در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول فکر کنم کمتر از 100 روز مونده باشه البته اگه مهلت رای گیری تمدید نشه ![]() |
||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
سوارس امشب کفش طلاش رو میگیره و قبلش خوب به رونالدو کنایه انداخته و گفته بدون پنالتی و با محرومیت از 5بازی اول 31 گل زدم![]() نقل قول احتمال استراحت به مسی و نیمار در بازی ایبار!اصلا دوست ندارم همچین اتفاقی بیفته!!باید هر دو بخصوص لئو فیکس بازی کنه!!ناسلامتی قراره هر چه سریعتر رکورد رو بزنه!!اونم چه بازیی بهتر از ایبار!! ![]() حالا همین ایبار ،کریس میاد 4تا بهش میزنه دیگه هم کفش طلای سال بعدش تضمین میشه هم به توپ طلا نزدیکتر میشه!! ![]() نقل قول مودریچ-بوسکتس-کوکه نامزد بهترین هافبک فصل قبل لالیگاپس کو راکیتیچ؟! راکیتیچی که یه تنه سویا رو به جلو میبرد حضور نداره!!معلومه همه این انتخابا کشکه ![]() ![]() قبول که مودریچ و کوکه خیلی خوب بودن ولی بجای بوسی باید راکیتیچ میبود ![]() نقل قول تیاگو در آستانه بازگشت به ترکیب بایرن،بازم مصدوم شد/تیاگو:چرا همیشه من؟فک کنم آه ما بارسایی ها بد جوری اونو گرفته که ولشم نمیکنه ![]() ![]() مطمئنم ،اکثر هوادارا،مثل خود من،از جداییش و بخصوص شیوه رفتنش ناراحت شدیم و ازش خیلی دلخور شدیم چون دل خیلی از بارسایی ها رو شکست!! بیاین همه با هم اون رفتار بچگانه ش رو فراموش کنیم و اونو بذاریم به حساب خامی و جوانیش و رویاهایی که تو سر داشت و اونو ببخشیم،تا این جوان خام با اشتباهی که کرد بخاطر استعدادی که داره نابود نشه! تیاگوی عزیزاز شنیدن مصدومیت طولانی مدت دوباره ت خیلی ناراحت شدم و بعنوان نماینده بارسایی ها برای تو که یه لاماسیایی هستی آرزو میکنم هر چه زودتر خوب بشی و دیگه مصدوم نشی. |
||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یعنی " چوپ خوب صدا نداره " که میگن یعنی همین! این تیاگو از وقتی رفته بایرن روز خوش ندیده! ![]() منم آرزو می کنم بتونه از این مصدومیت طولانی مدتش رهایی پیدا کنه و بتونه تو بایرن به موفقیت برسه. |
||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: saeed.tiraxtorchi
پیام:
۴۵۰
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - یوهان کرایف_ پپ گواردیولا_ ریوالدو_رونالدينيو - تراکتورسازی تبریز - بعد از ايران:1-ترکیه2-آرژانتین3-اسپانیا - سامان نريمان جهان - جوزپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Unforgettable ★ CaPitA نوشته:یعنی " چوپ خوب صدا نداره " که میگن یعنی همین! این تیاگو از وقتی رفته بایرن روز خوش ندیده! ![]() منم آرزو می کنم بتونه از این مصدومیت طولانی مدتش رهایی پیدا کنه و بتونه تو بایرن به موفقیت برسه. چوب خوب؟!!! |
||
مرتضي سوزوندي مارو با رفتنت سوزوندي... | |||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Saeed نوشته:نقل قول Unforgettable ★ CaPitA نوشته:یعنی ' چوپ خوب صدا نداره ' که میگن یعنی همین! این تیاگو از وقتی رفته بایرن روز خوش ندیده! ![]() منم آرزو می کنم بتونه از این مصدومیت طولانی مدتش رهایی پیدا کنه و بتونه تو بایرن به موفقیت برسه. چوب خوب؟!!! شرمنده! حواسم نبود! ![]() |
||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول BEHNAM ♠ نوشته:نقل قول علیرضا نوشته:آقا یکی به من بگه چند وقت دیگه مونده تا مراسم اهدای توپ طلا و مسی چقدر شانس داره؟ یعنی اگه تو الکلاسیکو هم بدرخشه باز شانس رونالدو بیشتره؟ فکر کنم کمتر از 100 روز مونده باشه فکر نکنم درخشیدن تو ی بازی ملاک باشه ولی قبلا هم ثابت شده که بردن این جایزه نیاز به هیچ کار خاصی نداره فقط باید کسی که همه کارست انتخابت کنه !! بقیش با ی سری کثافت کاری حله ! مسی دیگ توپ طلا واسش مهم نیست مام انقد دیگ واس توپ حرص نخوریم بهتره...به امید برد های متداول بارسا و ایشالللللللللههههههه برد هر3تا جام باشیم امسال... ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۳ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
توپ طلای امسال به رونالدو می رسه . الان داره عین سگ دروازه خالی گل می زنه و فقط تعداد گلش تو ذهن ها می مونه نه نوع گلاش امسالو باهاش کنار میام ولی ترس من از 2015 هست . اگر مسی به این وضع نا امیدکننده (نگید همه چی آروم و گل و بلبله !) ادامه بده هیچ بعید نیست آخر 2015 رونالدو چهارمین توپ طلاشم بگیره . کابوس من اینه که رونالدو توپ طلاش بشه 4 تا و برابری بکنه با لئو البته شخصا فکر می کنم توپ طلای سال دیگه به یه بایرنی برسه ولی واقعا فکر کردن بهش هم عذاب آوره که رونالدو به مسی برسه فعلا همه چی به کام رونالدو هست و بهترین پاسا بهش داده میشه . دفاع تیمش قرص و محکم و با اینکه ازش بدم میاد مربی خوبی مثل آنجلوتی دارن . الان فضا برای درخشش رونالدو خیلی بیشتر از مسیه . ولی هر چی خدا بخواد همون میشه در نهایت . امیدوارم خدا با لئو باشه |
||
۲۴ مهر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۴۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
فردا سالگرد 10 امین سال حضور خدای فوتبال تو بارساست ![]() اولین بازی اسطوره ![]() ![]() اولین بازی رسمی ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن : ![]() |
||
۲۴ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
روحیه فردی و انگیزه تو فوتبال حرف اولُ میزنه... درخشش مجدد تو تیم ملی و زدن 2 گل مراسم دریافت کفش طلا حمایت ژاویستا و حضور در مراسم . . همه و همه باعث میشه لوئیز احساس کنه بارسا خونشه و با آمادگی جسمی و ذهنی به برنابئو بره... . . این که این اتفاقا با هم افتاد یعنی سوم ابان روز خوبیه البته بازی بعدی ایبار هست و نباید تیمی رو دست کم گرفت . . پی نوشت: من شخصا هیچ احساس و فاز بخششی نسبت به تیاگو ندارم خائن خائنه چه فیگو به مادرید بره و چه تیاگو به مونیخ فکر میکرد بایرن رو دور قهرمانی سی ال افتاده و تمومه!! |
||
|
|||
۲۴ مهر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول ★ CaPitA★ نوشته:روحیه فردی و انگیزه تو فوتبال حرف اولُ میزنه... درخشش مجدد تو تیم ملی و زدن 2 گل مراسم دریافت کفش طلا حمایت ژاویستا و حضور در مراسم . . همه و همه باعث میشه لوئیز احساس کنه بارسا خونشه و با آمادگی جسمی و ذهنی به برنابئو بره... . . این که این اتفاقا با هم افتاد یعنی سوم ابان روز خوبیه البته بازی بعدی ایبار هست و نباید تیمی رو دست کم گرفت . . پی نوشت: من شخصا هیچ احساس و فاز بخششی نسبت به تیاگو ندارم خائن خائنه چه فیگو به مادرید بره و چه تیاگو به مونیخ فکر میکرد بایرن رو دور قهرمانی سی ال افتاده و تمومه!! وای گفتین بازی با ایبار...دیشب یه خواب بد دیدم...خواب دیدم انریکه مسی و نیمارو تو زمین نذاشته بود(چون احتمال داره بازی نکن تو یه خبرگزاری خوندم این تیک خوابم شاید به واقعیت بپیونده ![]() ![]() پ.ن:میشه یکی بیوگزافی ایبارو بذاره....درکل در چ حدیه؟ خیلی ضعیف_ضعیف_متوسط رو به ضعیف؟ پ.ن2: ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۴ مهر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |