| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:و روزی که برانگیخته خواهد شد.... ![]() انتظار فرج از نیمه ی خرداد کشم ... من معذرت می خوام سوء تفاهم نشه یه وقت این جملاتی که نوشتید برای آقا (امام خمینی) بود؟ سوالمو بد برداشت نکنید تورو خدا شاید من بد متوجه شدم منظور م اینه که فرج و بر انگیخته شدن رو با ایشون بودین؟ خیر. خطاب این صحبت حضرت یحیی است، ولی خب برای تمام بزرگانی که به خواست خدا در رکاب حضرت حجت رجعت خواهند کرد قابل استفاده است. سوره مبارکه مریم: وَسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا ﴿۱۵﴾ |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
نقل قول نحن الـغـالـبـون نوشته:نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:وای وای چه کار فرهنگی ای. ![]() بله زنها رو نباید زد، باید نیمه عریان همه جا نمایششون داد تا محصولات فروش بره. فرهنگ متعالی و غبطه برانگیز غرب! ![]() پس باید زدشون. و نباید نیمه عریان همه جا نمایششون دا تا محصولات فروش بره. کیاوش دوست دارم ![]() منم عاشقتم نفسم
|
||
|
|
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول AV7 نوشته:جالبه نظرای بقیه پاک میشه نظر خودشون میمونه ! ![]() بهت لطف کردم حرفای خالی از فکرت رو پاک کردم که باز مضحکه خاص و عام نشی! باید ممنون باشی! ![]() برای همین منطق ـتونه که میگم حرف زدن باهاتون خیلی جالبه !
|
||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:من معذرت می خوام سوء تفاهم نشه یه وقت این جملاتی که نوشتید برای آقا (امام خمینی) بود؟ سوالمو بد برداشت نکنید تورو خدا شاید من بد متوجه شدم منظور م اینه که فرج و بر انگیخته شدن رو با ایشون بودین؟ قسمت اول رو که سعید توضیح داد، قسمت دوم هم مصرعی بود از امام خمینی رضوان الله(سال ها می گذرد ، حادثه ها می آید/ انتظار فرج از نیمه خرداد کشم). نقل قول برای همین منطق ـتونه که میگم حرف زدن باهاتون خیلی جالبه !موضوع چیه؟ من حاضرم بحث منطقی داشته باشم باهات ! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:موضوع چیه؟ من حاضرم بحث منطقی داشته باشم باهات !وقت و نفس خودت رو هدر نده که آخر سر خوب درک می کنی چرا مولا علی دنبال چاه می گشت به جای این جماعت باش حرف بزنه.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات
|
خودمونم در این زمینه ها کار فرهنگگی کردیم آقا ![]() کارای آذر خرم که قبلا اینجا بش اشاره کرده بودم مورد اول: اینم مورد دوم که آقای مدیر مطرحش کرد |
||
|
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول Αφροδίτη نوشته:نقل قول آوین نوشته:اصلا دیگه براتون خبرهای داغ نمیذارم...o_O یک کلیپ خیلی قدیمی هست انیمیشنیه بامزست توش همین جمله آخرتون رو میگه حتما نگاه کنید البته بیشتر حرفاش بامزست فیلمشو توتاپیک گزاشته بودم قبلن |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:موضوع چیه؟ من حاضرم بحث منطقی داشته باشم باهات !وقت و نفس خودت رو هدر نده که آخر سر خوب درک می کنی چرا مولا علی دنبال چاه می گشت به جای این جماعت باش حرف بزنه. ![]() نه چون خیلی جالبین نمیخوام بلاک بشم !
|
||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
آمدی بغض گلو قسمت باران بكنی بارش ابر غمی سهم بیابان بكنی آمدی تنگ تر از پیش دلم تنگ شود خانه ی دنج دلم كُنج خیابان بكنی آمدی تلخ ترین قصّه شود قصّه ی من غصه ها در دل این غم زده مهمان بكنی آمدی آمدنت لذّت دیدار نداشت نیتّت زلزله ای بود پریشان بكنی اینکه با آمدنت كفر من ایمان بشود اینکه شمشیر بگیری و مسلمان بكنی اینکه ساز دل ناكوك ببینی بروی زخمه از حنجره ی عاطفه پنهان بكنی |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
زنگ انشا بود...موضوع انشا:شجاعت یعنی چه؟ همه مشغول نوشتن شدند,ناگهان جوانی برخواست, برگه اش را سفید تحویل داده بود.پشتش نوشته بود: شجاعت یعنی این. |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |