در حال دیدن این عنوان: |
۲۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسته .برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب!![]() ![]() ( کلید اسرار ) ... |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول دوستم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسته .برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب! عبرت بردیم ![]() ![]() ![]() بفرمایید پفک ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:دوستم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسته .برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب! ![]() ![]() ( کلید اسرار ) ... ميگم محمدرضا ميفرستاديش براي كليد اسرار ديگرانم عبرت بگيرن ![]() ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
|
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Capitan نوشته:که نیاد نقد کنه !!!! ![]() ![]() ![]() پ ن: مگه نه؟؟ ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول RK12 نوشته:نقل قول Capitan نوشته:که نیاد نقد کنه !!!! ![]() ![]() ![]() پ ن: مگه نه؟؟ ![]() ![]() اینم میشه ![]() اون دوست عزیزی که کلپچ منو پیچوند روش میشه تو چشام نگاه کنه؟؟ اون میدونه من چندین شبانه روز غذا نخوردم؟؟؟ واقعا به کدامین گناه ![]() ![]() اون دوست عزیز که میخواد آب انار بده کلپچم باید بده ![]() ![]() یه چی مینویسم جیگرتون حال بیاد ![]() من نمیدونم این بچه خرخون ها تو مدرسه و دانشگاه وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن از چه افتخاراتی میخوان واسه بچه هاشون تعریف کنن؟! آخه یه فرار از مدرسه ای یه کتک خوردن از ناظمی یه واحدهای پاس نشده ای یه دعوا و بزن بزنی،یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنی والا ![]() ![]() ![]() به شخصه کوله باری از این خاطرات دارم ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
نقل قول آخه یه فرار از مدرسه اییه کتک خوردن از ناظمی یه واحدهای پاس نشده ای یه دعوا و بزن بزنی،یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنی والا هیچ کدومش به اندازه ی فرار از مدرسه حال نمیده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول RK12 نوشته:نقل قول Capitan نوشته:که نیاد نقد کنه !!!! ![]() ![]() ![]() پ ن: مگه نه؟؟ ![]() ![]() اینم میشه ![]() اون دوست عزیزی که کلپچ منو پیچوند روش میشه تو چشام نگاه کنه؟؟ اون میدونه من چندین شبانه روز غذا نخوردم؟؟؟ واقعا به کدامین گناه ![]() ![]() اون دوست عزیز که میخواد آب انار بده کلپچم باید بده ![]() ![]() یه چی مینویسم جیگرتون حال بیاد ![]() من نمیدونم این بچه خرخون ها تو مدرسه و دانشگاه وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن از چه افتخاراتی میخوان واسه بچه هاشون تعریف کنن؟! آخه یه فرار از مدرسه ای یه کتک خوردن از ناظمی یه واحدهای پاس نشده ای یه دعوا و بزن بزنی،یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنی والا ![]() ![]() ![]() به شخصه کوله باری از این خاطرات دارم ![]() بابای من یک چمدون از این خاطرات داره ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ماشاالله با این هیکل و استیل ورزشکاری که داداش ما داره(فقط بنا بر روایت 4 تا عکسی که دیدم![]() ![]() راستی داداش از اون قضیه اصغر و اکبر خبری نشد ![]() ![]() ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مصطفی نوشته:ماشاالله با این هیکل و استیل ورزشکاری که داداش ما داره(فقط بنا بر روایت 4 تا عکسی که دیدم ![]() ![]() راستی داداش از اون قضیه اصغر و اکبر خبری نشد ![]() ![]() ![]() آخ گفتی 3 دست که خوبه برو بالا ![]() جون دادا 1 هفته فقط یه وعده غذا میخوردم ![]() ![]() کی جواب این دل شکسته رو میده؟؟ ![]() اصغر که میری با حسام و علیرضا بالا پشت بوم ![]() اکبر که بیا پیش خودم ![]() ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |