در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مائده جون اغفال نشوواکسن همه ش درد داره نه اصلا تو نباید به حرف اینا گوش بدی ! برو بچ فق برای تضعیف روحیه این حرف ها رو میزنن ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:نقل قول علیرضا نوشته:نقل قول خو منم نزده بودم...ببین فقط رفتی اون جا دیدی این بچه نوزادا دارن گریه میکنن نترسی ها اونا واکسنشون خیلی دردناک تره. راست میگه ! واکسن اونا چند برابر درد داره! من زدم این واکسن اول دبیرستان رو اصلا درد نداره جدی میگم ! آدم حتی حس نمی کنه! مائده جون اغفال نشو ![]() واکسن همه ش درد داره ![]() اصلا اون کسی آمپیو و اکسن و... اختراع کرد ایشاا.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موی تنم سیخ شد ![]() ![]() منم نمیخواهم ![]() ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
بابا واکسن ترس نداره که![]() فوقش مرگه ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسعود نوشته:بابا واکسن ترس نداره که ![]() فوقش مرگه ![]() ![]() راس میگه دیگه ![]() واسه یه واکسن اینقد دارین بحث میکنین؟؟ ![]() خو هرکی میخواد نزنه بعدا چوبشو میخوره ![]() ترس نداره که اونم واکسن اول دبیرستان که چرت ترین واکسنه تو کل عمر آدما ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
یه چیز به اسم گوگل هست![]() رفاقت و اینا هم هیچ تاثیری تو نظارت نداره و این جون من پاک نکن و اینا فرقی نمیکنه ![]() پ.ن: ای اونایی که منو اذیت میکنید ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:یه چیز به اسم گوگل هست ![]() رفاقت و اینا هم هیچ تاثیری تو نظارت نداره و این جون من پاک نکن و اینا فرقی نمیکنه ![]() پ.ن: ای اونایی که منو اذیت میکنید ![]() ![]() ![]() ديشبم گفتم كدوم قرصا رو بيشتر بخوري خوب ميشي ![]() در ضمن ساعت 11 با ساعت 3 خيلي فرق داره ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول مسعود نوشته:یه چیز به اسم گوگل هست ![]() رفاقت و اینا هم هیچ تاثیری تو نظارت نداره و این جون من پاک نکن و اینا فرقی نمیکنه ![]() پ.ن: ای اونایی که منو اذیت میکنید ![]() ![]() ![]() ديشبم گفتم كدوم قرصا رو بيشتر بخوري خوب ميشي ![]() در ضمن ساعت 11 با ساعت 3 خيلي فرق داره ![]() این ساعت 11 برا دست گرمی بود ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسعود نوشته:یه چیز به اسم گوگل هست ![]() رفاقت و اینا هم هیچ تاثیری تو نظارت نداره و این جون من پاک نکن و اینا فرقی نمیکنه ![]() پ.ن: ای اونایی که منو اذیت میکنید ![]() ![]() ![]() مسعود جان داداش تهدیدت پوچ بود ![]() ![]() من هرچقدر بخوا اذیتت میکنم ![]() ![]() داشی من هیچ شماره ای دست تو ندادم ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:مائده جون اغفال نشو ![]() واکسن همه ش درد داره ![]() دقیقا راست میگه خیلی خیلی درد داره ![]() ![]() یعنی یه چی میگم یه چی میشنوین ![]() ![]() هرکی هم میگه هیچی حس نمیکنی احتمالا بی حسی زدن و هیچی نفهمیدن ![]() ![]() محمد این یعنی چی؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() من مسعود رو اینجا به زور تحمل میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من همینجا میگم یا مسعود رو برمیداری یا منو ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:مائده جون اغفال نشو ![]() واکسن همه ش درد داره ![]() دقیقا راست میگه خیلی خیلی درد داره ![]() ![]() یعنی یه چی میگم یه چی میشنوین ![]() ![]() هرکی هم میگه هیچی حس نمیکنی احتمالا بی حسی زدن و هیچی نفهمیدن ![]() ![]() نه اجی مائده داره خالی میبنده ![]() ![]() برو فردا بزن چیزی شد با من ![]() داش میلاد الکی چرا بچه میترسونی؟ ![]() ![]() ![]() نقل قول محمد این یعنی چی؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() من مسعود رو اینجا به زور تحمل میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من همینجا میگم یا مسعود رو برمیداری یا منو ![]() ![]() ![]() داش محمد منم موافقم این میلاد رو یا بردار یا مسعودو این الان همه جارو به اتیش میکشه ![]() ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |