در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
زهی خیال باطل. پدرو فیکس ه. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() نظرتون راجع به ترکیب 3-2-3-2 چیه؟ نه راجب به بازیکنای این عکس چوت خیلی ها رو جابجا زده راجب به خود ترکیب؟ به نظر من ترکیب خوبیه، هم تو دفاع پرتعداد و هم تو حمله پر تعداد. جابجایی نسبت به این عکس: متیو دفاع راست، بن عطیه یا فرمالن یا بارترا وسط آلبا چپ ماسکرانو نسبت به راکیتیچ تدافعی تر و راکیتیچ حمله ای تر هافبک هاش خوبه تو حمله سوارز و مسی جابجا بشن. ترکیب خوفناکی میشه ![]() |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۱۶ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
به نظر من این نمی تونه ترکیب خوبی باشه. اینیستا اصلا تو این ترکیب و جایی که قرار گرفته جواب نمیده. اینیستا باید سمت چپ هافبک و کمی مایل به داخل بازی کنه، تا هم بتونه از گوشه با قدرت دریبلینگش به حمله کمک کنه، هم با استفاده قدرت پاس دهی و بازیسایش، مهاجم ها رو تغذیه کنه. اینجایی که به اینیستا داده این ترکیب، با توجه به سبک بازیش کاملا ایستا و بی خطر میشه. تو ترکیب تیم ملی اسپانیا هم دل بوسکه به صورت تئوری جای اینیستا رو پشت کاستا تعریف می کرد، اما اینیستا همیشه متمایل به چپ بازی می کرد. نظر من رو اینه که ما یه مهاجم حقیقی یا شماره ی 9 مثل سوارز رو جلوی همه قرار بدیم و پشت سرش مسی رو به عنوان مهاجم کاذب. ترکیب 4-2-3-1 که تو حمله به 4-2-4 تبدیل میشه، می تونه ترکیب ایده آلی باشه به نظرم. گزینه های زیادی هم برای بازیکن هایی که می تونن تو این ترکیب قرار بگیرن، داریم : براوو/تراشتگن آلبا ... پیکه ... متئو ... دنی آلوز ماسکرانو/ژاوی ... بوسکتس/راکیتیچ اینیستا/راکیتیچ ... مسی/نیمار ... نیمار/دلوفئو سوارز/مسی در کل باید دید انریکه چه فکری تو سرشه. البته 4-3-3 هم می تونه خوب باشه. به هر حال ترکیبی ـه که ما سالهاست بهش وفاداریم : آلبا ... پیکه ... متئو ... دنی آلوز ماسکرانو/بوسکتس اینیستا/راکیتیچ ... ژاوی/راکیتیچ نیمار/دلوفئو ... مسی/سوارز ... سوارز/مسی حجم زیاد بازیکن های جدید معمولا مشکل ساز میشه برای تیم ها. امیدوارم بازیکن های جدید تیم بتونن خیلی زود خودشون رو با شرایط سازگار کنن. البته این گزینه برای سوارز با وجود محرومیتش در دسترس نیست و امیدوارم هرچه زودتر محرومیتش تعلیق شه تا بتونه با تیم تمرین کنه. اینکه روز قبل از الکلاسیکو محرومیتش تموم شه، یعنی عملا برای الکلاسیکو نداریمش، و این اصلا خوب نیست. امیدوارم سوای هر نتیجه ای، فصل زیبایی رو پیش رو داشته باشیم - با لحن جاودانی بخونید ![]() |
||
۱۶ مرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۱,۶۰۰
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
برعکس تو این ترکیب بنظرم پست اینیستا بهتره نسبت به 4-2-3-1 که جای اینیستا رو گوش چپ پیشنهاد دادی. اینیستا بازیکن سرعتی ای نیست و تو 4-2-3-1 هافبک سمت چپ باشه کُنده و چون ژاوی که مرکز بود و الان دیگه بازیکن تعویضی هست به احتمال زیاد باید اینیستا بیاد وسط چون قدرت پاس دهی و دریبلینگ عالی داره جون میده وسط و پشت سر دو مهاجم. حتی آلبا رو من مناسب تر میدونم تو اون پست. وقتی ترکیب تیم 4-2-3-1 یا 3-2-3-2 باشه هافبک های کناری تیم باید فوقالعاده سرعتی باشن که اگه کوادرادو بیاد جای راستش و نیمار چپش خوب میشه اینیستا هم وسط زمین آقایی میکنه و مسی هم اون جلو خیالش راحت تره نسبت قبل. رراکیتیچ و ماسکی یا بوسکتس هم خیلی خوب میتونن به دفاع کمک کنن. اصلن تو دفاع و حمله پر تعداده این ترکیب. |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خب همین دیگه. ![]() ![]() نقل قول وقتی ترکیب تیم 4-2-3-1 یا 3-2-3-2 باشه هافبک های کناری تیم باید فوقالعاده سرعتی باشن که اگه کوادرادو بیاد جای راستش و نیمار چپش خوب میشه اینیستا هم وسط زمین آقایی میکنه و مسی هم اون جلو خیالش راحت تره نسبت قبل. تو این ترکیبی که گفتی، سوارز کنار انریکه می شینه، یا ماسیپ ؟ ![]() ![]() |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
میون کلامتون یه سوال بپرسم: اگه بازیکنی مثل فابرگاس(مثلا همون اولین فصلش) رو بزاریم چپ و بعد اینیستا بره وسط بهتر نیست نمونه: الکلاسیکوی رفت 11-12 ، آلوز راست بود،سانچز بین جناحین حرکت میکرد و فابرگاس بال چپ رو پر کرده بود تا اینیستا وسط باشه روی صحنه ی گل توپ به سن آندرس مقدس رسید اونم کوئنترائو رو دریبل کرد و فکر کنم (فک کنم) ژابی آلونسو رو هم دریبل کرد ،در نتیجه فضا واسه لئو باز شد که در آخر منجر به گل زنی فابرگاس شد و اینگونه شد که طی یک پروسه طولانی بارسا به رستگاری رسید ![]() دقیقا به همین خاطر بود که با فروش فابرگاس مخالف بودم +چون یک box to box خوب بود عکساشم دارم(حالا یه جوری گیر میارم ![]() عایا اینجوری بهتر نیست؟ |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: PXIMN
پیام:
۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- Puyol - Xavi - Josep Guardiola - Ronald Koeman - Spain - Josep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
عاقا این بحثا رو ول کنید! ![]() امروز تکلیف سوارز معلوم میشه ![]() ![]() برید دعا کنید تخفیف بخوره ![]() |
||
به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنهایید |
|||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۱,۶۰۰
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول وقتی ترکیب تیم 4-2-3-1 یا 3-2-3-2 باشه هافبک های کناری تیم باید فوقالعاده سرعتی باشن که اگه کوادرادو بیاد جای راستش و نیمار چپش خوب میشه اینیستا هم وسط زمین آقایی میکنه و مسی هم اون جلو خیالش راحت تره نسبت قبل. تو این ترکیبی که گفتی، سوارز کنار انریکه می شینه، یا ماسیپ ؟ ![]() ![]() سجاد سوارز کنار مسی وایمیسته تو خط حمله.. دارم شک میکنم ارسالم رو درست میخونی یا نه!!! دلیلت برای اینیستا رو هم قبول ندارم چون نیمار هم سرعتش نسبت به اینیستا بالاتره و هم قدرت دریبلینگش و هم شوت زنیش که مناسب تره برای گوش چپ. اینیستا تجربه بازی تو اون پست رو بخاطر مصدومیت بازیکنای اون پست داره، که اتفاقا زیاد خوب نبوده وقتایی که اونجا بازی میکرده. به هر حال اینیستا الان بهترین پاسور تیمه و پستش هم هافبکه که مناسب ترین جا براش با وجود نیمکت نشینی چاوی همون وسطه. |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MM-Master
پیام:
۷۳۲
عضویت از: ۴ بهمن ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-mardona - - - argentina گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Scarface نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول وقتی ترکیب تیم 4-2-3-1 یا 3-2-3-2 باشه هافبک های کناری تیم باید فوقالعاده سرعتی باشن که اگه کوادرادو بیاد جای راستش و نیمار چپش خوب میشه اینیستا هم وسط زمین آقایی میکنه و مسی هم اون جلو خیالش راحت تره نسبت قبل. تو این ترکیبی که گفتی، سوارز کنار انریکه می شینه، یا ماسیپ ؟ ![]() ![]() سجاد سوارز کنار مسی وایمیسته تو خط حمله.. دارم شک میکنم ارسالم رو درست میخونی یا نه!!! دلیلت برای اینیستا رو هم قبول ندارم چون نیمار هم سرعتش نسبت به اینیستا بالاتره و هم قدرت دریبلینگش و هم شوت زنیش که مناسب تره برای گوش چپ. اینیستا تجربه بازی تو اون پست رو بخاطر مصدومیت بازیکنای اون پست داره، که اتفاقا زیاد خوب نبوده وقتایی که اونجا بازی میکرده. به هر حال اینیستا الان بهترین پاسور تیمه و پستش هم هافبکه که مناسب ترین جا براش با وجود نیمکت نشینی چاوی همون وسطه. دقیقا...رفتن اینیستا به گوشه جزو تغییرات غلط چند سال اخیر بود...مثل رفتن مسی به نوک حمله ..مثل رفتن سانچز به کناره مثل مهاجم چپ شدن داوید ویا مثل اومدن ماسکرانو ب دفاع.ک و... و عذاب اور تر از همه اینه هوادارا فکر میکنن بارسا ببا همین ترکیب ب موفقیت رسیده و خیلی زود این تغییرات غلط جا افتاده براشون!!!! در حالی ک همین بوسکتسی ک انقد ازش انتقاد میشه یا پدرو به نطر من اصلا افت شخصی نداشتن همش به خطر تغییرت ترکیب و البته تغییر شیوه بازی بارساست ک اصلا دیگه نمیشه بهش تیکی تاکا گفت.. |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Zahra نوشته:نمونه: الکلاسیکوی رفت 11-12 ، آلوز راست بود،سانچز بین جناحین حرکت میکرد و فابرگاس بال چپ رو پر کرده بود تا اینیستا وسط باشه روی صحنه ی گل توپ به سن آندرس مقدس رسید اونم کوئنترائو رو دریبل کرد و فکر کنم (فک کنم) ژابی آلونسو رو هم دریبل کرد ،در نتیجه فضا واسه لئو باز شد که در آخر منجر به گل زنی فابرگاس شد خوب اون صحنه تیم تو حالت دفاعی بود بیشتر و اون گل رو یه ضد حمله زده شد و نمیشه از روی اون یه صحنه نتیجه بگیریم که اینیستا کلاً وسط بود اون بازی و فابرگاس سمت چپ . درسته که اینیستا وسط زمین پا به توپ شد اما کل بازی رو که دیگه وسط نبود . خیلی از مواقع به همون سمت چپ متمایل می شد همین طور فابرگاسم کاملاً سمت چپ بازی نمی کرد . اگر گل اول بازی که رئال می زنه رو یه بار دیگه ببینی واضحه که فابرگاس کاملاً وسط زمین بقل بوسکتس هست (همون گلی که والدز اشتباه کرد) یا مثلاً گل سانچز رو ببینی مسی میاد وسط توپ می گیره و فابرگاس اصلاً مایل به راست کنار آلوز دیده میشه ! قبول دارم که اینیستا وسطم زیاد می اومد که از نظر من اینا تفکرات پپ بود . اینیستا و فابرگاس مدام جمع می شدن و باز می شدن و تحرکشون زیاد بود و جای ثابتی نداشتن اون تیم خیلی بی نظیر بود ![]() |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |