در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Neymar♥Rafinha نوشته:در راستای تائید حرف دوستان و خطاب به تاپیک بقلی همین که در توهمات تیم اول پایتخت باشید عزیزان کیسه کش! داور سر پیکان رو برید برنده شدن.در عوضش بازی بعدی داور هوای پیکان رو داشت تا نبازن و تا نفت که از بخت های قهرمانیه عقب بیافته و امیدها برای کیسه زنده بشه!من دیگه حرفی ندارم در مورد شانستقلال.... در ضمن کل بازیکنای خوب فصل پیش رو جمع کردید وباز ول معطلید وبه قول خودیتون داغون ترین پرسپولیس اونم پرسپولیس 10 نفره باختید پس :هیسسسسسسسسسسسسسسسسس! چرا اس دق لالیا فریاد نمیزنن؟! ![]() |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۴ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
اینو اینجا هم میذارم چون ممکنه از شدت سوزش تو تاپیک استقلال پاکش کنن! حتی ترول هاتون هم در توهم-کمبود حافظه وتحریف حقایق با چاشنی دروغ به سر میبره دیگه وقتی اسطوره اعراب با جادوگر مقایسه میشه! از اونجا که شما افتخارات به اصطلاح اسطورتون رو با دوران حضورش تو تیم عربا جمع زدید قابل توجهتون! 1-علی کریمی دو فصل با پرسپولیس زمانی شما دنیا نیومده بودید قهرمانی لیگ داره بله!این میشه دوتا از قهرمانی همراه بایرن هم بگم نه نمیخواد دلم نمیاد زیاد بسوزید کلا استقلالیا کمی برام ترحم برانگیزن ![]() ![]() 2-حداقل میذاشتید یک فصل بگذره از قهرمانی جام حذفی با تراکتور بعد یادتون میرفت!دوفصل هم با الاهلی قهرمانی جام حذفی داره! 3-در گیری با مربی و هوادار مجیدی صفر؟؟؟کمی به حافظه تون رجوع کنید!که کی به بهونه دخترش گذاشت رفت قطر!خوبه هنوز با قلعه نویی شش وهشته....بماند که حرفایی که از بی معرفتی پشتش زدین الان شده اسطوره! 4-برد دربی هم شد مقایسه!؟کاری نکنید اسم بازیکنایی رو بیارم که فقط به واسطه حضور در نیمکت تجربه برد دربیشون از مجیدی بیشتره بهتون بر بخوره چرا مقایسه کردم... ![]() 5-بچه 5 ساله هم از تاکتیک-پست تخصصی و وظیفه هر بازیکن تو پست مورد نظر سر درمیاره!آمار گل یک هافبک رو با یک مهاجم هدف مقایسه میکنید؟؟!راستی چندتا گل ملی داره دوتا یا سه تا ![]() 6-گل زده علی کریمی تو آسیا چه عددی رو نشون میده!؟ ![]() 7-در مورد استیل آذین هم رجوع میدمتون به اخراجش و در آوردن پیراهنش!نه مثل بعضیا بهونه درس بچه و خداحافظی وسط نیم فصل وتنها گذاشتن تیم!...افتخارات ملی بماند تخفیفتون از گلزنی تو چمپیونز هم میگذرم!فعلا برید ببینید میتونید کسی رو پیدا کنید بازیکن سال آسیا بشه یا نه! و در آخر هدف از این پست فقط شفاف سازی تحریف ها و انگ ها به افتخار ملی که بعضیا حرمت بلد نیستن نگه دارن بود و گرنه هنوز شعور فوتبالیم زیر صفر نرسیده که چنین مقایسه خنده داری کنم!البته خودشون هم میدونن و دارن به خودشون یکم دلداری میدن و دو سه متر تو تعصب غرقن...کلیپ برنامه 90 برای علی کریمی رو هم یکبار دیگه ببینین! |
||
۲۵ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
واقعا درست بود! ![]() چرا با یه سری متوهم سر و کله می زنید؟ ![]() بیخیال برید زندگیتونو بکنین، اگر وقت اضافه آوردین چهار تا چیز بگین تا بلکه یه خورده اینا هم اطلاعات کسب کنن. ![]() |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۶ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
شنیدین میگن حالا که نژاد فلاح اومده میخواد واسه سال بعد برانکو رو بیاره(البته رو قطبی هم نظر داره) اگه بشه بنظرم خوبه! من دوست دارم برانکو بشه! چون قطبی اگه بیاد و ناموفق باشه خیلی بد میشه و دوست ندارم اون خاطرات طلایی رو که ازش داریم خراب بشه! ![]() بعدشم قطبی اونقد دشمن داره که سریع زیرآبشو بزنن و نتونه موفق باشه! ولی برانکو رو قبول دارم و بنظرم میتونه موفق باشه.فقط باید بهش زمان داد.نه مثل آری هان.دنیزلی.ژوزه! یعنی این تیم بالاخره سروسامون میگیره؟! |
||
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول مثلث مرگبار نوشته:شنیدین میگن حالا که نژاد فلاح اومده میخواد واسه سال بعد برانکو رو بیاره(البته رو قطبی هم نظر داره) اگه بشه بنظرم خوبه! من دوست دارم برانکو بشه! چون قطبی اگه بیاد و ناموفق باشه خیلی بد میشه و دوست ندارم اون خاطرات طلایی رو که ازش داریم خراب بشه! ![]() بعدشم قطبی اونقد دشمن داره که سریع زیرآبشو بزنن و نتونه موفق باشه! ولی برانکو رو قبول دارم و بنظرم میتونه موفق باشه.فقط باید بهش زمان داد.نه مثل آری هان.دنیزلی.ژوزه! یعنی این تیم بالاخره سروسامون میگیره؟! برانکو؟! مربی دوزاری تر از این پیدا نمیشه! نهایت درکش از مربیگری اینه که این مخروط ها رو سر تمرین بذاره! ![]() اگه بخوان مربی بیارن باید یه مربی خوب بیارن. برانکو چیزی بیشتر از همین درخشان نیست! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۴۷۲
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
اینجوریام نیست که فکر میکنی! بجز تیم ملی که باهاش رفت جام جهانی،مربی دیناموزاگرب کرواسی و الوحده امارات و الاتفاق عربستان و... بوده! فقط حوصله چلنگرو ندارم ![]() ![]() |
||
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
دوس ندارم نظم تاپیک بهم بخوره ولی لازم دیدم جواب توهین این دوست عزیز رو بدم نقل قول اینو اینجا هم میذارم چون ممکنه از شدت سوزش تو تاپیک استقلال پاکش کنن!کسی بخاطر اون پستتون در تاپیک استقلال به شما کار نداره میتونید نظراتتونو اعلام کنید و جوابش هم بشنوید ک هیچ مغایرتی با قوانین نداره پس لزومی نداره با این جمله تون به ناظر تاپیک استقلال توهین کنید احترام خودتونو نگه دارید تیکه انداختن واسم کار سختی نیس ولی شخصیتم اجازه این کارو بم نمیده ![]() اگرم حرفی در این باره دارید پل ارتباطی مطرح کنید |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
من قصد تیکه انداختن ندارم اما واقعا تاپیک استقلال ناظر هم داره؟؟؟
|
||
۲۷ بهمن ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۴۷۲
طرفدار:
خدایی اینایی که تو نظرسنجی محبوبترین بازیکن 2دهه اخیر پرسپولیس به علی دایی رای دادن چی فکر کردن؟!! اخه علی دایی بازیکن پرسپولیس بوده؟!! اون که رو هم 2فصل تو پرسپولیس نبوده که دوره دومش افتضاح به تمام معنا بود و اصلا مفید نبود و حاصلش 2باخت تو 2 دربی بود!! حالا مقایسه کنید که کریم به اندازه کل سالای فوتبال دایی تو پرسپولیس بودن و کریم که گلهاش-میدان داری-تعصبش-صلابت و هیبتش-شوت دیدنیش به طالبلو که باعث برد پرسپولیس تو دربی شد و همه و همه چجوری باید کمتر از دایی رای بیاره؟؟؟؟؟!! عابدزاده که نیاز به تعریف نداره و بدون شکست تو دربی با اون استیل خاصش ( آدامس جویدنش ![]() مهدوی کیا هم که هرچند کم تو پرسپولیس بود ولی بهرحال یه پرسپولیسی اصیله،چون از 17 سالگی تو پرسپولیس بوده و از همینجا به تیم ملی و اروپا رفته و تو اوایلش اونم تو دربی گل زده با ش 17 ![]() یه تفاوتی که دایی با 4تا گزینه دیگه داره(باقری.عابدزاده.کریمی.کیا)اینه که اینا هیچوقت نگفتن پول پول پول!بخاطر قرارداد میلیاردی نیومدن پرسپولیس/از پرسپولیس شکایت نکردن/جلوش وقتی میبردن هرگز بالا پایین نپریدن !! اونوقت دایی پرسپولیسیه یا اینا؟؟؟ البته احتمالش هست که استقلالیا اومده باشن به دایی رای بدن تا علی کریمی شکست بخوره!! ولی کریمی با این وجود بازم بدجوری دایی و مخالفای خودش رو شکست داد. ![]() ![]() البته من از بین اون 4تا انصافا و حقیقتا هیچکدومشون برام فرقی نداره و همشونو به یه اندازه دوست دارم و همیشه جزو محبوبای من بوده و هستن تو پرسپولیس! کریمی که جای بحث نداره که محبوبه ولی مگه میشه کریم باقری و عابدزاده و کیا رو هم به همون اندازه دوست نداشت؟! |
||
۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
همه کارای این فردوسی پور مزخرف همین طوریه. خنده داره اسم دایی رو قاطی اسطوره های پرسپولیس بگنجونی! قطعا هم هرجا اسمش باشه ترکا بهش رای میدن، حالا می خواد برا انتخاب اسکار باشه! اینا کلا تلطیف و تسویه چهره مخدوش دایی جزو رسالت های اصلی شونه انگار، و گرنه هیچ پرسپولیسی واقعی این رو اصلا پرسپولیسی نمی دونه! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۵ اسفند ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |