در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
در عصر یخبندان بسیاری از حیوانات یخ زدند و مردند.. خارپشتها وخامت اوضاع رادریافتند. تصمیم گرفتند دورهم جمع شوند و بدین ترتیب همدیگررا حفظ کنند. وقتی نزدیکتر بودند گرمتر می شدند ولی خارهایشان یکدیگررا زخمی می کرد به همین خاطر تصمیم گرفتند ازهم دور شوند ولی به همین دلیل از سرما یخ زده می مردند. ازاین رو مجبور بودند برگزینند یا خارها ی دوستان را تحمل کنند، یا نسلشان از روی زمین بر کنده شود. دریافتند که باز گردند و گردهم آیند. آموختند که، با زخم های کوچکی که همزیستی با کسی بسیار نزدیک بوجود می آورد، زندگی کنند چون گرمای وجود دیگری مهمتراست. و این چنین توانستند زنده بمانند.... درس اخلاقی : بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقص را گردهم می آورد بلکه آن است هر فرد بیاموزد با معایب دیگران کنارآید و محاسن آنان را تحسین نماید. وقتي تنهاييم دنبال دوست ميگرديم ؛ پيدايش كه كرديم دنبال عيب هايش ميگرديم وقتي كه از دستش داديم در تنهائي دنبال خاطراتش ميگرديم (ژان پل سارتر) The happiest of people don't necessarily Have the best of everything They just make the most of Everything that comes along their way |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:در عصر یخبندان بسیاری از حیوانات یخ زدند و مردند.. خارپشتها وخامت اوضاع رادریافتند. تصمیم گرفتند دورهم جمع شوند و بدین ترتیب همدیگررا حفظ کنند. وقتی نزدیکتر بودند گرمتر می شدند ولی خارهایشان یکدیگررا زخمی می کرد به همین خاطر تصمیم گرفتند ازهم دور شوند ولی به همین دلیل از سرما یخ زده می مردند. ازاین رو مجبور بودند برگزینند یا خارها ی دوستان را تحمل کنند، یا نسلشان از روی زمین بر کنده شود. دریافتند که باز گردند و گردهم آیند. آموختند که، با زخم های کوچکی که همزیستی با کسی بسیار نزدیک بوجود می آورد، زندگی کنند چون گرمای وجود دیگری مهمتراست. و این چنین توانستند زنده بمانند.... درس اخلاقی : بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقص را گردهم می آورد بلکه آن است هر فرد بیاموزد با معایب دیگران کنارآید و محاسن آنان را تحسین نماید. وقتي تنهاييم دنبال دوست ميگرديم ؛ پيدايش كه كرديم دنبال عيب هايش ميگرديم وقتي كه از دستش داديم در تنهائي دنبال خاطراتش ميگرديم (ژان پل سارتر) The happiest of people don't necessarily Have the best of everything They just make the most of Everything that comes along their way خیلی قشنگ بود... ممنون ![]() |
||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مسعود جان اون رابطه دوستانه رو خودمون به وجود آورده بودیم. خودمون هم اگر بخوایم میتونیم دوباره به وجودش بیاریم.
|
||
|
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
|
تبریک...! ![]() در مورد دومی اینقدر لاغرهستی؟ ![]() |
||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:مسعود جان اون رابطه دوستانه رو خودمون به وجود آورده بودیم. خودمون هم اگر بخوایم میتونیم دوباره به وجودش بیاریم. ما؟! میشه بگی کدوم ما؟! اینهمه مدت منتظر یک "ما" ی ثابت بودم! ولی این "ما" هر ماه دچار یه دگرگونی بزرگ میشه! |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
یه چیزی بگم؟ خیلی وقته که این سایت اون شور و شعف گذشتش رو از دست داده، قبلنا تو تابستون واقعا سایت محیط فوق العاده فعال و زیبایی داشت، اما اخیرا خیلی خشک شده..... پ ن: امیتا خانوم خداحافظ ![]() ![]() ![]() |
||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خدا بخواد تابستون امسال یه سری برنامه ویژه داریم، به امید خدا یه مقدار انرژی به سایت تزریق میشه. بچه ها هم باید همکاری کنند. |
||
|
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:خدا بخواد تابستون امسال یه سری برنامه ویژه داریم، به امید خدا یه مقدار انرژی به سایت تزریق میشه. بچه ها هم باید همکاری کنند. من قبلاً هم گفتم که هستم... اما درست گفته نشده که برنامه ها چیه؟ برنامه ها که گفته بشه شاید بعضی های دیگه هم اضافه بشن... |
||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کرب و بلا نوشته:نقل قول مسافر کربلا نوشته:خدا بخواد تابستون امسال یه سری برنامه ویژه داریم، به امید خدا یه مقدار انرژی به سایت تزریق میشه. بچه ها هم باید همکاری کنند. من قبلاً هم گفتم که هستم... اما درست گفته نشده که برنامه ها چیه؟ برنامه ها که گفته بشه شاید بعضی های دیگه هم اضافه بشن... طرح هایی که مصوب بشن رو به کاربرا میگیم. فعلا کمکی که از دست شما بر میاد اینه که در درجه اول پیشنهادتتون رو توی تاپیک های ایجاد شده مطرح کنید دوم هم کمک کنید فضای سایت یکمی دوستانه تر بشه. |
||
|
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
هیچ جمع ثابتی هیچ جای دنیا وجود نداره، همون طور که ۲۰۰ سال دیگه هیچ کس روی کره زمین نمی دونه که ماهایی هم وجود داشتیم. تو یه جامعه مجازی هم این روند سریع تره. کسایی که رفتن یا اخراجشون کردم هم دلیل خودشون رو داشتن. قطعا اصلی ترین اولویت این سایت، کنار هم جمع شدن یه عده مشخص و بودنشون به هر قیمتی نیست. کیفیت همیشه بر کمیت اولی است و قانون و نظم و ارزشها بر سایر مناسبات.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |