در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
محمد چقدر تلاش کردی تو روز تولد یوزرت ارسال 6000 ام رو هم بزنی؟![]() ![]() پ.ن اصلا خوش ندارم راجب این مسائل تبلیغ کنم ولی انصافا نمیخواید نقد کنید؟ ![]() واسم خیلی مهم بود این قضیه ![]() هرجور راحتید ![]() حافظه په په واجب تره ![]() مزاحم بحثتون نمیشم ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:محمد چقدر تلاش کردی تو روز تولد یوزرت ارسال 6000 ام رو هم بزنی؟ ![]() ![]() اتفاقی بود ![]() ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول كميل نوشته:محمد چقدر تلاش کردی تو روز تولد یوزرت ارسال 6000 ام رو هم بزنی؟ ![]() ![]() پ.ن اصلا خوش ندارم راجب این مسائل تبلیغ کنم ولی انصافا نمیخواید نقد کنید؟ ![]() واسم خیلی مهم بود این قضیه ![]() هرجور راحتید ![]() حافظه په په واجب تره ![]() مزاحم بحثتون نمیشم ![]() ![]() اون همه نقدي كه واسه تو نوشتم؛ واسه فرزند خودم نمينوشتم ![]() ![]() ناشكر ![]() نقل قول الان احساس می کنم یه چیزایی ته ذهنم هستخوبه باز يك چيزايي هست ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
قبول دارین آیا که سگ هاسکی خوشگل ترین حیوون روی زمینه؟ لینک دومی ![]() پ.ن: ![]() |
||
|
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول کوری کوردِم نوشته:قبول دارین آیا که سگ هاسکی خوشگل ترین حیوون روی زمینه؟ پ.ن: ![]() با اینکه از جک و جونور خوشم نمیاد زیاد اما خوشکلن این دوتا ![]() ![]() پ.ن:سحرخیز باش تا کامروا باشی ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
خیلی قشنگه ![]() ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Beauty.Dream
پیام:
۱,۱۱۰
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- all of them... - only pep... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای زلزلههههههههه... بالاخره ما شیرازی ها هم قدوم مبارک زلزله رو حس کردیم... جالب بود ![]() ![]() |
||
|
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
ای بابا ![]() دوباره زلزله اومد؟؟ ![]() نمیخواد دست از سر این مملکت برداره؟؟ ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Farnaz نوشته:واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای زلزلههههههههه... بالاخره ما شیرازی ها هم قدوم مبارک زلزله رو حس کردیم... جالب بود ![]() ![]() چشمت روشن ![]() عجب تابستون تخيليي شده ![]() به نظر من سگ خوشگل هستا ولي به جگوار نميرسه اسم فارسيشو واقعا نميدونم ![]() سگا خيلي وحشين ، من 5 سالم بوده يه سگ صورتمو چنگ انداخته ![]() ![]() اينم يه عكس از جگوار: 1 |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول قبول دارین آیا که سگ هاسکی خوشگل ترین حیوون روی زمینه؟توی به سوی جنوب یه سگ داشت اون ماموره اسمشو نمیدونم اون خیلی خوشگل بود ![]() جزو معدود حیوونایی بود که ازشون متنفر نیستم ![]() نقل قول به نظر من سگ خوشگل هستا ولي به جگوار نميرسه اسم فارسيشو واقعا نميدونم سگا خيلي وحشين ، من 5 سالم بوده يه سگ صورتمو چنگ انداخته خوشبختانه زياد چيز جدي نبوده ، از اون موقع من از سگا بدم مياد اينم يه عكس از جگوار:شما چقد خشنید ![]() جگوار و سگ و گربه ![]() حیوون فقط دلفین ![]() همین که خونم جدا شد هر چقد هزینه داشته باشه یکی میخرم اوخی هرروز بهش غذا بدم ![]() چه باحال میشه |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |