| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
معلم شهید که مطهری بود ![]() یاد یه بیت از شعر یغما گلرویی که میگه: من پر از شعر شاملو بودم، تا مبادا شریعتی خون شم |
||
|
|
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:معلم شهید که مطهری بود ![]() یاد یه بیت از شعر یغما گلرویی که میگه: من پر از شعر شاملو بودم، تا مبادا شریعتی خون شم علی شریعتی هم معلم شهیده |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول فضاي صميمي اينجا رو تبديل به يك فضاي خشك نكنيد !عه الان صميميه ؟ ![]() بچه ها جو صميميه ![]() خدا به داد خشكش برسه
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول فضاي صميمي اينجا رو تبديل به يك فضاي خشك نكنيد !عه الان صميميه ؟ ![]() بچه ها جو صميميه ![]() خدا به داد خشكش برسه ![]() ![]() |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول 28 june نوشته:نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:معلم شهید که مطهری بود ![]() یاد یه بیت از شعر یغما گلرویی که میگه: من پر از شعر شاملو بودم، تا مبادا شریعتی خون شم علی شریعتی هم معلم شهیده کاری به شریعتی ندارم. اما معلم شهید صفت دکتر مطهری ـه. ![]() تو این مملکت هزار تا معلم داریم که شهید شدن. ولی معلم شهید فقط صفت شهید مطهریه.
|
||
|
|
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول 28 june نوشته:نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:معلم شهید که مطهری بود ![]() یاد یه بیت از شعر یغما گلرویی که میگه: من پر از شعر شاملو بودم، تا مبادا شریعتی خون شم علی شریعتی هم معلم شهیده کاری به شریعتی ندارم. اما معلم شهید صفت دکتر مطهری ـه. ![]() تو این مملکت هزار تا معلم داریم که شهید شدن. ولی معلم شهید فقط صفت شهید مطهریه. ![]() من ک فقط نیومدم بگم معلم شهید گفتم معلم شهید دکتر علی شریعتی باید احترام علی شریعتی رو نگه داریم ب هر حال |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
کسی به معلم شما بی احترامی کرده؟
|
||
|
|
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول محــمــد نوشته:کسی به معلم شما بی احترامی کرده؟ ![]() بله همین ک معلم شهید بودنشو زیر سوال میبرید بی احترامیه
|
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول 28 june نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:کسی به معلم شما بی احترامی کرده؟ ![]() بله همین ک معلم شهید بودنشو زیر سوال میبرید بی احترامیه من زیر سوال نبردم. ![]() من به اشخاص صفر و یک نگاه نمیکنم. هیچکس خوب مطلق نیست و کسی هم بد مطلق نیست. دکتر شریعتی یک شخص انقلابی بودند. ایشون جامعه شناس بودند و من با عقیده خودم همیشه نظر دادن کسی که در یک رشته تحصیلات دارن و در بقیه مباحث نظریه پردازی میکنند رو محکوم میکنم. ![]() این کاملا دیدگاه شخصی منه و میتونه غلط باشه. اما من نظرم اینه یک ریاضی دان حق نداره در مورد طب نظر بده. یک پزشک حق نداره راجب جامعه نظر بده و یک جامعه شناس حق نداره در مورد دین نظریه پردازی کنه. البته گفتن نظر شخصی هیچ اشکالی نداره. اما همه اینها باعث نمیشه بگیم دکتر شریعتی انسان مغرضی بوده و انقلابی بودن و شیعه بودن ایشون رو هم علمای اون دوره تایید کردند هم آثارشون تاییدیه بر این دو مورد. دو نفر رو هم وصیت کردند که آثارشون رو اصلاح کنند. بازم میگم به اشخاص و تفکراتشون صفر و یک نگاه نمیکنم. از آثار شریعتی نکات خوبش رو انتخاب میکنم و بقیه اش رو میزارم سرجاش. |
||
|
|
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول محــمــد نوشته:اما من نظرم اینه یک ریاضی دان حق نداره در مورد طب نظر بده. یک پزشک حق نداره راجب جامعه نظر بده و یک جامعه شناس حق نداره در مورد دین نظریه پردازی کنه. البته گفتن نظر شخصی هیچ اشکالی نداره. حالا خوبه صفر و یک نگاه نمی کنی! ![]() هر کسی می تونه نظرات شخصی خودش رو اعلام کنه، و وقتی دانشش وجود داشته باشه، نظر شخصی تبدیل میشه به نظریه! همونطور که شخصی مثل ابو علی سینا هم کتابی در زمینه طب داره (قانون) و هم کتابی در زمینه فلسفه (شفا). |
||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |