در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آبی های پایتخت | ||
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
اصفهانیان : عملکرد داور استقلال و ابومسلم قانونی بود. رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن حمایت از تصمیمات داور بازی استقلال و ابومسلم، از اعمال محدودیت سنی افرادی که می خواهند عضو کمیته داوران شوند طبق آیین نامه جدید خبر داد. حاجی پور طبق قانون عمل کرد رئیس کمیته داوران در خصوص اعتراضی که بازیکنان ابومسلم به داور بازی این تیم با استقلال داشتند مبنی براینکه البرزحاجی پور سوت آغاز بازی در نیمه دوم را در حالی زده که نمی دانسته یک بازیکن ابومسلم هنوز وارد زمین نشده است، گفت: داور بازی ابومسلم و استقلال دقیقا مطابق قانون عمل کرد. حاجی پور می دانست که تیم ابومسلم با تاخیر ورود به زمین یک بازیکن کمتر دارد و حتی کمک وی نیز به او گفته بود. وی درهمین خصوص افزود: بنابراین حاجی پور طبق قانون عمل کرد و سوت آغاز نیمه دوم را زد چون قانون می گوید داور باید زمانی بازی را آغاز کند که یک تیم حداقل 8 و حداکثر 11 بازیکن داشته باشد ضمن اینکه همه دیدند که خود ابومسلمیها با 3 یا 4 دقیقه تاخیر وارد زمین شدند و اگر ادعای آنها مبنی بر اینکه عوامل نیروی انتظامی اجازه ورود بازیکن آنها را با تاخیر داد درست باشد این موضوع خلاف قانون است اما به تیم داوری مربوط نمی شود. خطای هند پنالتی بازیکن ابومسلم درست بود اصفهانیان در خصوص ادعای کادرفنی و بازیکنان ابومسلم که بازیکن این تیم مرتکب خطای هند نشده و پنالتی که داور اعلام کرد درست نبود نیز تصریح کرد: تصمیم داور برای اعلام خطای هند پنالتی بازیکن ابومسلم کاملا درست بود چون این بازیکن به عمد با دستش به توپ ضربه زد و به هیچ وجه برخورد توپ با دست نبود. درمجموع البرز حاجی پور قضاوت خوبی داشت البته مرتکب چند اشتباه نیز در جریان بازی شد که در نتیجه تاثیرگذار نبود. از آشتی افشاریان و عسکری بی خبرم رئیس کمیته داوران در خصوص آشتی که بین خداداد افشاریان و حسین عسکری صورت گرفت و همچنین تعاملی که بین کمیته و دپارتمان داوران وجود دارد، تصریح کرد: من نمی دانم که آیا افشاریان با عسکری قهر بوده که حالا شما می گویید آشتی کردهاند. ما در کمیته داوران سعی می کنیم که وارد حاشیه نشویم ضمن اینکه در حال حاضر نیز تعامل خوبی بین کمیته و دپارتمان داوران وجود داشته و هر کس کار خود را انجام می دهد. آیین نامه جدید کمیته داوران هفته آینده ابلاغ خواهد شد وی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی آیین نامه جدید کمیته داوران جنبه اجرایی پیدا می کند، گفت: آیین نامه جدید کمیته داوران به تصویب هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال رسیده و قرار است دوشنبه هفته آینده کمیته داوران جلسه نهایی خود را در این خصوص تشکیل دهد تا پس ازاین جلسه آیین نامه جدید برای ابلاغ به هیات های فوتبال در اختیار فدراسیون قرار گرفته و جنبه اجرایی پیدا کند. اعمال محدودیت سنی برای عضویت در کمیته داوران وی در همین خصوص اظهار داشت: طبق آیین نامه جدید فردی که می خواهد عضو کمیته داوران شود باید به مدت 4 سال در این کمیته فعالیت کند بنابراین حداکثر باید 61 سال داشته باشد بنابراین از این پس افرادی که بیش ازاین سن هستند نمی توانند عضو کمیته داوران شوند. البته عضویت در کمیته داوران حداقل سنی نیز دارد که 40 سال برای آن در نظر گرفته شده است. افزایش تعداد قضاوتهای بین المللی یکی از اهداف اصلی کمیته داوران اصفهانیان درخصوص قضاوت داوران بین المللی ایران در مسابقات برون مرزی نیز خاطر نشان کرد: هرچقدر قضاوت داوران ما در میادین بین المللی بیشتر شود به نفع جامعه داوری فوتبال ایران بوده و اعتبار آن را بالاتر می برد. در حال حاضر افزایش چنین قضاوتهایی یکی از اهداف اصلی ما در کمیته داوران است. گزینههای قضاوت در دربی را هنوز تعیین نکردهایم وی در خصوص داور دربی نیز تاکید کرد: مطمئن باشید این بار هم قضاوت بر عهده یک داور ایرانی خواهد بود. هنوز ما در کمیته داوران گزینههای قضاوت در این بازی را تعیین نکردیم اما بزودی این کار را انجام خواهیم داد ضمن اینکه مانند ادوار گذشته تا 24 ساعت قبل از بازی گزینه نهایی خود را برای قضاوت دربی معرفی می کنیم. |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۲۳ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
ناراحتی دکتر فتح الله زاده از هواداران باشگاه استقلال: دیگر به رویانیان توهین نکنید مدیر عامل باشگاه استقلال امیدوار است تا در طرف مقابل هم شرایطی فراهم شود که کری بین مدیر عاملان به ورزشگاه ها کشیده نشود. سر دادن شعار علیه محمد رویانیان توسط استقلالی ها که در حقیقت پاسخی به شعارهای هواداران پرسپولیس علیه فتح الله زاده بود باعث شده تا مدیر عامل آبی پوشان از هواداران آبی پوش دلخور شود.او می گوید:«من ناراحت شدم وقتی شنیدم که دارند علیه رویانیان در ورزشگاه شعار می دهند؛به همین دلیل در بین دو نیمه با آقای عرب مسئول کانون هواداران باشگاه استقلال تماس گرفتم تا جلوی این قصه را بگیرد.ترویج این کارها اصلا درست نیست و امیدوارم که در طرف مقابل هم اقداماتی موثر صورت بگیرد.در کل باید بگویم که باشگاه استقلال از اتفاقی که افتاده اصلا خوشحال نیست.» فتح الله زاده با بیان اینکه او و رویانیان همیشه برای هم کری می خوانند ادامه می دهد:« من و سردار همیشه برای هم کری می خوانیم اما نباید این کری ها به ورزشگاه کشیده شود.نباید به آدم زحمت کشی مثل رویانیان در ورزشگاه ها توهین شود و بلعکس.این کارها درست نیست.من از هواداران می خواهم که دیگر این حرکات را در ورزشگاه ها انجام ندهند.من سالها مدیر عامل باشگاه استقلال بوده ام اما هرگز سابقه نداشته که هواداران پرسپولیس به من توهین کنند.نمی دانم این بار چه جریانی نقش داشته که این حرف ها علیه من زده شده است.البته اهمیتی ندارد اما من می گویم باید احترام همدیگر را در ورزشگاه ها داشته باشند.» او در پایان در مورد استقلال و همچنین شایعاتی که در مورد جدایی نکونام مطرح شده بود حرف می زند و می گوید:«ما تمام تلاش خودمان را می کنیم تا پول بچه ها عقب نیفتد.خوشبختانه آنها روی دور بردن افتاده اند و این اتفاق خوبی است.در مورد نکونام هم باید بگویم که او تا زمانی که پیشنهاد خوبی نداشته باشد در استقلال می ماند.در مورد بقیه بازیکنان هم همین طور.مادامی که آنها پیشنهاد های خوبی نداشته باشند در استقلال خواهند ماند |
||
|||
۲۳ دی ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sea.sb
پیام:
۱,۶۵۱
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- استقلال - پپ گواردیولا - قلعه نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ایشالا فردا با کلی گل می بریم ![]() ![]() |
||
۲۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
نقل قول ایشالا فردا با کلی گل می بریم شک نکن داداش ما که همیشه برنده ایم درود بر عقاب آسیا سرور لنگیا ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۲۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
قلعه نوعی:مجیدی در بازی با مس در فهرست 18 نفره قرار دارد/صحبت از دربی زود است سرمربی استقلال از قرار گرفتن نام فرهاد مجیدی در لیست 18 نفره بازی با مس خبر داد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،امیر قلعهنوعی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام رضا (ع) در پاسخ به پرسشی درباره ورزشگاه شهید کشوری گفت: چمن ورزشگاه کشوری مصنوعی است و مناسب تمرین تیم ما نخواهد بود و قطعا تا زمانی که چمن آن مصنوعی باشد، استقلال در مکان فعلی تمرین خواهد کرد. وی درباره بازی تیمش با مس کرمان گفت: مس تیم بسیار خوبی است و تحولات بسیاری داشته و مانند سایر تیمهایی که در مقابل استقلال حاضر میشوند، با انگیزه بسیار بالایی در مقابل ما قرار خواهد گرفت. همان طور که دیدید ابومسلم نیز انگیزه بسیار بالایی داشت و ما قطعا بازی بسیار سختی نیز مقابل مس خواهیم داشت. قلعه نوعی درباره نشست خود با مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: بازیکنان ما فداکارانه در این تیم هستند و دیروز نیز جلسهخوبی با دکتر فتحاللهزاده داشتیم و قرار شد در آیندهای نزدیک پول برای پرداخت به بازیکنان تهیه و به آنها پرداخت شود. وی درباره وضعیت فرهاد مجیدی گفت: مجیدی در بازی با مس در لیست 18 نفره استقلال خواهد بود. او همچنین در پاسخ به سوالی درباره دربی پایتخت گفت: فعلا این سوال زود است و فقط و فقط به مس کرمان فکر میکنیم. |
||
|||
۲۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
ردهبندی نهایی فدراسیون جهانی تاریخ و آمار اعلام شد/رحمتی سومین بازیکن محبوب دنیا شد دروازه بان تیم فوتبال استقلال در رده سوم محبوب ترین بازیکنان دنیا قرار گرفت. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،در پایان آخرین مرحله نظرسنجی محبوبترین بازیکنان دنیا در سال 2012 ،مهدی رحمتی در رده سوم جهان و دوم آسیا قرار گرفت. رحمتی در این رده بندی 79533 رای به دست آورد. در این انتخابات که توسط فدراسیون بینالمللی آمار و تاریخ فوتبال برگزار شد،در پایان 542 هزار و 625 رای گرفته شد. |
||
|||
۲۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
مربی استقلال 47 ساله شد مربی تیم فوتبال استقلال 47 ساله شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،مجید صالح روز پنجشنبه 47 ساله شد. وی که سابقه بازی در تیم های هما،بانک تجارت،سایپا،کشاورز،پاس تهران و بهمن را دارد،در آغاز فصل جاری به کادر فنی استقلال پیوست. صالح تجربه سرمربیگری در تیم سایپا را هم در کارنامه اش دارد. ضمن اینکه دوران موفقی را هم در تیم ذوب آهن به عنوان مربی سپری کرد. باشگاه فرهنگی_ورزشی استقلال برای این مربی علم گرا آرزوی توفیق و بهروزی دارد. |
||
|||
۲۴ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
قلعه نوعی:همه بازی ها برای ما فینال است/باید آنقدر خوب بازی کنیم تا هوادار به استادیوم بیاید سرمربی تیم استقلال گفت:همه بازیها فینال است و الان فقط به سه امتیاز بازی با مس فکر میکنیم. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، قبل از صحبتهای امیر قلعهنوعی، مدیر روابط عمومی استقلال ضمن تبریک آغاز ماه ربیع الاول مسلمانان از سرمربی استقلال خواست تا درباره بازی استقلال و مس کرمان صحبت کند. قلعه نوعی هم ضمن عرض تبریک آغاز ماه ربیع الاول درباره بازی با تیم مس گفت: همه بازیهای دور برگشت فینال است و قطعا بازی با تیم مس را جدی خواهیم گرفت. وی در ادامه گفت: من هیچگاه محبت مردم کرمان را فراموش نمیکنم چرا که بعد از تیم ملی، مدیرعامل باشگاه مس کرمان به من این بها را داد تا در آنجا مربیگری کنم. من باشگاه مس را تیم خودم میدانم و البته با توجه به تغییرات اخیر این تیم شناخت زیادی از این تیم نداریم و شناخت ما محدود به بازی این تیم با تراکتورسازی است. مطمئنا این تیم با انگیزه زیادی جلوی ما حاضر خواهد شد و به طور کلی همه تیمهایی که مقابل استقلال به میدان میروند با انگیزه هستند. به طور مثال ابومسلم مقابل ما بسیار با انگیزه بود و من مطمئنم اگر همواره این تیم این گونه باشد به لیگ برتر صعود خواهد کرد. وی در ادامه درباره وضعیت بازیکنان تیمش گفت: بازیکنان ما مسایل را درک میکنند و به بلوغ تاکتیکی رسیده اند. البته خط حمله تیم مس کرمان مهاجم خوبی به اسم عنایتی دارد که از هر فرصتی برای گلزنی استفاده میکند و هافبکهای این تیم به صورت فیزیکی بازی میکنند و البته ما اهداف خودمان را در این دیدار دنبال خواهیم کرد. قلعهنوعی پس از تمجیدهای یکی از خبرنگاران از وی در رابطه با رفتارهای مناسبش با خبرنگاران در تمرینات گفت: این وظیفه ماست و خبرنگاران عزیز که وقت میگذراند و به سر تمرینهای ما می آیند درست است که وظیفهشان را انجام میدهند، ولی ما هم به خاطر ارتباط با مردم وظیفه خودمان میدانیم که برای آنها وقت و احترام زیادی قائل شویم. سرمربی استقلال در ادامه در پاسخ به انتقاداتی که از ضعف تیم استقلال بابت گلزنیها میشود، گفت: این انتقادها وقتی مطرح میشود که تیم در صدر جدول است. در حالی که در هفتههای اخیر وضعیت گلزنی تیم ما خوب بوده و تیم بازیهای زیبایی ارائه میکند. اینها با من مشکل دارند و حتی اگر قهرمان شویم به طور قطع انتقادشان را ادامه میدهند. نزدیک به 50 دقیقه در بازی با ابومسلم مالکیت توپ به طور کامل در اختیار ما بود. اگر انتقادات سازنده باشد مشکلی نیست، ولی اکثر این انتقادات مغرضانه است. وی درباره استقبال اندک از بازی های استقلال گفت: اگر هوادار دوست داشته باشد میآید، ولی مشکلات اقتصادی و امکانات و همچنین سردی هوا یکی از دلایل کم به استادیوم آمدن هواداران است. من در زمانی که در لورکوزن حضور داشتم، سقف ورزشگاه این کشور بسته میشد و بخاریهایی در استادیوم تعبیه شده بود که این مشکل سرما را حل میکرد. از باقی امکانات عالی لورکوزن چیزی نمیگویم، ولی به هر حال یکی از دلایل دیگر استقبال کم نتایج بد فوتبال و فوتبالزدگی ناشی از آن است و ما باید آنقدر خوب بازی کنیم تا هوادار به استادیوم بیاید. قلعهنوعی در رابطه با مجیدی هم گفت: آی تی سی مجیدی آمده و کارت بازیاش هم قرار است صادر شود. با این حساب فکر میکنم احتمالا فرهاد مجیدی در این دیدار در لیست تیم قرار داشته باشد. وی در پاسخ به دو اخطاره بودن این تیم و نگرانی بابت نبود چند بازیکن اثر گذار در بازی با پرسپولیس، تاکید کرد: همه بازیها فینال است و الان فقط به سه امتیاز بازی با مس فکر میکنیم، چرا که بازی با پرسپولیس هم فقط سه امتیاز دارد و بعد از این بازی فقط تمرکزمان در بازی با ملوان خواهد بود. سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که شما در حالی هفته گذشته به برگزاری نشستهای خبری انتقاد کردید که از این بابت امتیازهای خوبی نصیب فوتبال ایران شده، گفت: یکی از کارشناسان رادیو ورزش الکی انتقادهایی کرده است در حالی که حتی انتقاد و سوال من را هم درست متوجه نشده است. من می گویم آیا ما به همه حرفهای AFC را گوش میدهیم یا فقط کنفرانس خبری آن را برگزار میکنیم؟ زمینهای باشگاههای قطری مانند الغرافه و الریان زمینهای بسیار خوبی هستند، ولی شما ببینید دغدغه ما این شده که هر جا می رویم ببینیم چمن زمین آن خوب است یا خیر. تنها استادیوم خوب ورزشگاههای ما آزادی است و حتی ورزشگاه فولاد شهر به هیچ وجه چمن مناسبی ندارد. عدهای برای تخریب من هر چه که دلشان میخواهد میگویند و من برای صدا و سیما متاسفم. |
||
|||
۲۵ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
کادرفنی استقلال لیست 18 نفره این تیم برای دیدار با مس کرمان را مشخص کرد. سید مهدی رحمتی، حسین حسینی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، حسن اشجاری، جواد نکونام، جی لوید ساموئل، میثم بائو، مجتبی جباری، آرش برهانی، فرهاد مجیدی، فرزاد حاتمی، ایمان موسوی، ویسنته آرزه و کیانوش رحمتی نفراتی هستند که امیر قلعه نوعی نام آنها را در لیست 18 نفره بازی فردا قرار داده است. عباس محمدرضایی و سیاوش اکبرپور به علت مصدومیت و حنیف عمران زاده به علت محرومیت در این دیدار غایب خواهند بود. همچنین هاشم بیک زاده که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است، به لیست 18 نفره بازگشت. |
||
|||
۲۵ دی ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: چرا از استقلال صدرنشین که زیبا بازی میکند و خوب گل میزند انتقاد میکنند؟ امیر قلعهنویی در نشست خبری پیش از مسابقه با مس کرمان اظهار داشت: در ابتدا فرارسیدن ماه ربیعالاول را به همه تبریک میگویم. بازیهای برگشت هرکدام حکم فینال را دارد و یک بازی سخت با مس کرمان داریم. هیچ وقت محبتهای مردم کرمان را فراموش نمیکنم. زمانی که از تیم ملی آمدم باشگاه مس کرمان به من محبت کرد و این باشگاه را باشگاه خودم میدانم. شناخت زیادی نسبت به حریف نداریم و به بازی گذشته آنها بسنده کردیم ولی بوناچیچ مربی بزرگی است و میدانیم تیمها با انگیزه خاصی مقابل استقلال بازی میکنند. وی ادامه داد: ابومسلم هم مقابل ما خوب بازی کرد و دعا میکنیم این تیم به لیگ برتر بیاید که سالی یکبار به پابوس امام رضا (ع) برویم. خوشحالم که بازیکنانم به بلوغ فکری و تاکتیکی رسیدهاند و همه چیز را درک میکنند ولی در خط حمله مس عنایتی از کوچکترین فرصت استفاده میکند و هافبک حریف فیزیکی است و ما مترصد آن هستیم که با بازی هجومی افکار خود را در زمین پیاده کنیم. سرمربی استقلال ، تصریح کرد: وظیفه ما است که از دوستان خبرنگار تشکر کنیم و هرچند وظیفه آنهاست که با عشق و علاقه به تمرین میآیند و از اینکه گزارش تمرین ما را منعکس میکنند تشکر میکنم. سرمربی استقلال در مورد انتقاد از وضعیت این تیم، گفت: دست آنهایی که انتقاد میکنند درد نکند اما آنها با قلعهنویی مشکل دارند. از تیم صدرنشین که زیبا بازی میکند و آمار گلزنیاش بالاست چرا انتقاد میکنند؟ هرجا قلعه نویی موفق شود آنها انتقاد میکنند. ما به بلوغ تاکتیکی رسیدهایم و در بازی با ابومسلم در یک صحنه نزدیک 4 دقیقه صاحب توپ بودیم و منتقدین میخواهند من را بزنند وگرنه در جام حذفی و لیگ برتر عملکرد خوب داشتیم. در کل بازی بیش از 50 دقیقه مالکیت توپ را داشتیم. وی در مورد اینکه چرا هواداران استقلال به ورزشگاه نمیآیند، گفت: هوادار اگر دوست داشت به ورزشگاه میآید و اگر هم نیامد از تلویزیون میبیند یکی از بحثها مشکلات اقتصادی و سردی هواست. در لورکوزن ورزشگاهها سقف داشت و روی سقفها بخاری هم بود. مقداری هم نتایج فوتبال باعث شده مردم فوتبالزده شوند اما باید طوری کار کنیم که مردم به میادین برگردند. سرمربی استقلال در مورد حضور مجیدی در فهرست 18 نفره استقلال ، گفت: کارت بازی مجیدی قرار است صادر شود و فکر میکنم جز 18 بازیکن باشد. همه بازی ها برای ما فینال است و فرقی نمیکند چند بازیکن دو اخطاره داریم. همه حواسمان به بازی مس است و بعد از آن به بازیهای دیگر فکر میکنیم. نمیتوانیم بازیهای دیگر را فدای بازی با پرسپولیس کنیم. بازی که حساس هم هست. قلعهنویی در مورد زمان برگزاری نشستهای خبری، گفت: یک مطلبی گفتم که ظاهرا کارشناس رادیو ورزش انتقاد کرده است من گفتم اصل مطلب را فراموش کردهایم. اگر قرار است به این حرف کنفدراسیون فوتبال آسیا گوش کنیم باید به قوانین دیگرش هم توجه کنیم. کارشناس رادیو ورزش هم که خیلی ادعا دارد بدون دلیل انتقاد میکند. من تمرین تیم را نیمهکاره رها کردم و آمدم. مثلا وقتی به شهر دیگری میروی همه چیز سرجای خودش است اما تمام دغدغه ما این است که هرکجا میرویم دغدغه ما زمین باشد. تنها جایی که شرایط بازی دارد ورزشگاه آزادی است. وی افزود: برای صدا و سیما جای تاسف دارد که کارشناسانی میآورد که هرچه دلشان خواست میگویند و بدون مطالعه انتقاد میکنند واقعا راست ميگن اين رسانه هاي ما شورش رو در اوردن فقط حاشيه سازي بلدن |
||
|||
۲۵ دی ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |