| در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() نام کاربری: Mxplode
پیام:
۲,۰۸۴
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - اینیستا - والدس - پیکه - یوهان کرایف - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - آرزنتین - پپ - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول AV7 نوشته:نقل قول L!onel X@viesta نوشته:یه سرمربی باسواد و باشخصیت مثل فرکی میاد و تیمش رو قهرمان میکنه ، یحیی هم که تیم فاجعه پارسال رو به فینال حذفی رسوند و بازی های تیمو از این رو به اون رو کرد امسال با جوونای نفت آسیایی شد (و با بدشانسی قهرمان نشد) اونوقت سرمربی پرسپولیس... نفت آسیایی نشد. طبق سهمیه جدید ، ایران 3 تا سهمیه داره که دوتای اول لیگ و قهرمان جام حذفی هستن برا همین این دوستمون اینو نوشته دیگه: نقل قول مـــاهـــان نوشته:پ.ن. پرسپولیس، فولاد، تراختور ---> آسیا چه رنگی شد ؟! ![]() ![]() البته آسيا يه طور مستقيم قرمز شد وگرنه نفت هم رفت پلى آف شايد غير مستقيم زرد هم بشه !
|
||
|
Some People Need a High Five With a Chair In the Face ! |
|||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نفت آسیایی هم نشده باشه با این مهره ها و امکاناتی که داشته کارش بی نظیر بوده. من که دیشب به یحیی رای دادم
|
||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول L!onel X@viesta نوشته:نفت آسیایی هم نشده باشه با این مهره ها و امکاناتی که داشته کارش بی نظیر بوده. من که دیشب به یحیی رای دادم فرکی رو ول کردین به یحیی رای دادین؟! عجب ![]() مگه فرکی کیارو داشت که قهرمانی آورد؟شما به خاطره اینکه نفت بازیکن نداشت و سوم شد به یحیی رای دادی اما من به فرکی که اونم کسی رو نداشت و فولادو قهرمان کرد رای دادم به نظرم منصفانه ترین و عادلانه ترین همین بود |
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
کار فرکی و یحیی هر دو عالی بود. با تیمی نصف پرسپولیس عالی نتیجه گرفتند. دیشب داداشم میگه اون گزینه اول نظرسنجی (سوکوچیچ بود چی بود ) کیه؟ گفتم نمی دونم، ولی هرکی هست از دایی بهتره. بسیار خنده شد!
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نفت سوم شد اما اگه بازیش جلو سپاهان رو میدیدین متوجه میشدین که به هیچ عنوان شایسته باخت نبود و اگه یکی از حمله هاش گل میشد و جلو میوفتاد الان اونا قهرمان بودن و پرسپولیس سوم میشد. من هنوز بابت رفتاری که پارسال تو پرسپولیس با یحیی شد ناراحتم. مطمئنم در آینده بیشتر از اینم پشیمون میشیم به خاطر از دست دادنش |
||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: justin
پیام:
۲,۷۲۹
عضویت از: ۴ بهمن ۱۳۹۲
از: اصفهان
طرفدار:
- پرسپولیس - پرتغال_آرژانتین_اسپانیا_ایتالیا - علی کریمی - فرگوسن - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول The Mad King نوشته:کار فرکی و یحیی هر دو عالی بود. با تیمی نصف پرسپولیس عالی نتیجه گرفتند. دیشب داداشم میگه اون گزینه اول نظرسنجی (سوکوچیچ بود چی بود ) کیه؟ گفتم نمی دونم، ولی هرکی هست از دایی بهتره. بسیار خنده شد! ![]() نه پرسپولیس هم خیلی خوب نتیجه گرفت |
||
|
|
|||
|
۲۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
بازی الشباب-استقلال رو دیدین؟ من که از بیگزاده ناامید شدم!! قرار بود هاشم تو جام جهانی مسی رو مهار کنه ولی بازی با الشباب یه بازیکنی داشت این الشباب به اسم رافینیا که نصف مسی هم هیکل نداشت و شاید اندازه خلعتبری بود که طرف بیگزاده و سمت چپ استقلال رو اتوبان کرده بود.![]() جوری استارت میزد که هاشم تو 5 کیلومتری جا میموند!! ![]() حسابی ناامید شدم!!
|
||
|
۳۰ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
دوستان میگم این سایته رو یه نیگاه بندازین! خیلی باحاله ! پرسپولیس و تراختور از بارسا و رئال بیشتر رای داره ![]() تراختور تا این لحظه : 272 رای پرسپولیس تا این لحظه : 264 رای رئال : 202 رای بارسا : 193 رای ![]() البته نمیدونم سایتش ایرانیه یا خارجی
|
||
|
۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول AV7 نوشته:دوستان میگم این سایته رو یه نیگاه بندازین! خیلی باحاله ! پرسپولیس و تراختور از بارسا و رئال بیشتر رای داره ![]() تراختور تا این لحظه : 272 رای پرسپولیس تا این لحظه : 264 رای رئال : 202 رای بارسا : 193 رای ![]() البته نمیدونم سایتش ایرانیه یا خارجی ![]() ![]() ir. ه.
|
||
|
۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۷,۳۸۵
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
یعنی هیچ توجهی به دامنه دات آی آرش نکردی؟؟؟ حالا اون هیچی ، نوشته هاشم که فارسیه!!![]()
|
||
|
۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

بسیار خنده شد!