در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Hamed Messi نوشته:اون موقع که اینو گفت بحث رفته بود تو درس ومشق ![]() من طرفداری نکنم از مسعود کی طرفداری بکنه!مسعود کاره ای نباشه کی کاره ای باشه!دست من بند نباشه دست کی بند باشه ![]() ![]() ![]() حامد جان شما خواب داری فکر کنم. ![]() برو بخواب. ![]() نقل قول بقیه هم کارهای دیگه ای کردن مثل حوصلشون سر رفته داداش گیر دادیا.. ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بحث سر اوقات فراغته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اون موقع که اینو گفت بحث رفته بود تو درس ومشق ![]() من طرفداری نکنم از مسعود کی طرفداری بکنه!مسعود کاره ای نباشه کی کاره ای باشه!دست من بند نباشه دست کی بند باشه ![]() ![]() ![]() نخیر اصلا هم بحث نرفته بود سر درس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الان فقط اکس باکسش اوقات فراغت بود ![]() ![]() بعدتواوقات فراغت کسی درس نمیخونه که،رازموفقیتوبه ما هم بگو ![]() ![]() ![]() چجوری تواوقات فراغت درس خوندی ![]() شاید یههو به راه راست هدایت شدیم خداروچه دیدی ! ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Hamed Messi نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نخیر اصلا هم بحث نرفته بود سر درس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الان فقط اکس باکسش اوقات فراغت بود ![]() ![]() بعدتواوقات فراغت کسی درس نمیخونه که،رازموفقیتوبه ما هم بگو ![]() ![]() ![]() چجوری تواوقات فراغت درس خوندی ![]() شاید یههو به راه راست هدایت شدیم خداروچه دیدی ! ![]() همشون اوقات فراغت بودن ![]() ![]() اگه میخوای موفق بشی باید از اوقات فراغتت هم به خوبی استفاده کنی ![]() نقل قول Rainy Boy نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:حامد جان شما خواب داری فکر کنم. ![]() برو بخواب. ![]() حامد به نکته ظریفی اشاره کرد ![]() ![]() نقل قول Rainy Boy نوشته:نقل قول بقیه هم کارهای دیگه ای کردن مثل حوصلشون سر رفته داداش گیر دادیا.. ![]() کار خلافی که انجام ندادی ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بعد مدت ها برگشتم و شما دارین بحث رو موضوع اسپماتون میکنین ![]() اه به خاطر زیادی رو نت بودن در امتحانات تحریم شدم ![]() الآنم دارم ورقه های دانشجوهای بابامو تصحیح میکنم هنوز. باید فردا صد و خورده ای ورقه دیگه تصحیح کنم وای ... ................,..,.,.,,.,....,....'!.......*.,,,_'!=:....!..',........&=....,.....*...,.+...@':...!..........'.*\.!.. ![]() |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... ![]() پایان |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:همشون اوقات فراغت بودن ![]() ![]() اگه میخوای موفق بشی باید از اوقات فراغتت هم به خوبی استفاده کنی ![]() افرین این دادش میلاد حرفه ای ها در عین اسپم زدن درس هم میده بابا باریکلا ![]() ![]() نقل قول حامد به نکته ظریفی اشاره کرد ![]() ![]() خیلی ظریف بود ![]() حامد جان یه دو سه ساعت از وقت خوابت گذشته ها ![]() نقل قول کار خلافی که انجام ندادی ![]() ![]() داشی خو راس میگه گیر دادی دیگه ![]() ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نقل قول Rainy Boy نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:حامد جان شما خواب داری فکر کنم. ![]() برو بخواب. ![]() حامد به نکته ظریفی اشاره کرد ![]() ![]() ما که درسامونو خوندیم تموم شده،گفتم رازتوبگی به سجادابلاغ کنم بیادتوراه راست ![]() ![]() جاداره به نکته ظریف تری اشاره کنم ![]() الام من کنکور دارم دیگه؟من بایدزودبخوایبم فردازودتر پاشم بشینم درس بخونم،من باید الان زودتربخوابم که فردا بتونم راحت تر استراحت کنم ![]() ![]() سجادجان خودت برو بخواب تا پته ها نیومده روآب ![]() ![]() نقل قول MoHaMaD نوشته:[quote]M - i - [quote] حامد به نکته ظریفی اشاره کرد ![]() ![]() خیلی ظریف بود ![]() حامد جان یه دو سه ساعت از وقت خوابت گذشته ها ![]() مگه تو تاحالا دیدی شبا که مامیخابیم آقا پلیسه بخوابه؟ ![]() ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من به جا شما کنکوریا دارم گزینه جوان میبینم فک کنم دومین سالیه که گزینه جوان رو میبینم درحالی که سال 95 حالا اگه کنکورو برندارن کنکوری میشم ![]() ببینین از بس خون دل خوردم نیشم باز مونده ![]() ![]() |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... ![]() پایان |
|||
۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:همشون اوقات فراغت بودن ![]() ![]() اگه میخوای موفق بشی باید از اوقات فراغتت هم به خوبی استفاده کنی ![]() افرین این دادش میلاد حرفه ای ها در عین اسپم زدن درس هم میده بابا باریکلا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کار خلافی که انجام ندادی ![]() ![]() داشی خو راس میگه گیر دادی دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول Hamed Messi نوشته:ما که درسامونو خوندیم تموم شده،گفتم رازتوبگی به سجادابلاغ کنم بیادتوراه راست ![]() ![]() زندگی فقط درس خوندن نیست داداش تو کل زندگیت باید از اوقات فراغتت استفاده کنی تا موفق بشی!!! ![]() راز موفقیتم رو هم نمیگن کلاس میزارم هرکسی خواست ثبت نام کنه بیاد بشینه سر کلاسا تا بفهمه!!! ![]() ![]() نقل قول Y@S@MIN نوشته:من به جا شما کنکوریا دارم گزینه جوان میبینم فک کنم دومین سالیه که گزینه جوان رو میبینم ![]() من که دیگه آهنگ تیتراژش رو میشنوم حالم بهم میخوره ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:[quote] ![]() ![]() ![]() ![]() الان این چیه؟ فقط اسپم؟ ![]() ![]() نقل قول ![]() ![]() ![]() ![]() این چی اخه؟ ![]() ![]() نقل قول زندگی فقط درس خوندن نیست داداش تو کل زندگیت باید از اوقات فراغتت استفاده کنی تا موفق بشی!!! ![]() راز موفقیتم رو هم نمیگن کلاس میزارم هرکسی خواست ثبت نام کنه بیاد بشینه سر کلاسا تا بفهمه!!! ![]() ![]() من از همین حالا ثبت نام میکنم ![]() جلسه اول کی هستش؟ ![]() ![]() نقل قول من که دیگه آهنگ تیتراژش رو میشنوم حالم بهم میخوره ![]() اره بابا خیلی مسخرس البته فعلا برای من خیلی زوده ![]() ![]() |
||
|
|||
۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:![]() ![]() ![]() ![]() الان این چیه؟ فقط اسپم؟ ![]() ![]() نقل قول ![]() ![]() ![]() ![]() این چی اخه؟ ![]() ![]() این همه ارسال های پر محتوا حالا چندتا شکلک گذاشتم گیر دادی داداش؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |