ![]() زیارتت پیشاپیش قبول ![]() اره واقعا به نظر میرسه تروخدا یه ذره رو خودتون کار کنید این وضع گنده های سایته کوچیک ها که دیگه فبها مرسی از احساس لطف شما ![]() ولی قصه خوردن دیگه برام عادی شده ![]() راستی مرسی ایشا الله نصیب خودتون شه ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول Legolas نوشته:نقل قول یدونه هم بیزحمت از اون چترها میدی به من؟!راستی خلبانمون کیه؟! حسام ![]() ![]() برید کنار که خلبان اومد. ![]() محمد واقعا تو خجالت نمیکشی داری میری حج انقدر خسیس بازی در میاری؟؟؟ ![]() ![]() |
||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Legolas نوشته:نقل قول یدونه هم بیزحمت از اون چترها میدی به من؟!راستی خلبانمون کیه؟! حسام ![]() ![]() برید کنار که خلبان اومد. ![]() محمد واقعا تو خجالت نمیکشی داری میری حج انقدر خسیس بازی در میاری؟؟؟ ![]() ![]() داش حسام حساب شما که جداست ![]() ![]() شما بگی بدم میدم ![]() از شما به یک اشاره از ما دیگه نمیدونم بقیشو یادم نیس ولی همون ما چاکر شماییم ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ خرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |