در حال دیدن این عنوان: |
۲۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Shinji Kagawa نوشته:یه راهنمایی بزرگ ![]() روزیه که کلمه ی فضانورد و بنفشه خانم ![]() ![]() ![]() من هی میخوام نگم هی اذیت میکنی ![]() نهج البلاغه 1 ![]() ![]() |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Alireza_i99000 نوشته:نقل قول سوگوار پدر نوشته:نقل قول مسافر کربلا نوشته:عکسمو با امیر بهتون نشون داده بودم؟ ![]() یا للعجب! تو عکس مثل یه آدم عاقل بالغ به نظر میای ![]() مطمنا از تاثیرات تیمساره ![]() پ ن : بارانی جان ایشون کی هستند ؟ چرا لباس سرباز ها رو پوشیدن ؟ این درجه ها رو این لباس نصب نمیشه ها ![]() نکنه نمادین باشن ایشون ؟ بهش میگن: امیر، سرتیپ دوم، غلامحسین دربندی فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران. اسمش هم ابهت داره مثه خودش. ![]() اون شب نظر کرده شهدا شده بودیم، مثل آدم در مجلس حضور داشتیم. لباس هم لباس سربازا نیست! لباس فرمانده های ارتش شبیه سربازای سپاهه! ![]() |
||
|
|||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
خلاصه ی نهج البلاغه 1 !!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خب این محمد نمیفهمه که نباید چیزی بگه ![]() ![]() خلاصه ی برنامه ی اولمون رو میتونید تو ادامه بخونید. بعد از یه سری هماهنگی (که نمیدونم مسئول هماهنگی کی بود ![]() ![]() ![]() مورد دوم شیرینی قبولی کنکور مهبد و یکی دیگه بود که اون رو یادم نمیاد ![]() ![]() ![]() من و حسین رزاق و مهبد باهم بودیم. طبق معمول حسین زنگ زد و با کلی اصرار مجبور شدم دعوتش رو قبول کنم که باهاشون بیام. بعد کمی رفتیم جلوتر، البته با ماشین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خلاصه تر میخوام کنم نمیشه ![]() ![]() بعد از چند دقیقه گشتن برای پیدا کردن جا برای نشستن، بساطمون رو پهن کردیم. با هم احوالپرسی نکرده بودیم آقا بنفشه ![]() ![]() ![]() بازم فیلم رو کمی میبریم جلوتر ![]() ![]() ![]() **** کمی رفتیم جلوتر، این یه مقدار چون فیلم سریع رفت تصاویرش قابل رویت نیست ![]() اما بحث کیک خریداری شده توسط بنده ![]() ![]() ![]() ![]() چاقوی اول رو زدم چشم ها همه دو برابر شد. چون چشم هارو اینطوری دیدم کیک رو بجای 7 قسمت به 9 قسمت تقسیم کردم، که خوشبختانه پشیمون هم نشدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ترکیب تیم ملی از راست به چپ: محمد صالحی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اینم مهبدِ قضیه![]() ![]() |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خيلي روز جالبي بود فقط اولش ملت همه همديگه رو نگاه ميكردن ![]() ![]() ![]() ولي رزم چاقو خيلي حال داد ![]() |
||
۱۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا یه کیک خوردیما![]() چرا یادت رفت من رو یاد کنی؟ تو و حسین اول اومدید دنبال من بعد رفتیم سراغ مهبد بعد من و حسین رفتیم غذا رو خریدیم حافظه رو نیگا فقط قسمت خوردنش یادش مونده ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Shinji Kagawa نوشته:یه راهنمایی بزرگ ![]() روزیه که کلمه ی فضانورد و بنفشه خانم ![]() ![]() فضانود رو خیلی قشنگ بکار بردم ولی بنفشه یه چیز دیگه بود (ایهام داره ![]() ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بگو دوچرخه……….سیبیل بابات میچرخه بگو فرانسه………..بابات قد آدامسه بگو خاک انداز………….خودتو جلو بی انداز بگو متکا…………….بخور از این کتک ها بگو چاقو…………….برو بچه دماغو بگو اشرف…….. دلم برات غش رفت. پ.ن: یعنی تفریحات نسل ما در این حد ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Samira نوشته:بگو دوچرخه……….سیبیل بابات میچرخه بگو فرانسه………..بابات قد آدامسه بگو خاک انداز………….خودتو جلو بی انداز بگو متکا…………….بخور از این کتک ها بگو چاقو…………….برو بچه دماغو بگو اشرف…….. دلم برات غش رفت. پ.ن: یعنی تفریحات نسل ما در این حد ![]() بگو بشقاب......برو سره کوچه داد بزن! اینم از ابداعات ذهن بازیگوش من! ![]() |
||
|
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
یه زمانی یه دوستایی واسه خودشون میگفتن به قول معروف sleepless هستن.ولی همشون فک کنم عوض کردن آیدیشونو. حالا با افتخار میگم .تو 61 ساعت فقط یه ساعت خوابیدم. ![]() امروز از ساعت هار بعد از ظهر تا 8 خوابیدم.الان دیگه تا 61 ساعت دیگه بیدارم ![]() |
||
|
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |