در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول سیــدقـائـد نوشته:سوشا مکانی اخراج شد. yyyyeeeesss ![]() Oh yeah ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
با کمال افتخار و خرسندی بسیار زیاد خبر استعفای درخشان از سرمربیگریه پرسپولیسو اعلام میکنم![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۶ فروردین ۱۳۹۴
|
|
Re: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
پرسپولیس با همین فرمون بیاد جلو تمام مشکلاتش حل ![]() |
||
۱۶ فروردین ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
اومدن برانکو یعنی از چاله در اومدن و تو چاه افتادن! کاش قطبی می اومد، گرچه امپراتور برای فوتبال مافیایی ایران خیلی حیفه...
|
||
|||
۱۶ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
من نمیفهمم آوردن برانکو که معلوم نیست این همه مدت کجا بوده و کجا کار مفید کرده یا اصلا مربیگری میکرده یا نه چه معنایی داره!؟تو این شرایط بحرانی نه شناخت از بازیکنای ایرانی داره و از لحاظ فنی هم بعید میدونم بتونه کار خاصی بکنه...ای کاش با همین حسین عبدی موقت تا پایان فصل میبستن.کافی بود اشاره کنن تا یحیی برگرده برای فصل بعد.از طرفی تو گزینه های احتمالی شاید میشد به اسکوچیچ هم فکرد کرد! الان هم از برانکو زیاد خوشم نمیاد و هم از طرفی فصل بعد یحیی پر! ![]() ![]() به هرحال امیدوارم یکم وضعیت تیم سر وسامون پیدا کنه.بازی با النصر فقط خدا کنه ختم به خیر بشه... |
||
۱۷ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خوبیه مربی خارجی اینه که اگر هیچیم نباشه امثال سوشا و پیامو آدم میکنه! مطمئن باشید برانکو از درخشان بهتر نباشه بدتر نیست! تیم درخشان مشکل گلزنی داشت فرصتشم زیاد بود دیگه نمیتونستیم تیم سقوط کنه بعد کنار بره که!فعلا اینو آوردن موج منفی ندین ببینیم چطور میشه |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۱۷ فروردین ۱۳۹۴
|
|
Re: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۱
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
والا منم موندم آخه برانکو برا چی؟! موافق رفتن درخشان بودم که طبق سابقه ش تیم رو نبره دسته پایین!ولی باید عبدی رو تا پایان لیگ نگه مسداشتن و فصل بعد یحیی رو میاوردن! آخه مربی خارجی فصل بعد با چه شناختی از بازیکنای ایران میخواد تیم ببنده و تو لیگ غیر حرفه ای و زمینای غیراستاندارد ایران نتیجه بگیره! دقیقا منم خیلی دوست داشتم فصل بعد یحیی یا همون اسکوچیچ مربی پرسپولیس باشه ولی نمیدونم به چه دلیلی مسولا رو این گزینه های خوب دم دست فکر نمیکنن و میرن برانکو رو میارن!! البته برای من فقط موفقیت پرسپولیس مهمه و امیدوارم برانکو یا هرکی که میاد تیم رو دوباره بسازه و بشه پرسپولیس محبوب هوادارا! بخدا تحمل یه فصل ناکامی دیگه رو نداریم!این فصلم کم عذاب ندادن مارو و باید تو بازیای بعدی با صعود تو آسیا و نتایج خوب تو بازیای باقیمانده دل هوادارارو بدست بیارن این بدرد نخورها! نقل قول افاضلی:کسی برای دستیاری برانکو با من صحبتی نکرده است.5-6 سالی است که دیگر دستیار نمیشوم! نه جون عمه ت بیا بشو سرمربی پرسپولیس! ![]() تو پست آبدارچی تیم هم بهت زیادیه بدن!نمیدونم با هیچ سابقه قبلی ملی و باشگاهی معتبر چجوری با پارتی و دلالی تو این فوتبال اسم درآوردی؟! ![]() |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول LEADER نوشته:نقل قول افاضلی:کسی برای دستیاری برانکو با من صحبتی نکرده است.5-6 سالی است که دیگر دستیار نمیشوم!واقعا قصه فوتبال ایران خنده داره. ![]() |
||
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
دوستان تهرانی حتی الامکان برای تشویق پرسپولیس به استادیوم برید!![]() ![]() یعنی اگه ببریم عالی میشه عالی... |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول *Barca* نوشته:دوستان تهرانی حتی الامکان برای تشویق پرسپولیس به استادیوم برید! ![]() ![]() یعنی اگه ببریم عالی میشه عالی... مارو که راه نمیدن!!! وگرنه اولین نفر اونجا بودم ![]() ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |