| در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
من فقط نظرمو میخوام بگم: کسی نمیتونه راجب زندگی شخصی دیگران که هیچی تقریبا نمیدونه راجبش نظر بده، پس لطفا شخصیت خودتونو پایین نیارین! شما دارین با این حرفاتون حرف اون مجری چندش و مزخرف شبکه مزخرف تر از خودش رو تایید می کنین (زنیکه سالومه و شبکه آشغال من و تو) حداقل تو فضای مجازی پشت هم وطنتون حرف نزنین! به قول خود احسان علیخانی، شما هایی که ادعاتون میشه آدمای خیلی خوبی هستین یه کاری واسه آدمایی که دلشون می خواد حرف بزنن بکنین، شما هایی که ادعاتون میشه یه حرکتی از خودتون نشون بدین! متاسفانه ما فقط یاد گرفتیم هی بگیم فلانی اینجوری و اونجوریه، سعی نمی کنیم اخلاقای بدی که خودمون داریم رو درست کنیم! پس اگر نمیتونین واسه اون افراد کاری بکنین، لطفا راجب دیگرانم نظر ندین! من مخاطب حرفام شخص خاصی نبود، کلی صحبت کردم. |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول LeO SpD Jr نوشته:من فقط نظرمو میخوام بگم: کسی نمیتونه راجب زندگی شخصی دیگران که هیچی تقریبا نمیدونه راجبش نظر بده، پس لطفا شحصیت خودتونو پایین نیارین! شما دارین با این حرفاتون حرف اون مجری، چندش و مزخرف شبکه مزخرف تر از خودش رو تایید می کنین (زنیکه سالومه و شبکه آشغال من و تو) حداقل تو فضای مجازی پشت هم وطنتون حرف نزنین! به قول خود احسان علیخانی، شما هایی که ادعاتون میشه آدمای خیلی خوبی هستین یه کاری واسه آدمایی که دلشون می خواد حرف بزنن بکنین، شما هایی که ادعاتون میشه یه حرکتی از خودتون نشون بدین! متاسفانه ما فقط یاد گرفتیم هی بگیم فلانی اینجوری و اونجوریه، سعی نمی کنیم اخلاقای بدی که خودمون داریم رو درست کنیم! پس اگر نمیتونین واشه اون افراد کاری بکنین، لطفا راجب دیگرانم نظر ندین! من مخاطب حرفام شخص خاصی نبود، کلی صحبت کردم. big like
|
||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
این حرف درستیه که باید انعطافم رو در مواجهه با ناملایمات بیشتر کنم، رویارویی کلامی در مواجهه با جهل و جمود بعضی حرفها در شان من نیست.![]() الحاقی: کلی گفتم، کسی به خودش نگیره! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول Galaxy Alpha نوشته:جناب آقای ایمنی شما در حضور جمع بگو جم نخریدم ![]() نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول Galaxy Alpha نوشته:جناب آقای ایمنی شما در حضور جمع بگو جم نخریدم ![]() چرا اگر اشتباه نکنم 1-2 هزار تا خریدم برا کارگر اضافی. یادم نمیاد درست. کلا 30-40 تومن بیشتر نشد به گمانم. ای روزگاره غدار!! ![]() امان از رفیق ناباب. یه زمان یه وسواس خناسی کنار ما بود هی وسوسه می کرد بیا بریم جم بخریم و حال اینا رو بگیریم و از این چیزا. ![]() بالاخره آدمی مثل من هم باید گاهی اشتباه کنه که بقیه ناامید نشن. ![]() یادمون باشه که شیطان رو هم ، چنین وسوسه های خناسی از راه به در کرد و از درگاه ایزده منان روند! ![]() ![]() |
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:این حرف درستیه که باید انعطافم رو در مواجهه با ناملایمات بیشتر کنم، رویارویی کلامی در مواجهه با جهل و جمود بعضی حرفها در شان من نیست. ![]() الحاقی: کلی گفتم، کسی به خودش نگیره! خوشم میاد که در زمان انعطاف هم سیخی به چشم بی خردان فرو می کنی. ![]() خدا می دونه که برای شعور این گاو دو شاخ ارزش بیشتری قائلم تا بعضی آدم های رقت انگیز دور و بر.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول یادمون باشه که شیطان رو هم ، چنین وسوسه های خناسی از راه به در کرد و از درگاه ایزده منان روند!حکایت نزدیکی است. شیطان هم با خودش گفت من از آتیشم چطور به این موجود گلی سجده کنم؟ اما من اشتباهش رو تکرار نمی کنم. می سوزم و می سازمو دم بر نمی آرم.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
احتمالا چندبار دیدین این تیکه از حرفای رامبد جوان رو: و چقدر با اعتماد به نفس . |
||
|
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول میم نوشته:احتمالا چندبار دیدین این تیکه از حرفای رامبد جوان رو: و چقدر با اعتماد به نفس . بنده فقط احساس خودم رو راجع به برنامه "ماه عسل" عنوان کردم و نسبت به شخص "احسان علیخانی" هیچ گونه اظهار نظری انجام ندادم! من چیزی که بتونه منو پای برنامه بنشونه نمی بینم، در حالی که ممکنه از جهاتی برای یه بیننده خیلی مهیج به نظر بیاد. بازم تکرار میکنم من در مورد شخص نظر ندادم! |
||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
لحن و رفتار مغرورانه ی این آدم چه با مهمونهاش و چه با عوامل پشت صحنه همه و همه شهادت میدن بر ادعای من: الحاقی: تایپ کردم گفتگوی علیخانی با جومونگ، عنوان ویدئو رو ببینید! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
آلمانی ها یه لغتی دارن به اسم "فالش" که تو موسیقی هم مد شده دیگه ![]() الان برنامه علیخانی "فالش" ئه. تمام ![]() شما مثلا "اُپرا" رو ببینید تو برنامه های آمریکایی. چقدر تاثیرگذار. اما ماه عسل اینطوری نیست واقعا. شما روز عید فطر میبینی هیچ کس، هیچ درسی نگرفته از برنامه ماه عسل. تمام من شخصا برنامه خندوانه رو به ماه عسل ترجیح میدم. کار شده روش. فکر شده روش خدایی |
||
|
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |