در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
|
دوستان من فکر میکنم اگه با ادبیات قشنگتری صحبت کنین بهتر باشه ![]() به نظر منم آقا محمد درست میگن الان استقلال نماینده ایرانه و هرکس طرفدار هر تیمی که هست باید از این تیم بعنوان نماینده کشورش حمایت کنه ![]() |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
این بحث خیلی با بحث نماینده ی کشور خیلی فرق میکنه. استقلال دومین قهرمانی آسیاییشو با 3 تا بازیکن کمکی پرسپولیس به دست آورد. کسی به این موضوع الان توجه میکنه؟؟؟ اگه قهرمان بشن ما هم خوشحال میشیم اما نباید یادشون بره چجوری قهرمان شدن |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۶۹
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نقل قول hero نوشته:باید اسم استقلول رو شانستقلول گذاشت! مرحله قبل افتادن با تیمی که پرسپولیسی که 12 هم شد، پارسال 6تاییش کرده بود! بعد جالبه هر چی تیم خوبه مثل الغرافه-الهلال حذف شدن و الاتحاد اصلا امسال لیگ قهرمانان نبود.از شرق هم تیمهای ژاپنی-کره ای تیمهای معروف و قویی امسال ندارن. بعد استقلال تو دور بعد افتاده با ضعیفترین تیم مرحله یعنی تیم تایلندیه ![]() ![]() با این تیمهای داغون امسال تو لیگ قهرمانان،استقلال راحت تا فینال میره ولی فک کنم دیگه اونجا شانسش به کمکش نیاد.و قصه مورینیو با رئال براشون تکرار بشه!! چقدر یکی میتونه حقیر باشه که به نماینده کشورش در مسابقات بین المللی اینطور نگاه کنه! چقدر یکی میتونه اینقدر بی ادب باشه، که براحتی به دیگران توهین کنه،بخصوص اون کسی که ادعای مذهبی بودن میکنه!!(کامنتهای جنابعالی رو هم قبلا تو تاپیک استقلال دیدم که به پرسپولیس و هواداراش توهین کردی ولی جواب ندادم چون ارزش نداشت! و وقتی دیدم متعجب شدم که مثلا ایشان خیلی مذهبی بودن و تحقیر کردن!!/بهر حال انسانهایی که ادعاشون میشه هر روز تو مسجد و تو روضه هستن باید کمی ادب داشته باشن) حرفای من هیچ چیز بدی توش نیست جز اینکه گفتم استقلال خیلی خوش شانسه! حرف بدیه!!عین حقیقته! کلا از پنالتیهایی که پارسال جلو پرسپولیس علیه ش گرفته نشد تا قرعه کشی های تو آسیا،اینکه استقلال افتاده با تیم تایلندی که از بقیه تیمها خیلی ضعیفتره،نشان دهنده خوش شانسی شه! البته با هر تیم دیگه ای می افتاد به نظرم تا فینال پیش میره و اونجا دیگه چون فیناله،هیچ چیزی مشخص نیست.چون سطح تیمهای این دوره خیلی پایینه و استقلال تقریبا از اکثرشون قویتره! ضمنا استقلال عرضه داره و میتونه قهرمان بشه و هواداراشُ خوشحال کنه ولی دلیلی نداره من براش دعا کنم یا دوست داشته باشم که قهرمان بشه و این 1 چیز طبیعی تو بیشتر هوادارای تیم رقیب و برعکسه. حتی وقتی بارسا یا رئال هم میرن فینال اروپا یا حتی حذفی،طرفدارای رقیب خوششون نمیاد اون تیم قهرمان بشه!مثلا رئالیا بگن چون بارسا اسپانیاییه و بیشتر بازیکناشون تو تیم ملی اسپانیا هستن پس کاش اونا قهرمان بشن!! |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
قبول دارم که استقلال تو دور حذفی دو تا قرعه آسون بهش خورد، اما نباید فراموش کنیم که تو مرحله گروهی در گروه مرگ قرار داشت و با این حال به عنوان تیم اول صعود کرد. به عنوان یه استقلالی خوشحالم که قرعه آسونی بهمون خورده ولی دلیلی هم نمی بینم که انتظار داشته باشم پرسپولیسی ها حامی استقلال تو آسیا باشن. |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۴,۴۶۹
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
یعنی کامنت علی،خیلی قشنگ بود. بهترین جملات رو گفت. بند اولش کاملا درسته و بند دومش هم همونه که من گفتم. استقلال تلاش کنه و قهرمان بشه،ما نه از قهرمانیش ناراحت میشیم و نه از قهرمان نشدنش خوشحال.تیم ما نیست و به ما ربطی نداره حتی اگه تو میدان بین المللی باشه. ولی اگه قهرمان شد به دوستای استقلالی مثل علی ![]() ![]() |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خداییش منم نمیتونم از قهرمانی استقلال خوشحال بشم فقط اگه عربا رو ببره خیلی خوشحال میشم ![]() |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
من صادقانه بگم، هیچ وقت از قهرمانی استقلال خوشحال نمیشم و از این تریپا و ژستای مصنوعی مزورانه و ریاکارانه هم متنفرم. دو تا قهرمانی عهد بوق آوردن دارن خودشونو باش می کشن، حالا بخوان باز قهرمان بشن که دیگه خدا رو بنده نیستن! گرچه مطمئن باشید کار استقلال نیست قهرمانی آسیا. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
دوستان کسی خبری از تمدید قرارداد سید جلال نداره؟
|
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
برو از این تاپیک و بیشتر از این آبروی خودت رو جلوی خلایق نریز!
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۴,۴۶۹
طرفدار:
نقل قول برو از این تاپیک و بیشتر از این آبروی خودت رو جلوی خلایق نریز! این یعنی چی؟!خطاب به کیه؟!(البته حدس میزنم!)کی چی گفته؟ ![]() ![]() نقل قول دوستان کسی خبری از تمدید قرارداد سید جلال نداره؟ خودش گفته تو تیم محبوبم پرسپولیس می مونم. ![]() تازه چون سیدجلال می مونه،شجاع خلیل زاده میره سپاهان.حیف شد.کاش بنگر و نورمحمدی رو رد میکردیم.با سید جلال و شجاع ( خانزاده هم بعنوان جانشین) بهترین زوج دفاعی لیگ رو میتونستیم داشته باشیم. |
||
۳۱ خرداد ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |