| در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: XAVi.6
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳
از: تهران
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالدینیو و دوستان .... - سرجی بارخوان- رونالدکومان- پپ- انريكه- ریوالدو - پرسپولیس - از پرتغال و فرانسه خوشم نمیاد - علی کریمی - مجتبی محرمی - کرایوف- فرگوسن- پپ و لیپی - ! گروه:
- کاربران عضو
|
جدا از بحث فنيش ...... به شور و حرارت و جنب و جوش انريكه كنار زمين دقت كردين؟ چه رو گلا چه رو پنالتي مسخره.. بي نظير بود .. تو اين بازي يه جور ديگه بود.. شده بود همون انريكه زمان بازيش كه چهره ي برافروخته و رگهاي باد كرده از غيرتش آدمو به وجد مياورد .. اين بالا پاين پريدنا كنار زمين خصوصا واسه اين بازي خيلي لازم بود انريكه ام بهش آگاه بود.... اميدوارم اين هيجان كنار زمين كه گمشده ي مربياي 2 ساله اخير بارسا بود با چاشني اتحاد رو بيشتر ببينيم.... اميدوارم اتحاد يك دستي بين كادر و فني و كادر بازيكنا بيشتر بشه و فاصله اي كه به نظر مياد هست كم بشه.. الان با اين روند اتحاد رمز موفقيت نهايي(حرفاي زير لب نيمار و نگاهش به انريكه موقع تعويض انشالله ديگه شاهد نباشيم) شايد من اشتباه كنم...... |
||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
بازی ای در مقابل اتلتبکو به یاد دارم که 4 بر سه بازنده شدیم ولی دوست داشتم همیشه اینطور می باختیم اگر چنین فوتبالی رو از دو طرف شاهد بودیم ... متاسفانه ... --------------------- نمیدونم قدیمی های سایت چه احساسی دارند. متاسفانه شانس دیدن بازی های لوچو رو نداشتم ولی شانس دیدن مربیگریشو ... ---------------------- پپ کاری کرد که از بارسا(فوتبال) زنده شدم. فکر نمی کردم بعد از خداحافظی سرورم آقای کارلس پویول این حس فوق العاده ی غرور آبی و اناری بودن رو دوباره تجربه کنم. به خصوص که بازی بارسا ملال آور شده بود و از کادر فنی تا رئیس بی لیاقت و جانشین بی لیاقت از خودش ... از سوگولی هایی که یه بنده خدا به تیم تزریق کرد و ... جام هایی که هیچ وقت جای خالی لبخند تکنیکی ترین بازیکن تمام ادوار جادوگر بزرگ متولد پورتو آلگرا، رونالدینهو ی عزیزم رو پر نکرد ... و مترسک بی لیاقتی که به بهترین هافبک دفاعی دنیا ترجیح داده شد ... -------------------------- فرانک ریکارد، اندرسون دکو، رونالدینهو، آقای پویول ... و حالا بعد از 8 سال دوباره متولد شدم. با انریکه، رافینیا، نیمار و جای خالی سرورم آقای کارلس پویول متشکرم انریکه ... نه تنها به خاطر شجاعت در مواجه با ستاره ی تیم بلکه به خاطر احترام به فلسفه ی حقیقی بارسا که نه تزریق انواع و اقسام گونه های مختلف جانوری ... ---------------------------- کاش این تبلیغ کوفتی هم از روی پیراهن برداشته بشه ... متشکرم فرانک ریکارد متشکرم رونالدینهو متشکرم آقای کارلس پویول ... |
||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار
|
واقعا ناراحتم که چطور همچین بازی فوق العاده ای رو از دست دادم و ندیدم تبریک به همه.
|
||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
راستی سرعت آلبا!!!!!! رو گل سوم توپ خورد به دستش تو محوطه خودی بود بعد با سرعت نور خودشو رسوند به محوطه حریف و پاس گل داد ![]() جوردی یوزپلنگ
|
||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
اونایی که میگن توپ خورده به دست آلبا و داور باید پنالتی می گرفت، فک کنم کلا روح دیدن، بابا آلبا طفلی که اصلا توو اون صحنه اونجا نبود، توو محوطه ی جریمه ی اتلتیکو بود و داشت پاس گل میداد به نیمار
|
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول دیگو سیمئونه؛لیونل مسی به تنهایی از همه این بازیکنان؛ رونالدو، بنزما و بیل خطرناک تره هنوز مونده تا به کینگ ما ایمان بیاری! |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
بارسلونا تنها تیمی است که از زمان سرمربی گری سیمونه در اتلتیکو مادرید،توانسته 3 گل در یک نیمه در ویسنته کالدرون به ثمر برساند.
|
||
|
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نمره دهي به بازيكنا
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو
|
بازی خیلی خوب بود ولی یه عده بد سوختن و باید تشت آب براشون فراهم کنیم. نیمار داره خیلی خوب بازی میکنه و یه تنه رو یه صحنه کل تاریخ اتلتیکو رو زیر سوال برد. سوارز خیلی دونده بازی میکنه ولی فردوسی پورِ رئالی مدام اصرار داره که بگه سوارز لیورپول کجا و این سوارز کجا؟ یکی نیست بگه آخه تو که کباده فوتبال و فوتبالی بودن رو میکشی، نمیدونی که سیستم بارسا کاملا با لیورپول متفاوته و یه مهاجمی که تو لیورپول 31 گل میزنه، دلیل بر این نیست که تو بارسا هم همونقدر گل بزنه! مثلا ایموبیله تو یه تیم ایتالیایی آقای گل سری آ بود ولی الان نصف همون قدر گل رو نمیتونه تو دورتموند بزنه. سبک بازی دورتموند کاملا متفاوته! به نظرم بیشترین دوندگی رو داشت. هر جا که توپ بود میدوید و فشار میاورد! واقعا لذت بردم از جون مایه میذاره برای تیم.سرورم مسی توپ بهش کم رسید ولی خیلی موثر بازی کرد.کسی آمار کارت زردهای اتلتیکو رو نداره؟ فکر کنم بیشتر از 10 تا باشه. در حالی که به خاطر جفتک هاشون باید همون 2-3 دقیقه اول یکیشون اخراج میشد، فردوسی پور با وقاحت تمام میگه اتلتیکو کم ضربه نخورد از داوری! خوانفران خیلی شیک خودشو میکوبه به ماسکرانو و پنالتی رو میگیره هیچی نیست ولی پای سوارز میزنن و داور پنالتی نمیگیره. از یه متری با اون سرعت توپ میخوره به دست آلبا میگه پنالتیه. در حالی که آلبا دستش رو جمع کرده بود و اگه فرض کنیم میخواست توپ به دستش نخوره، فرصت نداشت که دستش رو بکشه. لقب وحشی ترین تیم تمام اداور برازندشونه. من که فکر میکردم لالیگا با ظهور اتلتیکوی جدید جذاب تر میشه ولی تنها کاری که اینا بلدن بکش زیرش و جفتک پرانیه. هر بازیکنی هم میره اونجا همینطوری میشه. معلوم نیست سیمئونه چی فرو میکنه تو مغز اینا! تورس هم قاطی کرده بود.انریکه چه جنب و جوشی داشت کنار زمین! تو این فصل هیچ وقت اینقدر خوشحال و پر تحرک ندیده بودمش کنار زمین.در مورد بدترین بازیکن تیم هم بگم دیشب از اون شبا بود که ماسکی برای نابود کردن تیم کافی بود! البته واقعا سر پنالتی تقصیری نداشت و پنالتی رو ازش گرفتن. در کل تبریک میگم به همه بارسایی های عزیز! ![]() به امید قهرمانی ![]() اینم جوردی سنجاب :![]() |
||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
من چقدر آلبا رو دوست دارم.
|
||
|
|
|||
|
۹ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

تبریک به همه.

از جون مایه میذاره برای تیم.
البته واقعا سر پنالتی تقصیری نداشت و پنالتی رو ازش گرفتن.