در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: bestOFbest
پیام:
۸۶۱
عضویت از: ۱۲ آذر ۱۳۹۱
طرفدار:
- Messi - استقلال - Spain - Arsène Wenger گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند.ما قبلا 3 پادشاه بودیمو این مشکلاتی که در این دو پادشاهی داریمو نداشتیم! با برادر بزرگم هیچ کدوم از این مشکلاتو نداشتم. بعضی وقتا حس میکنم هر لحظه ممکنه منو به قیمت بز مرده بفروشه این بچه! علتشم اینه که فکر میکنن خیلی بیشتر از سنشون میفهمن. |
||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
دو پادشاه چیه، پسر بزرگتر پادشاه ه و بقیه رعایت پ.ن: هیچی برادر و خواهر نمیشه |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
سورة 2, الآية 186: وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ و هنگامی که بندگان من، از تو در باره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم! دعای دعا کننده را، به هنگامی که مرا میخواند، پاسخ میگویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)! |
||
|||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:بهزاد جان تو در مورد مدنیت و رفتار با حیوانات صحبت می کنی، پس این بی شرمی رو چی میگی: دزدی بی شرمانه قالبی که با زحمت طراحی کردم رو می دزدن و پخش می کنن و به نام خودشون می زنن و بعد پیام نشر غیر قانونی نکنید هم میدن! حالا تو چنین جامعه ای اصلا وقت میشه به فکر رفتار با حیوانات باشی؟! البته قطعا من نمی شینم و امید به ارتقای سطح شعور و اخلاق ملت ببندم: خروجی (با مرورگر اصلیتون بازش نکنید. مثلا اگر با فایرفاکس میاید سایت، این لینک رو با IE باز کنید. اگر کردید، بعدا مجبور میشید تو سایت که اومدید یه رفرش بکنید). آقا سعید درسته که این کار دزدیه و فوق العاده کار زشتی به حساب میاد اما از اونجایی که PHP یه زبان open source محسوب میشه هرکسی که این قالب رو بدزده به ازای هرکاربری که وارد سایتش بشه رنک سایت اصلی که اینجا باشه افزایش پیدا میکنه. |
||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
خود php که زبانه، سیستم مدیریت محتوا اوپن سورسه ولی هسته ش، نه تغییراتی که هرکس برای خودش میده. الان من کلی کد php برای بخشهای مختلف سایت نوشتم ولی مالکیتش مال خودمه مگر اینکه عمومی سورسش ور منتشر کنم در حالی که الان اصلا سورس در دسترس کسی نیست، بلکه خروجی شو دارن استفاده می کنن! بحث قالبم همینه. این کار اسمش دزدیه چون من به کسی اجازه استفاده ندادم. بعدم این دست دزدی ها آمار بازدید سایتو بالا نمی بره، فقط پهنای باند سرور ما رو توسط کسایی که هیچ مجوزی از ما ندارن مصرف می کنه! |
||
|||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
گمشده ی این نسل اعتماد است ...نه اعتقاد...! اما افسوس ... که نه بر اعتماد "اعتقادیست" و نه بر اعتقادشان "اعتماد"...! |
||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
زندگی اکثریتِ عظیمی، مبارزه ی مدام برای هستی است. با این یقین که در پایان از دست خواهد رفت. ولی آنچه آنها را قادر به تحمل این نبرد فرساینده می کند، چندان عشق به زندگی نیست، بلکه هراس از مرگ گریز ناپذیری است که در پس زمینه ایستاده و در هر لحظه ممکن است به آنها نزدیک شود. شوپنهاور |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
اینجانب محمدرضا بارانی، یکی از اعضای شورای نخبگان سایت FCBarcelona.ir اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران، این اقدام ددمنشانه و بدور از هرگونه انسانیت را محکوم کرده و خواستار برخورد قاطعانه با این افراد هستم. لذا از اعضای شورا، علی الخصوص مدیریت شورای نخبگان خواهشمندم این مسئله را در اولویت اول بررسی جلسات خود قرار دهند. و من الله توفیق. |
||
|
|||
۵ شهریور ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
حسرتش به دلم مانده، که یک بار نمازی قسمتم شود، بدون یادی از دنیا؛ پر از یاد خدا. دلم به دو رکعتش هم راضی است. بر خاک افتادن لیاقت و سعادت میخواهد اگر که در برابر خداوند متعال باشد، ذلت و شقاوت میخواهد اگر در برابر غیر خدا باشد. لیاقت و سعادت برایت آرزو دارم. ما در نماز سجده به دیدار میبریم بیچاره آنکه سجده به دیوار میبرد. گفت: حاج آقا! من شنیدهام اگر انسان در نماز متوجه شود که کسی در حال دزدیدن کفش اوست میتواند نماز را بشکند و برود کفشش را بگیرد؛ درست است حاج آقا؟! شیخ گفت: درست است آقا. نمازی که در آن حواست به کفشت است، اصلا باید شکست |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۶ شهریور ۱۳۹۲
|
|
|
من اون ور تاپيك آداب بندگي رو به دليل استقبال كم حذف ميكنم اون وقت اينجا.... باشه اشكال نداره... |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۶ شهریور ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |