در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
وای بچه ها یکی دو روز دیگه باید روزه بگیریم![]() چقدر زمان زود میگذره. ![]() انگار همین دیروز بود..... آخ من عاشق ماه رمضونم. ![]() ولی بدیش همین کلاساست که پدر آدم و در میاره. ![]() پیشاپیش تبریک میگم. ![]() |
||
|
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: FTM_FC
پیام:
۲۱۶
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۹۰
از: BaRcElOnA
طرفدار:
- XaVi - خودم - پیروزی - رئال مادرید - مجیدی - خوزه - مظلومی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول MaryaM نوشته:وای بچه ها یکی دو روز دیگه باید روزه بگیریم ![]() چقدر زمان زود میگذره. ![]() انگار همین دیروز بود..... آخ من عاشق ماه رمضونم. ![]() ولی بدیش همین کلاساست که پدر آدم و در میاره. ![]() پیشاپیش تبریک میگم. ![]() ماه رمضون هم خوبه،هم بد هست.بدیشم اینه که روزا طولانی شده و خیلی بده. من آخرای ماه رمضون خیلی خسته میشم.به اندازه کافی پوست استخون هستیم،دیگه روزه هم بگیریم دیگه چی میشه. ![]() |
||
ال کلاسیکو عشــــــــــق است.![]() |
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Xaviesta
پیام:
۱,۰۲۴
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Terrassa
طرفدار:
- ژاوی-مسی-اینیستا - یوهان کرایف- پپ گواردیولا - اسپانیا - پپ گواردیولا- ویسنته دل بوسکه گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بدیشم اینه که روزا طولانی شده و خیلی بدهاضافه میکنم: طولانی و گرم ![]() ![]() ولی خوابش خیلی میچسبه من پارسال یه بار تاسحر بیدار موندم از اون طرف تا3 بعدازظهر خواب بودم ![]() |
||
Nothing's clear; So don't judge | |||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Libre نوشته:اضافه میکنم: طولانی و گرم ![]() ![]() ولی خوابش خیلی میچسبه من پارسال یه بار تاسحر بیدار موندم از اون طرف تا3 بعدازظهر خواب بودم ![]() دقیقا من تو ماه رمضونا تا ساعت 5 یا 6 صب بیدارم بعد از اونور تا ساعت 4،5 بعد از ظهر میخوابم. البته امسال متاسفانه دیگه اینجوری نی بخاطر کلاسا. ![]() ولی خیلی کیف میده. بعدشم گرمی هوا دیگه با کولر رفع میشه و مکشلی نیست. ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
نقل قول Libre نوشته:نقل قول بدیشم اینه که روزا طولانی شده و خیلی بدهاضافه میکنم: طولانی و گرم ![]() ![]() ولی خوابش خیلی میچسبه من پارسال یه بار تاسحر بیدار موندم از اون طرف تا3 بعدازظهر خواب بودم ![]() این ک کار هر روز من بود ![]() یه بار 7 صبح خوابیدم ، 7 شب پا شدم ![]() ![]() ![]() من عاشق ماه رمضونم ![]() هیچکی دیگه گیر نمیده بهم ک غذا بخورم ![]() ![]() ![]() شب قدر ![]() افطاریا ![]() وااااااااایـــــ... ![]() |
||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
ماه رمضون خیلی خوبه![]() فقط یکم تشنگیش سخته ![]() پارسال ما 2 ساعت مونده ب اذان برا اینکه وقت بگذره میرفتیم فوتبال ![]() دیگه واقعا هلاک میشدیم ![]() ![]() ![]() امسالم میخوایم دوباره مثه پارسال بریم فوتبال ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
خودتونو کنترل کنید بچه ها! ![]() |
||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
وای ماه رمضون![]() پارسال که مامانمو گفتن به خاطر مشکل معده ش روزه نباید بگیره، بابامم که قبلش گفته بودن، خواهرمم که هفته پیش دل درد گرفت دکتر گفت روزه نگیر ![]() امسال فقط منم توی خونه واسه ماه رمضون روزه میگیرم ![]() یکی از کارای خیلی جالبه روزه گرفتن ![]() ولی اخیرا دکترا میگن روزه گرفتن میزنه کلیه آدمو داغون میکنه خصوصا توی تابستون ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فکر کنم امسال ماه رمضون چیزی ازم نَمونه.![]() ![]() البته امسال هم مثل پارسال تا صبح بیداریم. ![]() یه بار شبِ قدر ساعت 9.5 صبح رفتم خونه، با صدای اذان بیدار شدم. ![]() |
||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
ولی بدترینش اینه که بخوای از گشنگی جون بدی.![]() واااااااااای فکرشم عذاب آوره. ![]() ولی خب یه ماه بیش نیست. با اینکه سخته ولی خیلی لذت بخشه ![]() |
||
|
|||
۲۸ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |