در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آبی های پایتخت | ||
![]() ![]() نام کاربری: 1...2...3
پیام:
۱۳۳
عضویت از: ۸ تیر ۱۳۹۴
از: خونه مون :d ↓ اینجا
طرفدار:
- luis suarez - rivaldo - ملومه دیه استقلال :d - تیمای با ستاره...برزیل ایتالیا ارژانتین - این نسل بازیکنم داره عایا؟ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
یارو خودش نفهمید گل زده...الله وکیل ..
|
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:شانس پولیس بیشتر بهشون میخوره. ![]() توپ میخوره به یکی دیگه یجور دیگه میره بعد فیکس میره جایی که حاج محمدی نمیتونه سر بزنه ینی بعد گل انقد خندیدم که ولو شدم رو زمین ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو ![]() |
همه کارشناسا گل پرسپولیس رو صحیح دونستن و گفتن گل پرسپولیس تو زمانی زده شده که رحمتی تلف کرده. شما هم تلاش بیهوده نکنید. کسی سر شما رو تو این بازی نبرید. کاش میشد مثل مرد قبول کنید که حق استقلال تو این بازی برد نبود. پس به محسن ترکی گیر الکی ندید. |
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول آقای من نوشته:همه کارشناسا گل پرسپولیس رو صحیح دونستن و گفتن گل پرسپولیس تو زمانی زده شده که رحمتی تلف کرده. شما هم تلاش بیهوده نکنید. کسی سر شما رو تو این بازی نبرید. کاش میشد مثل مرد قبول کنید که حق استقلال تو این بازی برد نبود. پس به محسن ترکی گیر الکی ندید. چقد جدی گرفتی باو ![]() ![]() ![]() جدا از شوخی واقعا حق استقلال برد نبود و بهترین نتیجه به نظرم همون مساوی بود.استقلال واقعا خیلی خوب نبود ولی خب موقعیت ایجاد کرد و از موقعیت هاش بیشترین استفاده رو ولی در کل پرسپولیس گل کدری زد ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول عصن اصن درسته نقل قول استقلال واقعا خیلی خوب نبود میتونید از کلمه افتضاح استفاده کنید نقل قول گل کدری زد اصلا هم معلوم نیست چقد ناراحتین از این گل نقل قول انصافا من اگه همچین گلی بزنم میرم به داور میگم قبولش نکنه ![]() جملتون تو تاریخ ثبت میشه و سال های بعد ازش ب عنوان سند استفاده میشه |
||
|
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول اصن درستهچیییییی میییییی گیییییی؟-علی صادقی- ![]() ![]() نقل قول میتونید از کلمه افتضاح استفاده کنیداز هرکلمه ای دوست داشته باشم استفاده میکنم ![]() استقلال افتضاح نبود نقل قول اصلا هم معلوم نیست چقد ناراحتین از این گلنقل قول علی نوشته:ینی بعد گل انقد خندیدم که ولو شدم رو زمین ![]() فک میکنم همه چیزو این جملم نشون میده ![]() نقل قول جملتون تو تاریخ ثبت میشه و سال های بعد ازش ب عنوان سند استفاده میشه باشه ![]() در اخر هم خب:/ |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول علی نوشته:انصافا من اگه همچین گلی بزنم میرم به داور میگم قبولش نکنه ![]() ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول چیییییی میییییی گیییییی؟-علی صادقی-![]() ![]() قیافتون شبیه مادر ه عروس هاس نقل قول از هرکلمه ای دوست داشته باشم استفاده میکنم استقلال افتضاح نبودگفتم می تونید ![]() استقلال مثله همیشه بود نقل قول ینی بعد گل انقد خندیدم که ولو شدم رو زمین فک میکنم همه چیزو این جملم نشون میدهاین جمله تونو ندیده بودم ولی ب هر حال خب نقل قول در اخر هم خب:/خب به جمال ه نداشتت |
||
|
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |