در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: MoTaHaReH
پیام:
۳,۶۸۷
عضویت از: ۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Near DeniZ :D
طرفدار:
- Hame :x . - RonaldinHo :x . - :| - SpaIn :x . BraZil :x . Argantin :x . - :| - Tto . :x pEp . :x - :| گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قدیمی بود پ.ن: ![]() ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول كميل نوشته:گفتم خوردن خرچنگ ![]() ![]() اه من نمیدونم این ابلها با این کارای دور از آدمیت چیو میخوان ثابت کنن ![]() ![]() ![]() پ ن : امضاتم خیلی رومخه آقا کمیل..... |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یه سری زدم به اون دنیا و برگشتم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول سارا نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فقط کاش اضافه میکردین که اگه هدفون توی گوشتون گذاشتید و پای کامپیوتر نشستید و صدای کامپیوتر هم بلنده با احتیاط کلیک کنید ![]() گوشم زنگ میزنه هنو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخ آخ آخ من چقد خندیدم کمیل دمت گرم خیلی با حال بود ![]() ![]() نقل قول ♥ AgHa LeO نوشته:قدیمی بود پ.ن: ![]() ![]() ![]() حالا چرا عصبانی خیلی جالب بود که!!! ![]() نقل قول ... نوشته:پ ن : امضاتم خیلی رومخه آقا کمیل..... خیلی خیلی هم خوبه کمیل جان ![]() پ.ن: کمیل خدا بگم چیکارت نکنه من دلم درد گرفته حالا خودت بلند شو بیا اینجا بهم برس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ميدونستم اينقدر خوشت مياد زودتر قرارش ميدادم ![]() ![]() ![]() نقل قول پ ن : امضاتم خیلی رومخه آقا کمیل.....هدف همين بود ديگه ![]() ![]() نقل قول قدیمی بودپ.ن: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول كميل نوشته:![]() ![]() ![]() ![]() ميدونستم اينقدر خوشت مياد زودتر قرارش ميدادم ![]() ![]() ![]() کاشکی گذاشته بودی تو این امتحانات شادمون کرده بودی داداش ![]() ![]() نقل قول كميل نوشته:نقل قول پ ن : امضاتم خیلی رومخه آقا کمیل.....هدف همين بود ديگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا میلاد جدی کجاش خنده داره؟!![]() ![]() ![]() ![]() خیلی رو مخه انصافا. ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باحال بود ولی ترس نداشت ![]() من صفحه و باز کردم فک کردم چیز خاصی نیس صدا هم کم بود و صدا نداشتم داشتم همینجوری تو صفحه های دیگه میگشتم ببینم چه بحث جدیدی هست که یه هو یادم اومد امضا رو ندیدم زدم دیدم یه... ![]() ![]() بجای اینکه بترسم نمیدونم چرا خندیدم!! ![]() ![]() |
||
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
نقل قول khadije نوشته:آقا میلاد جدی کجاش خنده داره؟! ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی رو مخه انصافا. ![]() ![]() خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خداي بهترين امضا بود خيلي هيجان انگيز بود ![]() ![]() كميل بازم از اين كاربكن ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |