در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
خیلی تعداد دخترا کمه با این رویه هم که پیش گرفتن احتمالا میزنن تو کار ترشی ![]() فکر آینده رو بکنید ![]() در آینده ای نزدیک تعداد دخترا از تعداد پسرا از 2 برابرم میزنه بالا ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Mo T نوشته:![]() ![]() ![]() من واقعا نا امید شدم .. و به خودم امیدوار ![]() یه بار باید پدرمو بیارم این حرفارو بخونه بیشتر قدر دخترشو بدونه ![]() من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. ![]() ![]() ![]() بسه دیگه آبروی هرچی دختره بردید ![]() ![]() همه به افتخارش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد بگیرین نه اینکه همش ناز بیارین از بوی این بدم میاد و دستام بو میگیره و هزار چیز دیگه ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
نقل قول پ.ن: الان دختر من كيه اين وسط سرش دعواست؟! ![]() نقل قول پ.ن: نیمرو بلدم سالاد هم بلدم سارا من به تو افتخار میکنم ![]() نقل قول من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. یه بارم ازین لوس بازیا در نیاوردمکه چی؟ ![]() ![]() والا ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آيسا شديدا باهات موافقم ، يعني من و تو عين يه سيبي ميمونيم كه وسط نصف شده باشه پرتقال ![]() نقل قول الآن که مامی هسبعد ازدواجم فست فود هسشوهرم خیلی مشکل داشت میتونه کلفت بگیرهوالادختر که نباید کار کنهاصن نباید اجازه بده ما کار کنیم ![]() ![]() نقل قول مردم مرداي قديم ! مرد مگه آشپزي ميكنه آخه؟!ریحون؟ ![]() از گشنگی بمیریم تو خونه پس؟ ![]() همینا یاد بگیرن کارای خونه رو میکنن ماام میریم بیرون پول در میاریم ![]() نقل قول بشینه تو خ و بره تحصیلشو ادامه بده و آخرش هم شوهر گیرش نیومد بهش میگم مرض داریم بریم یه بپای اضافه بیاریم بذاریم ور دلمون ![]() همین مامانمون هس بسه ![]() شوور لازم نیس ![]() نقل قول من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. یه بارم ازین لوس بازیا در نیاوردممطی ![]() من کلاس دوم بودم غذا میپختم خونه رم من جمع می کردم ![]() ولی اون موقع عقل نداشتم ![]() ![]() الان اتاقمم مامانم جمع می کنه ![]() فلا دارم از زندگی لذت میبرم فردا رفتم خابگاه حسرت نخورم ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Sana نوشته:من بیشتر از 3 ساعت بدون مامانم باشم سوء هاضمه میگیرم ![]() پ.ن:واقعا خجالت آوره که نمیتونم برا خودمم غذای درست و حسابی بپزم ![]() دخترم دخترای قدیم. ![]() بد بخت شوهرای شما ها... ![]() ![]() ![]() ![]() اینجا باید بگم که نه دیگه گول خوردین ![]() در مقابل دخترایی مثه من پسرایی هستن که کتاب آشپزی و دستور العمل های مامانشونو در حد کنکور بلدن و امتحانشون رو پس دادن ![]() ![]() ![]() نقل قول من كه قيافه ي مرغ رو ميبينم حالم بهم ميخوره چه برسه پاك كنم و ... ماهي و گوشت رو كه اصلا نگو .یعنی ریحانه کپی خودمی ![]() ![]() ![]() ![]() در عوض خواهرم عشق عجیبی به آشپزی داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:حسام من 1 املت هم درست بکنم به اندازه 100 تا پیتزا بهتون میچسبه ![]() ![]() ![]() ببین امسال من هم املت برا بچه ها درست کردم (3مرتبه ![]() ![]() میتونی ازشون بپرسی در مورد دست پختم. ![]() البته پیتزاش به دل خودم ننشست زیاد چون خسته بودم نتونستم اونطور که باید و شاید درست کنم. ![]() نقل قول ×MaedeH× نوشته:منم فقط املت درست کردم تا حالا ![]() ![]() ممنون. ![]() نقل قول کلا بیشتر چیزارو بلدم درست کنم ولی درست نکردم تا حالا![]() ![]() ائوریش که کاری نداره. ![]() بری برای آشپزی بت میگم. ![]() نقل قول Lisa نوشته:![]() مرد مگه آشپزي ميكنه آخه؟! گشنه نموندی مامانت به مدت 10 روز بره کربلا ![]() ![]() وگرنه بت میگفتم. ![]() بعدشم ما مردا هم آشپزی بلد نباشیم که بعد از تشکیل زندگی زوجین از سوهاضمه مییمرن یا از شدت خوردن فست فود زخم معده میگیرن. ![]() نقل قول ×MaedeH× نوشته:شوهر چی هس حالا که بود و نبودش فرق کنه؟ ![]() آقا بالا سر ![]() ![]() کلفت میخواد بره کلفت بگیره ![]() والا ![]() الان بچه ای نمیفهمی. ![]() 2 سال دیگه که سرش دعوا کردی بت میگم. ![]() ![]() نقل قول little lonly ghost ![]() اصلا ما بانوان مستقلی هستیم که هیچ نیازی به مرد ها و ازدواج کردنو اینا نداریم ![]() خودمون خوشیم و مردا هم غذا میخوان آشپزی یاد بگیرن بیان ازدواج کنن که هم زنشون انقد فست فود نخوره ضرر داره، هم خودشون جز نون و پنیر چیز دیگه ای بخورن ![]() ![]() ![]() نقل قول پ.ن: نیمرو بلدم ![]() ![]() میگم استعدادت داره هدر میره ها. ![]() یه رستوران بزن. ![]() ![]() نقل قول Mo T نوشته:![]() ![]() ![]() من واقعا نا امید شدم .. و به خودم امیدوار ![]() یه بار باید پدرمو بیارم این حرفارو بخونه بیشتر قدر دخترشو بدونه ![]() من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. ![]() ![]() ![]() بسه دیگه آبروی هرچی دختره بردید ![]() ![]() باز به آبجی خودم. ![]() آفرین. ![]() ![]() ![]() نقل قول laluna نوشته:نقل قول مردم مرداي قديم ! مرد مگه آشپزي ميكنه آخه؟!ریحون؟ ![]() از گشنگی بمیریم تو خونه پس؟ ![]() همینا یاد بگیرن کارای خونه رو میکنن ماام میریم بیرون پول در میاریم ![]() آناناس. ![]() کلا به کار زن بیرون خونه اعتقادی ندارم اصلا و عبدا. ![]() نقل قول Sana نوشته:اینجا باید بگم که نه دیگه گول خوردین ![]() در مقابل دخترایی مثه من پسرایی هستن که کتاب آشپزی و دستور العمل های مامانشونو در حد کنکور بلدن و امتحانشون رو پس دادن ![]() ![]() ![]() بیا بعد میگن چرا سن ازدواج رفته بالا. ![]() خب چون شما دخترا تا 20 سالگی دست چپ و راستتون رو از هم تشخیص نمیدید، بعد از 20 یادتون میفته باید یه کارایی رو بلد باشید تا بیان بگیرنتون و اون ومقع هم حداقل 5 سال طول میکشه تا چم و خم کار بیاد دستتون. ![]() ![]() خب سن ازدواج میره بالا دیگه. ![]() پسر بدبخت... ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoTaHaReH
پیام:
۳,۶۸۷
عضویت از: ۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Near DeniZ :D
طرفدار:
- Hame :x . - RonaldinHo :x . - :| - SpaIn :x . BraZil :x . Argantin :x . - :| - Tto . :x pEp . :x - :| گروه:
دارم اینجا حرص میخورم فقط![]() نقل قول laluna نوشته:نقل قول من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. یه بارم ازین لوس بازیا در نیاوردممطی ![]() من کلاس دوم بودم غذا میپختم خونه رم من جمع می کردم ![]() ولی اون موقع عقل نداشتم ![]() ![]() الان اتاقمم مامانم جمع می کنه ![]() فلا دارم از زندگی لذت میبرم فردا رفتم خابگاه حسرت نخورم ![]() مطمئنی اونموقع عقل نداشتی؟ ![]() ![]() خود شماها که الان مادرتون رو به چشم کلفت میبینین ![]() ![]() ![]() مواظب باش یه روز حسرت نخوری بخاطر ظلم هایی که در حق مادرت و خودت کردی ![]() یعنی طرز فکراتون ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
ای خدا عجب دوره و زمونه ای شده ها ![]() ![]() اصلا هم خجالت نمیکشن ![]() ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>ببین امسال من هم املت برا بچه ها درست کردم (3مرتبه ![]() ![]() میتونی ازشون بپرسی در مورد دست پختم. ![]() البته پیتزاش به دل خودم ننشست زیاد چون خسته بودم نتونستم اونطور که باید و شاید درست کنم. ![]() من بابام از تهران که میام میگه بیا واسه ما آشپزی کن ![]() ![]() ![]() ![]() حالا دیگه نمیخواد بلد نبودنت رو بذاری پای خستگی ![]() ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>الان بچه ای نمیفهمی. ![]() 2 سال دیگه که سرش دعوا کردی بت میگم. ![]() ![]() دقیقا 2 سال دیگه عاشق میشین اونوقت بهتون میگم ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>نقل قول پ.ن: نیمرو بلدم ![]() ![]() میگم استعدادت داره هدر میره ها. ![]() یه رستوران بزن. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حسام سارا خانم رو اذیت نکن تو دلش هیچی نیست ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>Mo T نوشته:</span>![]() ![]() ![]() من واقعا نا امید شدم .. و به خودم امیدوار ![]() یه بار باید پدرمو بیارم این حرفارو بخونه بیشتر قدر دخترشو بدونه ![]() من از پنجم دبستان آشپزی میکردم .. ![]() ![]() ![]() بسه دیگه آبروی هرچی دختره بردید ![]() ![]() باز به آبجی خودم. ![]() آفرین. ![]() ![]() ![]() بازم به افتخارش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>آناناس. ![]() کلا به کار زن بیرون خونه اعتقادی ندارم اصلا و عبدا. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آناناس رو خیلی باحال اومدی داداش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول <span class='quoter'>مجنون نوشته:</span>بیا بعد میگن چرا سن ازدواج رفته بالا. ![]() خب چون شما دخترا تا 20 سالگی دست چپ و راستتون رو از هم تشخیص نمیدید، بعد از 20 یادتون میفته باید یه کارایی رو بلد باشید تا بیان بگیرنتون و اون ومقع هم حداقل 5 سال طول میکشه تا چم و خم کار بیاد دستتون. ![]() ![]() خب سن ازدواج میره بالا دیگه. ![]() پسر بدبخت... ![]() دقیقا داداش خیلی کامل توضیح دادای ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ریحون؟ از گشنگی بمیریم تو خونه پس؟ همینا یاد بگیرن کارای خونه رو میکنن ماام میریم بیرون پول در میاریمآخ جون ، ميايم خونه بهشون زور ميگيم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول همین مامانمون هس بسه شوور لازم نیسوالا ![]() حالا اين پسرا ميخوان با يكي ازدواج كنن دختره بهشون محل نميذاره پر پر ميزننا ![]() نقل قول در عوض خواهرم عشق عجیبی به آشپزی داره .دست پختش خداس .همیشه منو با اون مقایسه میکننبه نظر من كار تو دنيا مزخرف تر از اشپزي پيدا نميشه ![]() ![]() نقل قول کلا به کار زن بیرون خونه اعتقادی ندارم اصلا و عبدا.فعلا جووني ، اعتقاد ندارين ، زن كه گرفتين گير داد بهتون ميگم ![]() ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آناناس. کلا به کار زن بیرون خونه اعتقادی ندارم اصلا و عبدا.منم به مردی که تو خونه کار نکنه اعتقادی ندارم ![]() نقل قول آخ جون ، ميايم خونه بهشون زور ميگيم از غذا ايراد ميگيرم يوياشكي ميريم با دوستامون كوهبعد مثلا با کمربند ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |