| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
اوایل تیر بود که بحث کربلا رفتنمون شروع شده بود. پیگیر کار های هیأت بودم و دنبال کاروانی میگشتم که دو تا سهمیه داشته باشه. از یه طرف باید زمانی رو انتخاب می کردم که هیأت مراسم نداشته باشه و کارمند و کارگر و دانشجو و کاسب بتونن همراهمون بیان. اذان مغرب داشت کربلا رو نشون میداد، بلند شدم و روی پاهام ایستادم. دست راستمو گذاشتم روی سینه ام و دست چپم رو بالا بردم، سه بار گفتم صلی الله علیک یا اباعبدلله... بعد سلام یقین داشتم جواب سلام میشنوم. ![]() روزی که رسیدیم کربلا و تابلوی ترحب بکم بکربلا رو دیدم، حرم آقا قمر بنی هاشم رو از دور دیدم همش این صحنه برام تداعی میشد. اتوبوس ما رو پیاده کرد تا سوار مینی بوس های داخل شهری بشیم، فرصت رو غنیمت شمردم، کفش هام رو در آوردم و بندش رو گره زدم و انداختمش دور گردنم. همونجا سجده رفتم و زمین مقدسش رو بوسیدم. صلی الله علیک یا اباعبدلله. |
||
|
|
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۸۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
اینکه هوگو چاوز فوت کرده واقعیته یا شایعه؟
|
||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
خبرگزاری فارس: رئیس جمهور ونزوئلا پس از ماهها مبارزه با سرطان در سن ۵۸ سالگی درگذشت. به گزارش خبرگزاری فارس، «نیکلاس مادورو» معاون رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرد «هوگو چاوز» که در چند روز اخیر وضعیت جسمانی وی به دلیل مشکلات تنفسی رو به وخامت گذاشته بود، فوت کرده است. بر اساس اعلام رسانههای ونزوئلا چاوز 58 ساله در ساعت 16:25 روز سه شنبه به وقت محلی در بیمارستانی در کارکاس درگذشته است. همچنین اعلام شد که سران ارتش این کشور وفاداری خود به مادورو را اعلام کردهاند. به دنبال بدتر شدن وضعیت جسمانی «هوگو چاوز» رئیس جمهور ونزوئلا، مقامات ارشد سیاسی و نظامی ونزوئلا سه شنبه در کاخ ریاست جمهوری این کشور جلسه تشکیل دادند. در این جلسه که به طور زنده از تلویزیون دولتی ونزوئلا پخش شد نیکلاس مادورو معاون رئیس جمهوری در مقابل کابینه و دیگر اعضای بلند پایه حکومتی درباره شرایط جسمانی چاوز، وضعیت کشورش و توطئه دشمنان سخنرانی کرد. وی تاکید کرد که مبتلا شدن چاوز به بیماری سرطان توطئه دشمن بوده است. نیکلاس مادورو از اخراج دیپلماتهای آمریکایی که به دنبال توطئه علیه دولت ونزوئلا هستند خبر داد و گفت که قصد داریم یک دیپلمات آمریکایی را به جرم تلاش برای ارتباط با نیروهای نظامی و بی ثبات کردن کشور اخراج کنیم. وی به این دیپلمات آمریکایی که از وی به عنوان وابسته نیروی هوایی یاد کرد هشدار داد که طی 24 ساعت ونزوئلا را ترک کند. سخنگوی سفارت آمریکا در کاراکاس گفت که دیپلمات مورد نظر دولت ونزوئلا «دیوید دلموناکو» است. هوگو رافائل چاوز فریاس (زاده 28 ژوئیه 1954) پنجاه و سومین رئیس جمهور ونزوئلا بود. چاوز به عنوان رهبر «انقلاب بولیواری» شناخته میشد و به دلیل سیاستهای سوسیال دموکراتیک و ضدیتش با جهانیسازی نئولیبرالی و سیاست خارجی ایالات متحده مشهور بود. او موسس حزب چپگرای «جنبش جمهوری پنجم» بود که از دسامبر سال 2007 در ونزوئلا در قدرت است. |
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: newsha
پیام:
۵
عضویت از: ۲۴ بهمن ۱۳۹۱
از: Tehran
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - Perspolis - Spain - Ali Karimi - Guardiola گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول RK12 نوشته:هی خدیجه کجایی که تاپیکت به باد رفت!!! بحث فوتبالی؟؟؟؟ تو اینجا!!؟؟؟ نچ نچ نچ!! ![]() شکل زير سری اشکال معنیدار هستش که يکی از عکسها خاليه و شما بايد از روی شکلهای ديگه اونو حدس بزنی. ![]() پ ن: جواب بدید ببینم کی میتونه حدس بزنه بعدا جواب رو میذارم. درضمن اونایی که قبلا دیدن خواهشا جواب ندن! راستی تقلب هم نداریما!!! ![]() خیلی گنگه خب ، اینا ارتباط هندسی با هم دارن ؟؟ |
||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
بگم جوابو?!
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:بگم جوابو?! فهمیدم ![]() دوتا6 که یکیش برعکس(راست وچپش)واستاده ![]() ![]() نقل قول SMS نوشته:جواب 2 تا نامبر ه ![]() واضح جواب ندادم که معما ادامه داشته باشه![]() باتشکرازشما ![]() |
||
|
|
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۵
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
خدا رحمت کنه چاوز رو. مصداق یه انسان آزاده بود! خیلی کار سخت تریه تو ونزوئلا جلوی آمریکا وایسادن تا مثلا تو ایران! امیدوارم نسل چنین افرادی باقی بمونه و گسترش پیدا کنه.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول مهـســـا نوشته:نقل قول SMS نوشته:جواب 2 تا نامبر ه ![]() واضح جواب ندادم که معما ادامه داشته باشه![]() باتشکرازشما ![]() خواهش می کنم کار را که کرد؟ آن که تمام کرد. با تشکر از خودتون![]()
|
||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول دوتا6 که یکیش برعکس(راست وچپش)واستادهافرین افرین!! ![]() البته من یه صحبتی با مدیر انجمن دارم! تابلو تر ازین نمیشد راهنمایی کنید؟؟!!![]() البته تقصیر خودمه ها!! اینم جواب کامل: ![]() واقعا کاری داشت؟؟؟
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:نقل قول دوتا6 که یکیش برعکس(راست وچپش)واستادهافرین افرین!! ![]() البته من یه صحبتی با مدیر انجمن دارم! تابلو تر ازین نمیشد راهنمایی کنید؟؟!!![]() البته تقصیر خودمه ها!! همین فقط؟افرین؟جایزه نداش؟ ![]() منوباش چقدروش فک کردم ![]() |
||
|
|
|||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

تابلو تر ازین نمیشد راهنمایی کنید؟؟!!