در حال دیدن این عنوان: |
۱۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول UNknown نوشته:نقل قول مــــریـــــم نوشته:![]() دقیقا چی بدن؟؟؟ ![]() ![]() ![]() پاشین دیگه شب شد ![]() چقدر میخوابین؟؟؟! ![]() به همتون حسودیم میشه!!! ![]() ![]() ساعت 4 صبح خوابیدم و ساعت 7 صبح پاشودم ![]() معلوم نی چه مرگم شده!!! ![]() سپم دیگه.......!!! ![]() اینا ب فرهنگ لغت اضافه کردنش! معنیشم خدا میدونه!!! ![]() ای بابا حالا ا خاب چی درمیاد مگه؟؟ ![]() من سحرخیزیو ترجیح میدم بابا! ![]() حسودی نداره ک! ![]() خاب نه خواب ![]() ![]() ![]() نقل قول مجتبی نوشته:کمیل داداش بابت امضات بگم چند بار دیدم هر چند بار تا مرض سکته زدن رفتم ولی باهال بود دمت گرم داشی جون باحال اینجوریه ![]() ![]() ![]() پ.ن:این پیام پر از ادبیات بود واصلا نمیتونم بپذیرم به این پیام بگید اسپم ![]() ![]() نقل قول M - i - L - a - D نوشته:دوستان یک شب من نیومدم تو سایت با بروبچ مثل حامد شما فقط یک صفحه رفتین جلو ![]() ![]() ![]() اخه داشی منم نبودم ![]() ![]() پ.ن:داش میلاد شما ساعت 4 صبح چیکار میکردی تو اینترنت ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول UNknown نوشته:نقل قول مــــریـــــم نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:پ.ن:میلاد برگشتی از همونجا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دقیقا چی بدن؟؟؟ ![]() ![]() ![]() سپم دیگه.......!!! ![]() اینا ب فرهنگ لغت اضافه کردنش! معنیشم خدا میدونه!!! ![]() خیلی خب حالا بدبخت یه اشتباه تایپی کرده همه چه بهش میتوپن ![]() ![]() نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:دوستان یک شب من نیومدم تو سایت با بروبچ مثل حامد شما فقط یک صفحه رفتین جلو ![]() ![]() ![]() اخه داشی منم نبودم ![]() ![]() پ.ن:داش میلاد شما ساعت 4 صبح چیکار میکردی تو اینترنت ![]() ![]() ![]() مهم این بود که من نبودم ![]() ![]() خوابم نمیومد داشتم اینور و اونور فعالیت میکردم ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
من واقعا موندم مگه حسام و سجاد این هفته کنکور ندارن؟![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول RoNaLdInHo-10 نوشته:من واقعا موندم مگه حسام و سجاد این هفته کنکور ندارن؟ ![]() سجاد چرا ولی من شنبه هفته دیگه کنکور دارم. ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول RoNaLdInHo-10 نوشته:من واقعا موندم مگه حسام و سجاد این هفته کنکور ندارن؟ ![]() این دقیقا سوالی بود که برای من هم پیش اومد ![]() پ.ن: امروز امتحان داشتم. 1 ساعت اول؛ به در و دیفال نگا می کردم ![]() حالا مثلا کلی خونده بودم و تمرین حل کرده بودم. |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول SMS نوشته:نقل قول RoNaLdInHo-10 نوشته:من واقعا موندم مگه حسام و سجاد این هفته کنکور ندارن؟ ![]() این دقیقا سوالی بود که برای من هم پیش اومد ![]() پ.ن: امروز امتحان داشتم. 1 ساعت اول؛ به در و دیفال نگا می کردم ![]() حالا مثلا کلی خونده بودم و تمرین حل کرده بودم. دوستان تاپیکی به اسم ز گهواره تا گور وجود داره ها ![]() مخصوصا اون دوستمون که از خاطرات امتحان و در و دیفال گفتن ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بعد یک عمر اسپمری و شاگرد تحویل دادن براتون ایستاده دست میزنم و تشویقتون میکنم ![]() ![]() ![]() واقعا چه وضع اسپم دادنه یه کم به بحثا هدف بدین شوخی و خندشو بیشتر کنین باز باید بیام گرد و خاک کنم ![]() سامی استاد بزرگ کجایی که در نبود من و تو کل کلاسا به فنا رفت ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فرقش این شده که الان مسئولین و بزرگان سایت هم به جمع اسپمران پیوستن![]() 20 صفحه قبل رو بخونید ببینید ناظرا و معاونین محترم چه کردند ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مصطفی نوشته:فرقش این شده که الان مسئولین و بزرگان سایت هم به جمع اسپمران پیوستن ![]() 20 صفحه قبل رو بخونید ببینید ناظرا و معاونین محترم چه کردند ![]() مشکل همینه این افراد همه چی رو خراب کردن 100 بار گفتم بدون گواهینامه اسپم ندین باید براشون کلاس تشکیل بدم بهشون دوباره یاد بدم خستم کردن ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
نقل قول یعنی چی از بیدار شدن بدتون میاد؟!؟!؟ من فردا ساعت 8 امتحان فیزیک دارم تازه الان میخوام برم بشینم فیلم ببینم صبح هم میخوام زودتر بیدار بشم بخونم از من یاد بگیرین چقد فعالم چرا شما فعالیتتون رو بیشتر نمیکنید؟!؟!؟ ینی اینکه من امروز ساعت 1 به زور بیدار شدم ![]() ![]() زورم میاد زود بیدار شم ![]() ![]() ![]() پ.ن:مریم خانوم من گوشیم رو سایلنته همیشه ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |