در حال دیدن این عنوان: |
۱۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Shinji Kagawa نوشته:این همه دوست داشتید صورت مورچه رو از نزدیک نگاه کنید، براتون آمادش کردم ![]() ![]() میترسم چش بخوره ![]() ![]() الهی فدا اون دندونای مینیاتوری و اون چشای شهلا ![]() اون چیه شبیه بلند گو استریو میمونه؟ ![]() ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Shinji Kagawa نوشته:این همه دوست داشتید صورت مورچه رو از نزدیک نگاه کنید، براتون آمادش کردم ![]() ![]() لازمه همین جا از کسایی که دوران طفولیتشون پدر کشتگی داشتن با مورچه ها و میزدن ناکارشون میکردن یه تشکری بکنم ![]() نقل قول كميل نوشته:كار خلاف شرع كه نكردن ![]() ![]() نقل قول گولاخ یه چیز دیگه ستاخودم تركم ![]() ![]() ![]() اين اصطلاحه ![]() ![]() گولاخ یعنی چی؟ ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول سوگوار پدر نوشته:حالا ما به روی خودمون نمیاریم که اینا بچه شون میره مدرسه تازه ازدواج می کنن، تو هی داغ دل ما رو تازه کن ![]() آواتارو عوض کن مورد داره. مدیر گالریه داریم؟! ![]() مدیر گالریه با کفایت همینه همینه!!! ![]() ما تو گالری از این جور عکسا نداریم ![]() میخوای کل آرشیو رو بدم ببین ![]() ولی سفارش های مخاتلف رو رد نمیکنیم ![]() تازه چشه به این خوبیه ![]() ![]() ![]() ![]() اره بابا چندبارم گشت ارشاد گرفتشون زنگ زدن عقدنامه رو اوردن ازادشون كردن خيالت راحت مدرك دارن ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول گولاخ یعنی چی؟والا من ترکی زیاد بلد نیستم ولی فک کنم ینی گوش البته گفتن ینی یه چیز دیگه من در همین حد اطلاعات دارم |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول سوگوار پدر نوشته:حالا ما به روی خودمون نمیاریم که اینا بچه شون میره مدرسه تازه ازدواج می کنن، تو هی داغ دل ما رو تازه کن ![]() آواتارو عوض کن مورد داره. مدیر گالریه داریم؟! ![]() مدیر گالریه با کفایت همینه همینه!!! ![]() ما تو گالری از این جور عکسا نداریم ![]() میخوای کل آرشیو رو بدم ببین ![]() ولی سفارش های مخاتلف رو رد نمیکنیم ![]() تازه چشه به این خوبیه ![]() ![]() ![]() ![]() اره بابا چندبارم گشت ارشاد گرفتشون زنگ زدن عقدنامه رو اوردن ازادشون كردن خيالت راحت مدرك دارن ![]() گفتي گشت ارشاد ياد بابا اتي افتادم ![]() ![]() ![]() اينم جالبه ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
این قسمتش سر تی وی عثمانی خیلی شاهکار بود![]() ![]() ![]() ![]() یه چیزی رو میخواستم تعریف کنم به دوست عزیزمون ![]() ![]() امروز بعد سالها قدم رنجه کردم با دوستام رفتم بیرون! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انقدر ازنظر روانی ذهنمونو خالی کردیم که واقعا باورم نمیشه من همون ادم چن روز قبلم! تو روحیه م بسی تاثیر داشت.. ![]() پ ن: اون افندی عزیز دلت سوزییید!؟ |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یه چیزی رو میخواستم تعریف کنم به دوست عزیزمون قولشو داده بودم!ببین دوستم ![]() 4شنبه در پیشه! تو با یه سری رویا و خاطره الان میتونی خوش باشی ولی من با یه فکر حقیقی! ![]() حیف من نمیتونم 4شنبه رو بیام تعریف کنم ولی می دونی که اون جا ماام سرسره سوار می شیم ولی از یه نوع دیگه اش! ![]() ![]() نقل قول پ ن: اون افندی عزیز دلت سوزییید!؟![]() برنامه ی من دل سوزوندن بیشتری داره سنگ پای عزیزم!! ![]() |
||
۱۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول سجاد..! نوشته:نقل قول مجنون نوشته:این جواب انتخاب رشته ها هم نمیاد ما رو از تو خماری در بیاره. ![]() من که از بس خمارم تا ساعتِ 12-1 میخوابم. ![]() شما که انقدر استرستون شدیده پروپرانولول بخورید الان استرستون به همه منتقل شد ![]() من کار دارم، باید برم پیام نور انصراف بدم منتظرم قبولیم تو این 100% شه. ![]() یکی از دوستان میگفت اخبار گفته 23 ام. ![]() منم میگم گور باباشون میرم انصراف میدم هر چه بادا باد. ![]() توکل به خدا. ![]() نقل قول Saruman, The Black نوشته:شیرینی هاتون رو قبل از اینکه قبول شم هم قرار بود بیارم. خوراکی های امسال جشن با منه. ![]() ![]() اونو که پولشو دادیم. ![]() و اما در مورد اون کلیپی که کیاوش گذاشته بود. ![]() روم به دیوار شورای شهر اراک بود، خراب شه رو سر اعضاش. ![]() حوصله توضیح بیشتر ندارم. ![]() فقط میتونم بگم متاسفم. ![]() پ.ن: خانم معنوی مبارکه. ![]() دعا کنید ما هم تهران حالا هر دانشگاهی شد قبول شیم، هر چند احتمالش کمه ولی خدا رو چه دیدی شاید شد. ![]() |
||
۱۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ما از اون پیرمرد، پیرزنای بی آزاری میشیم که حوصله ی کسی رو سر نمیبریم ! (یه لپ تاپ بهمون بدن همه چی حله ! )![]() |
||
|
|||
۱۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اصلا خودتون رو درگیر نکین این منم!!! ![]() بله محمدرضا میباشد که تا 3:49 بیدار است ![]() کیمدیییییییی؟؟؟ کیمدیییییییییییییی؟؟؟؟ کیمدییییییییییییییییییییی؟؟؟ |
||
۱۳ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |