در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من که دوست دارم اولین بازی رسمی تراشتگن رو ببینم و خیلی دوست دارم امشب، شب گلزنی لئو و نیمار باشه.
|
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
لیست 18 نفره امشب هم که فرمائلن نیست!کم کم دارم به این نتیجه میرسم مصدوم انداختن بهمون!قرار بود از اول لالیگا آماده باشه که نشد گفتن هفته دوم میرسه. هفته دوم نبود هیچ سوم هم نرسید بعدش گفتن به تمرینات گروهی برگشته ولی الان هم دوباره تو لیست 18 نفره نیست ![]() نکته دیگه نبود ماسکرانو و بوسکتس در لیست 18 نفره!امکان داره سمپر باشه یا اصلا با هافبک دفاعی تخصصی به میدان نمیره تیم؟نبود پدرو هم نکته بسیار مثبتی هست ![]() بازی امشب خودم دوست دارم ترشتگن باشه فرصتی پیش بیاد خودش رو نشون بده!اصلا از براوو دلم قرص نیست نمیدونم چرا؟ ![]() |
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
چرا بوسکتس و ماسکرانو و آلبا و مونتویا رو انریکه نذاشته تو لیست؟! ![]() آقا زیاد دسته کم نگرفته باشن این تیم رو بعدش 3 امتیاز بپره! ![]() |
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
جلو آپوئل هم می خواید تیم اصلی رو بازی بده؟ ![]() امشب 3 تا مسی بزنه 3 تا نیمار من راضیم. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۶۹
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
با این 18تایی که انریکه انتخاب کرده احتمالا ترکیب رو اینجوری بچینه!! فقط قبلش ،توضیحاتی بگم ![]() برای دفاع چپ 2 گزینه آدریانو و متیو رو داریم: متیو توانایی بازی تو دفاع چپ رو داره(پست اولیه ش هم همین بوده) و تو بازی با بیلبائو یکی دو نفوذ سریع هم اونجا داشت و احتمال اینکه اون جلوتر از آدریانو که بازی کردنش بعنوان فیکس یه ریسک هست،بیشتره! راکیتیچ ماشالاه،میتونه تو همه پستهای هافبک بازی کنه ![]() ![]() انریکه زیاد علاقه داره از رافینیا تو پست وینگر استفاده کنه،و احتمالا جای پدرو رو اون بگیره!(هرچند بنظر خودم رافینیا با توجه به خصوصیت جنگندگیش پست هافبک براش خوبه ![]() داگلاس یا آلوز واقعا سخته که بگی کدومشون رو بازی میده ولی حدسم اینه آلوز فیکسه و داگلاس جانشین بیاد به بازی!!شایدم اینجوری نشه ![]() تازه احتمال داره که با سیستم 3 دفاعه که سیستم مورد نظر انریکه هم هست تو همچین بازیایی ،بازی کنیم! که اونجوری این ترکیب جابجایی و تغییرات داره!! فقط دوست دارم ژاوی بعنوان کاپیتان فیکس باشه ![]() ![]() |
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوست دارم تراستگن ثابت بازی کنه هروقت براوو رو توی دربازه میبینم یاد سوتی های فصل پیشش مقابل رئال میفتم چه گل مفتی بیل بهش زد توی این چندتا بازی موقعیتی انچنانی روی دربازه نداشتیم،نباید تر استگن از روی فرم در بیاد یکی از مهم ترین ویژگی های تراستگن پنالتی گیر بودنشه(یه پنالتی هم از مسی گرفته و.....) یکی از نقاط ضعف براوو اینه که اصلا پنالتی گیر نیست نمونه اش جام جهانی که دقیقا هم رو برعکس پرید |
||
زنده باد کاتالونیا | |||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
حالا که این لیست اعلام شده من ترکیب مورد نظرم رو این طوری میگم : آدریانو-------متیو-------بارترا-------داگلاس/آلوز اینیستا------راکیتیچ--------ژاوی نیمار-----مسی------منیر/رافینیا حدس میزنم انریکه هم تراشتگن و داگلاس رو بذاره تو ترکیب اصلی ولی شاید هم نذاره ![]() |
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۲۸۷
طرفدار:
رافینیا هم جز افراد جوان تیم هست وپست اصلیش هم هافبک هست.چه لزومی داره ساندرو ومنیر هستن از یک نفر دیگه تو پست غیر تخصصیش استفاده کنیم؟ ![]() ترکیب: متئو-پیکه-بارترا-آلوز اینیستا-راکیتیچ-رافینیا/ژاوی نیمار-مسی-ساندرو/مونیر شاید هم انریکه بارترا رو نیمکت بذاره ومتئو دفاع آخر باشه واز آدریانو تو دفاع چپ استفاده کنه.البته زیاد آماده نیست آدریانو واحتمال حضور همزمان بارترا ومتئو هست...امیدوارم سریع جلو بیافتیم و از سمپر تو نیمه دوم استفاده کنه البته فرقی به حال ما نداره نمیتونم بازی سمپر رو ببینم چون هیچ شبکه ای بازی بارسا رو پخش نمیکنه ![]() |
||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۲۸۷
طرفدار:
شرمنده ارسال پشت سر هم دیگه امکان مجدد ویرایش نبود. امروز سالروز تولد تیتوی عزیز بود.روحش شاد ![]() |
||
۲۷ شهریور ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
ترکیب رسمی : تراشتگن - آلوز - بارترا - پیکه - آدریانو - سمپر - سرخی روبرتو - ژاوی - مونیر - نیمار و مسی ان شاءالله با گلزنی لئو و نیمار می بریم. نقل قول خداحافظ جادوگر نوشته:شرمنده ارسال پشت سر هم دیگه امکان مجدد ویرایش نبود. امروز سالروز تولد تیتوی عزیز بود.روحش شاد ![]() روحش شاد و یادش گرامی ![]() |
||
۲۷ شهریور ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |