به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: آنتی رئال!
نام کاربری: viva-madrid
پیام: ۱۶
عضویت از: ۲ دی ۱۳۹۲
از: madrid
طرفدار:
- iker
- iker
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
! д Ľ نوشته:

خوشم میاد اونقدری که طرفدارای رئال از اون باخت جلوی بایرن تو کری هاشون استفاده کردن خود بایرنی ها تو سایت های مختلف در موردش حرفی نزدن چون شخصیت و درکشون خیلی بالاتر بعضی هاست.

غیبت 3 ماهه سرمربی و نداشتن بهترین بازیکن جهان ، تعویض شدن ژاوی اینیستا به خاطر آسیب دیدگی جزئی در بازی برگشت و از همه مهمتر:

فکر میکنم عکس کاملا گویا باشه. ضمنا در مورد بخشیده شده کارت قرمز راموس هم باید بگم این اولین بار نیست:

این جا هم عکس کاملا گویاست و نیازی به توضیح بیشتر نیست

منظورم از جواب منطقی این بود که از نظر تاکتیکی توضیح بدی نه اینکه دوباره پای داور رو وسط بکشید .

بازم میگم اشتباه داوری توی همه بازیها هست .

۲ دی ۱۳۹۲
Queen of Forumhall
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام: ۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- مدیران انجمن
- مترجمین اخبار
- لیگ فانتزی
اون موقع که با بایرن بازی داشتیم بارسا خیلی افت کرده بود مهمترین دلیلش هم نداشتن مربی واسه چند ماه بود.چند وقت پیش ژاوی هم گفت که از وقتی تیتو رفته بود تمرینات تاکتیکی کمتر شده بود.
دلیل دیگش نبود مسی بود کسی که میتونه سرنوشت یه بازی رو عوض کنه و همیشه باعث شده بارسا بهتر بازی کنه و البته فصل پیش ما تو پست مهاجم بغیر از مسی بازیکن درست و حسابی نداشتیم پدرو و الکسیس افتضاح بودن و سسک هم تو پست مهاجم کاذب جواب نمیده.
دفاعمون هم که داغون بود و اصلا نیازی به بحث درموردش نیست.
ولی شرایط بایرن جور دیگه ای بود اونا تو اوج قرار داشتن و عالی بازی میکردن.
حالا به تمام این شرایط اشتباهات داوری رو هم اضافه کنین دیگه میشه متوجه شد که چرا بارسا جلو بایرن اونجوری شکست خورد

۲ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام: ۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
با توجه به اشارات درست و به جای دوستان باید به شما دوسته عزیزی که عملکرد بارسلونا رو میبری زیره سوال عرض کنم که هر تیمی اگه شرایط بحرانی بارسلونا رو داشت اصن به 4 تا نمیرسید
یه طور به بارسلونا میگن هفتایا انگار بایرن تو یه بازی هفتا زده
بازیه رفتی که همه دیدن داور چه بلایی سره ما اورد اگه اشتباه نکنم سایت رسمیه یوفا هم اون زمان دو تا گل بایرن رو 100 در صد رد کرد و مطئن باش اگه اون دو گل مردود میشد هیچ وقت شرایط اینجوری نمیشد حتی با همین وضعیت نابسامونی که تیممون داشت
مثل اینکه یادت رفت همین تیمه به اصطلاح اول پایتخت پارسال آخرایه فصل یخورده رفت تو حاشیه و به خاطره همین هر سه تا جام رو از دست داد و حتی به مایع ظرف شویی جام هم دست پیدا نکرد
باز با همه ی این شرایط(ندید گرفتن اشتباهات داوری)ما اگه بخوایم برا یه بایرنی کری بخونیم یه حرفی برا گفتن داریم چون بارسلونا تو سال 2009 همین بایرن رو تو مجموع رفتو برگشت 5 تا زد و ما میتونید از لقب شما(5 تاییا) برا کری خوندن با اونا هم استفاده کنیم ولی شما در مقابله طرفدارایه دورتمند چی میخوایین بگین؟؟
مثل اینکه یادت رفت لواندوفسکی (4) چه بلایی سرتون اورد؟؟؟
آخه چطور ممکنه یه بازیکن تو یه بازی بیاد 4 بار آدمو با خاک یکسان کنه
پ.ن: مثل اینکه یادتون رفت تا چند ماه خوابه لواندوفسکی رو میدیدین
خدا نصیبه گرگه بیابون نکنه

رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن
"آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد "
۲ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
iker نوشته:

نقل قول
! д Ľ نوشته:

خوشم میاد اونقدری که طرفدارای رئال از اون باخت جلوی بایرن تو کری هاشون استفاده کردن خود بایرنی ها تو سایت های مختلف در موردش حرفی نزدن چون شخصیت و درکشون خیلی بالاتر بعضی هاست.

غیبت 3 ماهه سرمربی و نداشتن بهترین بازیکن جهان ، تعویض شدن ژاوی اینیستا به خاطر آسیب دیدگی جزئی در بازی برگشت و از همه مهمتر:

فکر میکنم عکس کاملا گویا باشه. ضمنا در مورد بخشیده شده کارت قرمز راموس هم باید بگم این اولین بار نیست:

این جا هم عکس کاملا گویاست و نیازی به توضیح بیشتر نیست

منظورم از جواب منطقی این بود که از نظر تاکتیکی توضیح بدی نه اینکه دوباره پای داور رو وسط بکشید .

بازم میگم اشتباه داوری توی همه بازیها هست .

شرمنده ام که عکس دومی رو اشتباه گذاشتم. مشکل از کپی - پیست کردن بود و منم بعدش دقت نکردم که همون عکس رو دوباره گذاشتم

عکسی که میخواستم بذاریم این بود:

اما در مورد بازی با بایرن هم حرفمو زدم. غیبت 3 ماهه سرمربی و نداشتن تمرین و روحیه درست و حسابی چیزی نیست که بتونی انکارش کنی. هر تیمی جای بارسا بود در غیاب سرمربیش بدون تردید از هم می پاشید.

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲ دی ۱۳۹۲
طرفدار:
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
مسی فقط بلده یه جا ب ایسته، اینیستا یا هر کس دیگه ای پاس بده و شوت کنه یا گل بزه!
مسی به لطف ۳ هافبک که دروازه ی خالی رو پاس میدن به مسی گل میزنه!
مسی سلطان دروازه های خالی!
اگه بي تعصب نگاه كنيم مسي كلي دروازه خالي ميزنه!
در برآبر گلهایی که کریس میزنه، گلهای مسي چیزی بیشتر از دروازه خالی نیست!
مسی گل برتر هم داره؟ همش که دروازه خالی میزنه!

بابا بیخیال راوی جان!!

اینا مسی رو دروازه خالی زن میدونن در حالی که موقع مقایسه کردن هافبک ها که بشه میگن ژاوی و اینیستا فقط پاس 2 متری میدن و اوزیل یه تنه از هر 2تاشون بهترن!!!

میان میگن والدس به خاطر دفاع خوب بارسا کمتر گل میخوره اما موقعی که بخوان مدافعای بارسا و رئال رو با هم مقایسه کنن تک تک دفاع های بارسا در حد تیمای دسته سومی هم نیستن!!!

این عده با خودشون هم نمیتونن کنار بیان برادر!!

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲ دی ۱۳۹۲
طرفدار:
- iker
- iker
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
anis نوشته:

اون موقع که با بایرن بازی داشتیم بارسا خیلی افت کرده بود مهمترین دلیلش هم نداشتن مربی واسه چند ماه بود.چند وقت پیش ژاوی هم گفت که از وقتی تیتو رفته بود تمرینات تاکتیکی کمتر شده بود.
دلیل دیگش نبود مسی بود کسی که میتونه سرنوشت یه بازی رو عوض کنه و همیشه باعث شده بارسا بهتر بازی کنه و البته فصل پیش ما تو پست مهاجم بغیر از مسی بازیکن درست و حسابی نداشتیم پدرو و الکسیس افتضاح بودن و سسک هم تو پست مهاجم کاذب جواب نمیده.
دفاعمون هم که داغون بود و اصلا نیازی به بحث درموردش نیست.
ولی شرایط بایرن جور دیگه ای بود اونا تو اوج قرار داشتن و عالی بازی میکردن.
حالا به تمام این شرایط اشتباهات داوری رو هم اضافه کنین دیگه میشه متوجه شد که چرا بارسا جلو بایرن اونجوری شکست خورد

ممنون دوست عزیز بابت توضیح منطقی شما .

اقای محمد علی ایا من عملکرد بارسلونا رو زیر سوال بردم ؟

یه سوال دیگه که میخوام بپرسم اینه که ایا شما مسی رو بهترین بازیکن تاریخ میدونید یا نه ؟

لطفا با دلیل و منطقی جواب بدید .

قبلش هم اینو بگم من به هیچ وجه طرفدار رونالدو نیستم .
من عاشق بازی زیدان بودم و هستم .

پاینده باشید .

۲ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: Dos.Santos
پیام: ۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
چند روزه که مسئله ای فکرم رو مشغول کرده...خیلی خوب میشه اگه یکی از دوستان کلیپی از گلهای دروازه خالی و تک به تک رونالدو تهیه کنه تا امثال این روان پریشها به خودشون اجازه ندن که چنین کامنتهایی بذارن. لااقل متوجه کیفیت گلهای سلطانشون بشن! برای تهیه ی کلیپ گلهای دروازه خالی و تک به تک رونالدو، فقط کافیه کل گلهای این دونده ی بی مغز رو کات و به هم متصل کنید! مگه به غیر از تک به تک و دروازه ی خالی، تا به حال گلی هم زده؟!

بله. پنالتی !

نقل قول
اینا مسی رو دروازه خالی زن میدونن در حالی که موقع مقایسه کردن هافبک ها که بشه میگن ژاوی و اینیستا فقط پاس 2 متری میدن و اوزیل یه تنه از هر 2تاشون بهترن!!!
میان میگن والدس به خاطر دفاع خوب بارسا کمتر گل میخوره اما موقعی که بخوان مدافعای بارسا و رئال رو با هم مقایسه کنن تک تک دفاع های بارسا در حد تیمای دسته سومی هم نیستن!!!
این عده با خودشون هم نمیتونن کنار بیان برادر!!

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام: ۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
اقای محمد علی ایا من عملکرد بارسلونا رو زیر سوال بردم ؟

دوسته عزیز بیشتر کسایی که طرفداره بارسلونا نبودن و اومدن تو این تایپک بیشتر به خاطره زیر سوال بردنه عملکرده بارسلونا بود
ولی در مورد شما من قبول میکنم که سوئ برداشت کردم و ازت رسما عذرخواهی میکنم البته اون چیزایی هم که گفتم در غالبه کری بود گرچه که یخورده لحنش تند بود
به هر حال ببخشید
اما در مورده مسی
خیلی ها به مسی نقد میکنن که چرا مسی به غیره از بارسلونا به تیمه دیگه ای نمیره و ملاک برتری رو موفقیت تو چند باشگاه میدونن که این نمیتونه ملاکه دقیق و درستی باشه
وقتی بازیکنی با یه باشگاه و سبکه بازی خو میگیره و داره موفق کار میکنه چرا باید باشگاهش رو عوض کنه؟؟
مسی تو بارسلونا بدون شک جزوه بهترین هایه تاریخ باشگاه بوده و حتی میتونیم بگیم بهترین
به دلیله اینکه این بازیکن تونسته تو همه ی رده ها و همه سطح از رقابت ها موفق عمل کنه
خیلی ها میگن مسی چون کسی مثل ژاوی و اینیستا رو پشته سرش داره تا این حدگلزنه این در حالیه که بازیکنایه دیگه هم قبل از مسی از نعمثتی مثل هافبک های طراح برخوردار بودن هم تو تیم ملی هم تو رده ی باشگاهی و سوالی که اینجا پیش میاد اینه که که پس چرا کسی نتونسته به اندازه ی مسی موفق باشه
دلیلش اینه که کم تر بازیکنی تو پست مسی هست که هم بازی ساز باشه هم گل زن اگه دقت کرده باشی مسی بیش از 75% گلاش رو خودش میسازه و از هوشش به بهترین نحو استفاده میکنه
و به خاطره همین تو بعضی زمینه ها مثل هد زنی هم اگه موقعیتش پیش بیاد بهترین ضربه رو به توپ میزنه(این به عنوان مثال بود)
بازیکنی مثل مسی هم سرعت خیلی خوبی داره هم انعطاف خیلی خوب خیلی سریع میتونه چرخش داشته باشه و بهترین ضربه ها رو به توپ بزنه
همه این ها از مسی بازیکنی اسطوره ای ساختن که تا حالا 4 برا ت.پ طلا رو گرفته
5 بار آقای گل اروپا شد
اگه اشتباه نکنم 5 بار آقایه گل لالیگا شد
با همین بارسلونا الان 6 ساله پیاپی هست که تو چهار تایه اروپا قرار میگیره
و خیلی از رکورد های دیگه که واقعا میشه گفت تا حده زیادی دست نیافتنیه
تنها نقدی که بهش وارده اینه که تو رده ملی نتونسته قهرمانه جام جهانی بششه که مطمئن باشید اگه کادره فنی و بازیکنهایه قوی تری داشته باشه آرژانتین به این عنوان هم دست پیدا میکنه
در نتیجه همه جانبه بودن مسی باعث شد موفقیت های بی شماری رو به دست بیاره و این موفقیت ها باعث شد که خودم شخصا اونو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ بدونم

رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن
"آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد "
۲ دی ۱۳۹۲
طرفدار:
- iker
- iker
گروه:
- کاربران عضو
ممنون دوست عزیزی از اینکه با حوصله جواب دادی .

همین اول بگم که اصلا قصد زیر سوال بردن عملکرد مسی رو ندارم . به نظر من مسی در دوره ی خودش همیشه بین 3 نفر اول بوده . گاهی اول . گاهی دوم . گاهی سوم .

نقل قول
محمدعلي نوشته:

اما در مورده مسی
خیلی ها به مسی نقد میکنن که چرا مسی به غیره از بارسلونا به تیمه دیگه ای نمیره و ملاک برتری رو موفقیت تو چند باشگاه میدونن که این نمیتونه ملاکه دقیق و درستی باشه

این موردی که شما گفتید معیار مهمی هست ولی نه در اون حد که عملکرد رو زیر سوال ببره .

این معیار تاکتیک پذیری یه بازیکن رو نشون میده . این که یه بازیکن بتونه خیلی سریع خودشو با هم تیمی هاش وفق بده خیلی فاکتور مهمیه . من نمیگم که مسی حتما باید باشگاهش رو عوض کنه تا این معیار رو بدست بیاره . شاید توی بارسلونا راحته . ولی حداقل توی تیم ملی میتونه اینون ثابت کنه . و این رو هم بگم که مسی توی تیم ملی عملکرد خوبی رو داشته ولی اون بازی که ما توی بارسلونا می بینیم توی تیم ملی نمی بینیم . اگه بخوام مثال بزنم زیدان به نظر من با 3 تا تیم به بالا ترین سطح مسابقات رسیده . تیم فرانسه . یوونتوس . رئال مادرید . به نظر من زیدان این فاکتور رو داره .
در مورد اینکه شما میگید ایراد از ارژانتین هست فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای باشه . بازیکنای خیلی زیادی بودن که با تیمای خیلی ضعیفتر از ارژانتین به نیمه نهایی جام جهانی رسیدن . آرژانتین که همیشه جز مدعی های قهرمانی بوده .
کادر فنی ارژانتین هم که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه . تیمی که به عنوان تیم اول صعود میکنه توی قاره خودش نباید از نظر کادر فنی مشکلی داشته باشه .
این رو هم بگم که من فقط در مورد این معیار صحبت کردم . نه نبوغ و تکنیک فردی مسی .

نبوغ و تکنیک فردی مسی : بر کسی پوشیده نیست که سبک بازی که مسی ارائه میده مختص به خودشه و تا حالا کسی ارائه نداده . این که تا اخرین لحظه به خاطر خطا هایی که روش میشه خودشو نمیندازه زمین خیلی به نظر من ارزش داره . تکنیکش و نبوغش رو دیگه خودتون میدونید . چرا من بگم .

در مورد اینکه بهترین بازیکن تاریخ هست یانه به نظر من خیلی زوده . اگه یادتون باشه که حتما هست وقتی رونالدینیو توی اوج بود هیچ کس اون ورزی رو نمی دید که از بارسلونا بره و این قدر افت کنه و همه می گفتند که بعد از رونالدینیو بهتر از اون دیگه نمیاد . ولی خوب فوتبال قابل پیش بینی نیست . مسی الان 26 سالشه . خیلی خود خواهانه هست که بخواید بگید مسی بهترین بازیکن تاریخه .

اینو فقط به عنوان یه احتمال میگم . اگر مشکلی که برای فان باستن پیش اومد برای مسی پیش بیاد چی ؟ یا اگر اتفاقی مشابه رونالدینیو براش بیفته ؟

برای همین میگم که زوده از الان بخوایم قضاوت کنیم .

فاکتوری که بالا گفتم رو اگر مسی بتونه بدست بیاره تقریبا 90 در صد راه رو تا رسیدن به 5 بازیکن برتر تاریخ رفته و فقط باید روندش رو حفظ کنه .
هر چند تا الان به نظر من 70 درصد راه رو رفته .

ابن رو هم بگم زیدان به نظر من بهترین بازیکن تاریخ نیست ولی بین 5 تای برتر تاریخ هست.

پاینده باشید .

۳ دی ۱۳۹۲
طرفدار:
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
به نظر من مسی در دوره ی خودش همیشه بین 3 نفر اول بوده . گاهی اول . گاهی دوم . گاهی سوم .

مسی هم در دوره خودش و هم در بین بازیکنای گذشته و آینده بهترینه.

نقل قول
تیم فرانسه . یوونتوس . رئال مادرید . به نظر من زیدان این فاکتور رو داره .

هر 3 این تیم ها بهترین دوران خودشونو میگذروندن! از نظر من اگه میشل پلاتینی یا فرانک ریبری هم جای زیدان تو اون تیم رویایی فرانسه یا تیم کهکشانی رئال بودن همین افتخارات به دست میومد.

نقل قول
در مورد اینکه شما میگید ایراد از ارژانتین هست فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای باشه . بازیکنای خیلی زیادی بودن که با تیمای خیلی ضعیفتر از ارژانتین به نیمه نهایی جام جهانی رسیدن .

اصلا بحث قدرت نیست. آرژانتین به هیچ عنوان بالانس نداره. یه خط حمله فوق العاده قدرت مند در کنار دروازه بان ، خط دفاع و هافبک معمولی و متوسط!!

تا قبل از اومدن سابه یا مسی همیشه هافبک بازیساز بود تو تیم ملی و به همین خاطر هر سال آمار پاس گل هاش فراتر از گل هاش بود اما از زمان سابه یا ، تاتکیک پذیری آرژانتین بیشتر شده و همین مسئله هم باعث شد مسی در سال 2012 میلادی 12 گل ملی بزنه و امسال هم با وجود مصدومیت از گل های مارادونا پیشی بگیره.

نقل قول
در مورد اینکه بهترین بازیکن تاریخ هست یانه به نظر من خیلی زوده . اگه یادتون باشه که حتما هست وقتی رونالدینیو توی اوج بود هیچ کس اون ورزی رو نمی دید که از بارسلونا بره و این قدر افت کنه و همه می گفتند که بعد از رونالدینیو بهتر از اون دیگه نمیاد . ولی خوب فوتبال قابل پیش بینی نیست . مسی الان 26 سالشه . خیلی خود خواهانه هست که بخواید بگید مسی بهترین بازیکن تاریخه .

رونالدینیو در 23 سالگی به بارسا اومد و بعد از 3 ، 4 سال افتش شروع شد اما مسی از 17 سالگی روز به روز بهتر شده و همین فاکتور ثباتش بوده که باعث شده همه ی کارشناسای برتر دنیا (حتی خیلی از اسطوره های مادرید) اونو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ قبول کنن چون هیچ بازیکنی در طول دوران حرفه ایش اینقدر ثبات نداشته!!
نقل قول

اینو فقط به عنوان یه احتمال میگم . اگر مشکلی که برای فان باستن پیش اومد برای مسی پیش بیاد چی ؟ یا اگر اتفاقی مشابه رونالدینیو براش بیفته ؟

دهنتو گاز بگیر البت کم نیستن مادریدی هایی که این مسئله آرزوی شبانه روزیشونه

نقل قول
فاکتوری که بالا گفتم رو اگر مسی بتونه بدست بیاره تقریبا 90 در صد راه رو تا رسیدن به 5 بازیکن برتر تاریخ رفته و فقط باید روندش رو حفظ کنه

چه بخوای چه نخوای اکثر کارشناسا مسی رو بهترین میدونن. هیچ بازیکنی تا قبل از 26 سالگی حتی 1/5 افتخارات مسی رو هم نداشته در طول تاریخ

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۳ دی ۱۳۹۲

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۵
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۱۸
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۳۲,۵۹۹ بازدید
۴ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۳,۷۷۸ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۶۷۰,۳۳۶ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۳۹,۱۶۷ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۸۵۵ بازدید
۲۶ روز قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۲۹۴ بازدید
۶ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۱,۷۱۴ بازدید
۶ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۲,۶۰۲ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۰۲۲ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۰۷۰ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۳۴۱ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۳۰۲ کاربر آنلاین است. (۸۰ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۰۲

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!