در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مريم ١٣ بدر هم گذشت خب بايد سبزتون اين مدلي بشه ![]() مريم اين مدلي ك سبزتون هست به اين ورژنه بيشتر ميخوره موهاتو افشون كن /منو پريشون كن مبادا يك ..... ![]() ![]() ولي خوب افشون كرده موهاشوها ، جدا ![]() ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:مريم ١٣ بدر هم گذشت خب بايد سبزتون اين مدلي بشه ![]() مريم اين مدلي ك سبزتون هست به اين ورژنه بيشتر ميخوره موهاتو افشون كن /منو پريشون كن مبادا يك ..... ![]() ![]() ولي خوب افشون كرده موهاشوها ، جدا ![]() ![]() مشکل اینجاست ک این ماله 4 فروردینه.. ![]() البته سبزمونو یخده زوود انداختیم فک کنـــم.. ![]() فک کنم این بهتر باشه.. ![]() ستاره بارون کن و داغون کن و بیا حالم و دگرگون کن و برو دیوونه بازی کن و نازی کن و بیا باز دل و راضی کن و برو ![]() آآره باو سبزمون خجسته است مثل خوودمـــ... ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:اینم از وضع سبزه هامووون... ![]() خوبه که ![]() جون میده واسه گره زدن ![]() ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:اینم از وضع سبزه هامووون... ![]() خوبه که ![]() جون میده واسه گره زدن ![]() ![]() سبزه گره زنی دیگه دِ مُده شده فک کنم... ![]() ![]() اون رووز 3تا خانووم دیدم ک داشتن برگای درختو گره میزدن.. ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مشکل اینجاست ک این ماله 4 فروردینه.. البته سبزمونو یخده زوود انداختیم فک کنـــم..![]() ![]() مطمئني يخورده زود انداختين ![]() حالا تجربه ميشه واسه سال بعد نه همون اهنگي ك من گفتم خوبه ![]() ![]() ميگم اين خوانندش كيه (سامي بيگي رو نميگما همون اهنگي من نوشتم ذهنمو درگيريده نافرم) نقل قول جون میده واسه گره زدن ! پارسال مشاورمون ميگف برين درخت گره بزنين بلكه فرجي شه ![]() ![]() |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول مشکل اینجاست ک این ماله 4 فروردینه.. البته سبزمونو یخده زوود انداختیم فک کنـــم..![]() ![]() مطمئني يخورده زود انداختين ![]() حالا تجربه ميشه واسه سال بعد نه همون اهنگي ك من گفتم خوبه ![]() ![]() ميگم اين خوانندش كيه (سامي بيگي رو نميگما همون اهنگي من نوشتم ذهنمو درگيريده نافرم) سبزه رو ما ننداختیم یکی واسمون انداخته.. ![]() اما این آهنگیم ک من خوندم مال گروه بلک کتس بوود ک سامی بیگی هم با یخده تغییر خوندش... ![]() اینی ک تو خوندیــو من نشنیدمش.. ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اینی ک تو خوندیــو من نشنیدمش.. ![]() ![]() غير ممكنه ، بابا بعدش ميگه واويلا ليلي ،دوست دارم خيلي ببين خوانندش ظاهرش اينجوريه: هميشه عينك دودي (ترجيحا خلباني) ميزنه ، كت چرم مشكي ميپوشه و اكثر وقتها سوار موتور ه ( باور كن ديگه نميتونم راهنمايي كنم ![]() شهرام شبپره رو نميگما يكي ديگه هم خوندتش |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول اینی ک تو خوندیــو من نشنیدمش.. ![]() ![]() غير ممكنه ، بابا بعدش ميگه واويلا ليلي ،دوست دارم خيلي ببين خوانندش ظاهرش اينجوريه: هميشه عينك دودي (ترجيحا خلباني) ميزنه ، كت چرم مشكي ميپوشه و اكثر وقتها سوار موتور ه ( باور كن ديگه نميتونم راهنمايي كنم ![]() قیصرو نمیگی احتمالا؟ ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:نقل قول MahSa نوشته:نقل قول اینی ک تو خوندیــو من نشنیدمش.. ![]() ![]() غير ممكنه ، بابا بعدش ميگه واويلا ليلي ،دوست دارم خيلي ببين خوانندش ظاهرش اينجوريه: هميشه عينك دودي (ترجيحا خلباني) ميزنه ، كت چرم مشكي ميپوشه و اكثر وقتها سوار موتور ه ( باور كن ديگه نميتونم راهنمايي كنم ![]() قیصرو نمیگی احتمالا؟ ![]() اره اره خودشه ![]() ![]() خودِ خودشه هموني ك من ميخواسم...... ![]() ![]() ![]() |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:اره اره خودشه ![]() ![]() خودِ خودشه هموني ك من ميخواسم...... ![]() ![]() ![]() تو خسته ایــ مهسا،خستهـــ.. ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |