| در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
البته ظاهر میشه!
|
||
|
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول اگر یه کم بیشتر ادامه میدادن حتما ظاهر میشد نقل قول البته ظاهر میشه! اتفاقا ظاهرم شد از دور ديديم چند تا سر باز دارن پست ميدن ايست بازرسي هم هست اونجا بود كه فهميديم رسيديم به مرزباني...
|
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
فکر نکنم مشهدی های اینجا هم به اندازه من مشهد رفته باشند.![]() یه بار مشهد خیلی شلوغ بود، ما نزدیک حرم هتل گیر نیاوردیم، مثل این دفعه آخر یه خونه مجردی گرفتیم چهارراه مجلسی! اون موقع که مثل الان پخته و با تجربه نبودم و مشهد رو مثل کف دستم بلد نبودم، یه سائلی رو کنار خیابون دیدم بهش 200 تومن دادم(کاملا در راه خدا بود. )، یکم جلو رفتم برگشتم ازش پرسیدم باغ نادری از کدوم وره...![]() گفت 200 تومن دادی آدرس هم بهت بدم؟200 تومن دیگه هم بده. ![]() منم که باز مثل الان پخته نبودم چند تا فحش خوب مازندرانی نثارش کردم. ![]() همچین هموطنان گرانبهایی داریم ما در مشهد.
|
||
|
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول منم که باز مثل الان پخته نبودم چند تا فحش خوب مازندرانی نثارش کردممناسب شما بچه هیئتی نیست بخوای فحش بدیا نقل قول همچین هموطنان گرانبهایی داریم ما در مشهدمیدونی ما مشهدیا یه خصلت خوبی که داریم اینه که تیزیم میدونیم با هرکی باید متناسب خودش برخورد کنیم نقل قول ميخواستيم بريم بازار روس ها، خيام و الماس غرب نقل قول اونجا بود كه زدم پشت دستم گفتم اي دل غافل گول خورديممثه این میمونه که به طرف بگن خودتو بنداز تو چاه اونم بندازه آخرم بگه ،چه آدمی بود اون طرف ؟!!!از کی تاحالاتو بیابون بازار دیدین که مشهد دومیش باشه؟ |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول dentist74 نوشته:نقل قول منم که باز مثل الان پخته نبودم چند تا فحش خوب مازندرانی نثارش کردممناسب شما بچه هیئتی نیست بخوای فحش بدیا من بچه هیأتی ام، اون که نبود. ![]() مناسب من نبود، ولی مناسب اون بود، گاهی وقتا لازمه نشون بدی بچه هیأتی ها کیس هستند. ![]() نقل قول نقل قول همچین هموطنان گرانبهایی داریم ما در مشهدمیدونی ما مشهدیا یه خصلت خوبی که داریم اینه که تیزیم میدونیم با هرکی باید متناسب خودش برخورد کنیم این یارو هم تیز بود که... ![]() یه مثال هست، درست نیست بگم! ![]() ![]() در مورد تیزی سوزن.
|
||
|
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول مثه این میمونه که به طرف بگن خودتو بنداز تو چاه اونم بندازه آخرم بگه ،چه آدمی بود اون طرف ؟!!!از کی تاحالاتو بیابون بازار دیدین که مشهد دومیش باشه؟منم كه همين رو ميگم(اشتباه از خودمون بود ولي پدرم نميخواست قبول كنه ) ميگم آدرس رو كه اشتباه رفتيم رسيديم به جايي كه اثري از هيچ موجود زنده اي نبود حتي تك سلولي ها
|
||
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول مثه این میمونه که به طرف بگن خودتو بنداز تو چاه اونم بندازه آخرم بگه ،چه آدمی بود اون طرف ؟!!!از کی تاحالاتو بیابون بازار دیدین که مشهد دومیش باشه؟منم كه همين رو ميگم(اشتباه از خودمون بود ولي پدرم نميخواست قبول كنه ) ميگم آدرس رو كه اشتباه رفتيم رسيديم كه جايي كه اثري از هيچ موجود زنده اي نبود حتي تك سلولي ها یکی از خصائص خوب ما مازندرانی ها اینه که اگرم متوجه بشیم اشتباه کردیم سعی می کنیم به روی خودمون نیاریم. ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
،این یکیو خوب واقفم نقل قول من بچه هیأتی ام، اون که نبود.پس فحشتو بده شما حالا میگم یه200 تومنی دادی شما چه پیگیری میکنی نقل قول این یارو هم تیز بود که...که فهمید به شما چی بگه دیگه...
|
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول نظر مارکوپولو:مردمی خون گرم و دست و دلباز دارد كه يک باغ را چهارباغ، ۲۰ستون را چهلستون، یک پل را ۳۳ پل و یک شهر را نصف جهان معرفی می كنند. نظر اصفهانیا : سعی کن بزرگی در نگاه تو باشد نه در ان چیزی که به ان مینگری اقای مارکوپولو |
||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول یکی از خصائص خوب ما مازندرانی ها اینه که اگرم متوجه بشیم اشتباه کردیم سعی می کنیم به روی خودمون نیاریم.دقيقا درسته هم استاني پدرم با قبول نكردنش همون كاري رو كرد كه تو در جواب تاپيك آبي به من دادي و بعد من يه جمله ي پر كاربرد مازندراني رو برات فرستادم يادت هست كه؟؟؟
|
||
|
|||
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |