در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:راستی کسی یادش هس من کی کیم؟؟ ![]() ![]() ![]() نشون به اون نشون که؛ آواتارت رو فیریز کنم؟! ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:واقعنکی؟؟ ![]() ![]() من نیز مریمم ... ![]() ![]() اِاِاِاِ خانوم دکی خودمونی؟!! ![]() چه عجب!!!!!!!!!!!!!!! امتحانای ترم؟الان ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ریــحــانــه نوشته:نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:واقعنکی؟؟ ![]() ![]() من نیز مریمم ... ![]() ![]() اِاِاِاِ خانوم دکی خودمونی؟!! ![]() چه عجب!!!!!!!!!!!!!!! امتحانای ترم؟الان ![]() ریحانه ![]() ![]() واقعا من و نشناختی؟؟ ![]() ![]() نقل قول SmS نوشته:نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:راستی کسی یادش هس من کی کیم؟؟ ![]() ![]() ![]() نشون به اون نشون که؛ آواتارت رو فیریز کنم؟! ![]() ![]() نشون به اون نشون که نتونستی و نمیتونی فریز کنی ... ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:نشون به اون نشون که نتونستی و نمیتونی فریز کنی ... ![]() ![]() من نشونی دادم که تو ببینی یادمونه. بعد تو رجز می خونی؟! ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
![]() کیا این بازی رو یادشون میاد؟! ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
|
من یادمه... ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام به همگی یه چند روزی نبودیم زنجان بودیم برگشتیم ![]() خواستم بگم فکر نکنید دوباره رفتم که بر نگردم !مثل بعضی ها ![]() ![]() |
||
... | |||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ... نوشته:نقل قول سجادی نوشته:سلام سلام. ![]() دیگه دیدم دلتون خیلی برام تنگ شد گفتم یه سر بزنم دلتون وا شه. ![]() یعنی میخوام ببینم کِسی هست که نشناسه منو؟ ![]() ![]() البته اگرم نشناسید حق دارید؛ دانشگاه ه و مبدأ همه ی تحولات. ![]() یعنی در این حد ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() داشتیم کم کم نگران میشدیم از این غیبت طولانی ![]() ![]() حدودش دیگه دستِ خودم نیست. ![]() نگرانی حس خوبیه. ![]() ![]() چی گفتم. ![]() نقل قول SmS نوشته:نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:علیک سلام ![]() شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون ![]() اوه همون؟ ![]() نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:نقل قول SmS نوشته:نقل قول ... نوشته:نقل قول سجادی نوشته:سلام سلام. ![]() دیگه دیدم دلتون خیلی برام تنگ شد گفتم یه سر بزنم دلتون وا شه. ![]() یعنی میخوام ببینم کِسی هست که نشناسه منو؟ ![]() ![]() البته اگرم نشناسید حق دارید؛ دانشگاه ه و مبدأ همه ی تحولات. ![]() یعنی در این حد ؟؟؟؟؟ ![]() ![]() داشتیم کم کم نگران میشدیم از این غیبت طولانی ![]() ![]() بیشتر! ![]() ![]() ![]() موافقم بات محمد ناجور هم موافقم در مورد "همون" صادقه ![]() دیدید اَلَکی اَنگ زدید به من؟ ![]() من اگه نبودم به خاطر شلوغ بودنِ سرم نبود ![]() ![]() ![]() پ.ن: اصن یه روحی بخشیدم به این تاپیک. ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Missworldwide
پیام:
۱,۰۲۰
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
از: :|
طرفدار:
- fabregas,david villa,jeffren,bojan - guardiola - تیم دختران ابومسلم مشهد!!!! - spain - خودم و دوستام! - guardiola - قربان زاده ی سیبیل قشنگ!! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول عـــــــــــاشق! نوشته:من بپرم وسط حرفاتون ![]() سلام!! ![]() نام کاربری خودمو دیدم یکم هیجانی شدم ... !! ![]() ![]() آقا دلم واسه همتون خیلی تنگ شده بود ... !! ![]() با اینکه همه رفتن و سایت دیگه مثل قبل نیس ولی بازم نمیدونم چرا دلم تنگولیده بود ... !! ![]() واقعا این امتحانای به حساب ترم به هیچکی رحم نمیکنه و من دارم هموجور زیر این امتحانا دست و پا میزنم ... !! ![]() احساس میکنم ما موشای آزمایشگاهی این آموزش و پرورش شدیم ... !! ![]() به جان خودم ... !! ![]() ![]() چند روز دیگم ک محرم میرسه ... ![]() آخ جانمی... ![]() فقط اومدم بگم که واس من دعا کنید ![]() امسال به دعای تک تک نیازمندیم ... !! ![]() ![]() راستی کسی یادش هس من کی کیم؟؟ ![]() ![]() ![]() نزنم لهت کنم! ![]() اغا منم دلم تنگ شده................با این ک توسایتم ولی نمی دونم باید چیکار کنم ک دلم تنگ نشه!!!!!میدانین ک؟؟!!! ![]() من برا همه دعا می کنم............. ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |