در حال دیدن این عنوان: |
۱۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:امروز دیدم مثل همیشه تو کوچه سر و صدای بچه هاست اما ورژنش عوض شده!!! توش فحش بود رفتم دم در ببینم چی به چیه دنیا دست کیه ![]() یهو یه صحنه دیدم برق سه فاز از سرم پرید 2 تا پسر بچه که سنشون رو هم 16 هم نمیشه دارن داد و بیداد میکنن یکیشون کم میاره تو حرف زدن تندی میره تو خونه یه چاقو میاره!!!! و شروع میکنه به تحدید!!!! بازم خشکم زد بلاخره با یه داد و بیداد و صدا بردن هوا ![]() واقعا داریم به کجا میرسیم؟؟؟ ما بچه بودیم شر و شور بودیم ![]() بد دهن بودیم!!!! ![]() 2 نفری یه محله رو سرمون خراب میکردیم!!!! ![]() اما دیگه تو دعوا مرد بودیم ![]() مشت میزدیم،یقه میچسبیدیم و..... ![]() این بچه ها که انقده سست هستن تا تقی به توقی میخوره چاقو میکشن بزرگ شن چی میشن؟؟ ..... البته خوراک من آجر بود! ![]() بدون اغراق سر دو نفر رو شکوندم و اون صحنه ها به خوبی تو ذهنم نقش بسته. ![]() (الان باهم رفیقیم. ![]() دعوا که جای باریک میکشید و کسی اعتقاد به هند پنالتی نداشت دست به آجر میشدم. ![]() چه دورانی بود. ![]() ![]() جوونی کجایی؟؟؟ ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پاشید برید بخوابید دیگه! خجالت نمی کشید تا این موقع بیدارید؟ ![]() ![]() پ.ن: اس ام اس، با شما هم هستم ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Shinji Kagawa نوشته:پاشید برید بخوابید دیگه! خجالت نمی کشید تا این موقع بیدارید؟ ![]() ![]() والله به خدا ![]() |
||
|
|||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
الان وقت فیلم دیدنه، برید بشینید پای فیلم که از سایت کسی به جایی نرسیده![]() Kill Bill رو دیدم الان، خشانتم زده بالا، داغون... ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Eddard Stark نوشته:الان وقت فیلم دیدنه، برید بشینید پای فیلم که از سایت کسی به جایی نرسیده ![]() Kill Bill رو دیدم الان، خشانتم زده بالا، داغون... ![]() حسین یادم باشه دیدمت این کیل بیلم همراه اون ارباب حلقه ها بگیرم ازت. ![]() در به در دنبال این کیل بیل میگردم پیدا نمیشه بی وجدان. ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Eddard Stark نوشته:الان وقت فیلم دیدنه، برید بشینید پای فیلم که از سایت کسی به جایی نرسیده ![]() Kill Bill رو دیدم الان، خشانتم زده بالا، داغون... ![]() حسین یادم باشه دیدمت این کیل بیلم همراه اون ارباب حلقه ها بگیرم ازت. ![]() در به در دنبال این کیل بیل میگردم پیدا نمیشه بی وجدان. ![]() منم ميخوام ![]() حالا به جاي بيل كلنگ يا اچار چرخم بود ايرادي نداره ![]() ![]() حسام تو روحت ![]() ![]() ولي ما رومون بيشتره ![]() ![]() ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Capitan نوشته:امروز دیدم مثل همیشه تو کوچه سر و صدای بچه هاست اما ورژنش عوض شده!!! توش فحش بود رفتم دم در ببینم چی به چیه دنیا دست کیه ![]() یهو یه صحنه دیدم برق سه فاز از سرم پرید 2 تا پسر بچه که سنشون رو هم 16 هم نمیشه دارن داد و بیداد میکنن یکیشون کم میاره تو حرف زدن تندی میره تو خونه یه چاقو میاره!!!! و شروع میکنه به تحدید!!!! بازم خشکم زد بلاخره با یه داد و بیداد و صدا بردن هوا ![]() واقعا داریم به کجا میرسیم؟؟؟ ما بچه بودیم شر و شور بودیم ![]() بد دهن بودیم!!!! ![]() 2 نفری یه محله رو سرمون خراب میکردیم!!!! ![]() اما دیگه تو دعوا مرد بودیم ![]() مشت میزدیم،یقه میچسبیدیم و..... ![]() این بچه ها که انقده سست هستن تا تقی به توقی میخوره چاقو میکشن بزرگ شن چی میشن؟؟ ..... مردم،مردای قدیم ![]() ایکاش محله ی ما هم میشستن دعوا میکردن ![]() بخدا مثه مهدکودکه ![]() ![]() ![]() دیشب رو بالکن داشتم بچه ها رو میشمردم بالای 20 تا بودن و داشتن سر و صدا میکردن ![]() ![]() اندازه ی ترکیدن یه بمب صداشون بلنده ![]() بعد یه چیزایی هم دستشونه که دو تا توپه هی میزنن به هم صدای بلندی داره ![]() میشینن با هم مسابقه میدن که کی بیشتر میتونه اینا رو بزنه به هم منم از صدای اینا متنفرم ![]() مخصوصا اینکه مریض بودم شبا نمیتونستم بخوابم و غروب که میخواستم بخوابم اینا باز تق تقشون شروع میشد ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
محمدرضا منم یه صحنه دعوا دیدم مقل تو که توش چاقو کشی شد اما مردیم از خنده ![]() من و یکی دیگه کنارم داشتیم همینجوری نیگا میکردیم ![]() دوتا جوون یکی 18-20 ساله و اون یکی 24-25 ساله دارن فحش های زشت میدن به هم دیگه و صداشون اینقدر بلاند بود که تا 4تا کوچه اون ورتر هم میرفت. یدفعه دیدم بزرگه پرید تو خونه کوچیکه با سرعت 120 تا فرار کرد ![]() ![]() یه زنه هم اومد بیرون شروع کرد به گریه کردن ![]() بعد این مرده کناریم زد زیر خنده گفت این دوتا اُسگل با هم داداشن ![]() نمیدونم چرا تا نیم ساعت خنده مون قطع نمیشد ![]() ![]() ![]() خیلی ضایع بود دوتا داداش چاقو کشی ![]() ![]() |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول كميل نوشته:حسام تو روحت ![]() ![]() ولي ما رومون بيشتره ![]() ![]() ![]() ![]() دیگه گرفتتون دیگه. ![]() داداشی که بدون داداشش بره بیرون... ![]() |
||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
دیدن نام کاربری خودم اونم بعد سه هفته یکمکی واسم تعجب انگیز بود.![]() تازه رمزمم یادم رفته بود. ![]() بالاخره رفتم مسافرت. ![]() همونی که خواستم شد. ![]() یه مسافرت توپ و باکلی خاطرات خنده دارو باحال. ![]() اینقده بم خوشید که اصلا دوست نداشتم تموم شه. ![]() ![]() دلم واسه هر 15 نفرشون تنگولیده. ![]() ![]() بیشتر شهرای شمالم رفتیم. ![]() این چند روز شمال همش هواش بارونی بود. ![]() اینقده کیف داد. ![]() یعنی آشق شمال شدم. ![]() کاش مشهدم بارون بیاد. ![]() خلاصه اینکه بهترین مسافرت تو کل کل کل کل عمرم بود. ![]() ![]() ![]() ![]() راستی سلام. ![]() کسی من و اصلا یادش هست؟؟ ![]() |
||
|
|||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |