در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول مهشید نوشته:نقل قول در پایان هم، چشم روشنی های شما رو در قصر NewsFell پذیرا هستیم. الان باید بزم بپا کنید و رعایارو اطعام( شیرینی ترجیحا رلت خامه ای) بدید. ماهم که وسعمون نمیرسه چشم روشنی بیاریم تبریکاتمون رو پذیرا باشید دیگه نهایت کاریه که ازمون برمیاد ![]() یک هفته سور و سات و مهمونی برای رعایا به خرج دربار. ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مرسی بابت تبریکاتتون، تا اینجا، و بعد از این. ![]() ![]() نقل قول مهشید نوشته:الان باید بزم بپا کنید و رعایارو اطعام( شیرینی ترجیحا رلت خامه ای) بدید. ماهم که وسعمون نمیرسه چشم روشنی بیاریم تبریکاتمون رو پذیرا باشید دیگه نهایت کاریه که ازمون برمیاد ![]() قصر رو تازه فتح کردیم. هنوز به نقاط مخفیش و خزانه و ایناش آشنایی نداریم. ![]() ![]() ![]() |
||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول مهشید نوشته:نقل قول در پایان هم، چشم روشنی های شما رو در قصر NewsFell پذیرا هستیم. الان باید بزم بپا کنید و رعایارو اطعام( شیرینی ترجیحا رلت خامه ای) بدید. ماهم که وسعمون نمیرسه چشم روشنی بیاریم تبریکاتمون رو پذیرا باشید دیگه نهایت کاریه که ازمون برمیاد ![]() یک هفته سور و سات و مهمونی برای رعایا به خرج دربار. ![]() ![]() میچان ![]() ولخرجی نکنید الان الان، حالا حالا کار دارید ![]() نقل قول سجاد نوشته:قصر رو تازه فتح کردیم. هنوز به نقاط مخفیش و خزانه و ایناش آشنایی نداریم. ![]() ![]() ![]() حق ما که محفوظه؟! ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول مهشید نوشته:نقل قول در پایان هم، چشم روشنی های شما رو در قصر NewsFell پذیرا هستیم. الان باید بزم بپا کنید و رعایارو اطعام( شیرینی ترجیحا رلت خامه ای) بدید. ماهم که وسعمون نمیرسه چشم روشنی بیاریم تبریکاتمون رو پذیرا باشید دیگه نهایت کاریه که ازمون برمیاد ![]() یک هفته سور و سات و مهمونی برای رعایا به خرج دربار. ![]() ![]() حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() What does it mean? |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() What does it mean? کوثر بذار برای اخرین بار در اغوش بگیرمت دوست عزیزم..... دووم بیار :-D |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() What does it mean? نه خوبه جدیدا همه دارن خودشونو رو میکنن ![]() ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول مهشید نوشته:نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() What does it mean? کوثر بذار برای اخرین بار در اغوش بگیرمت دوست عزیزم..... دووم بیار :-D چرا؟ اگر منظورت اینه که من کاربری خودمو تحویل بدم باید بگم که من جام راحته ! (یاد بختیار افتادم در اخرین مصاحبه ی تلویزیونیش ![]() نقل قول نه خوبه جدیدا همه دارن خودشونو رو میکنن موقع ترجمه چرا جا میزنن الله اعلم الان توقع داری من با همین یه جمله به تیم اخبار بپیوندم؟ ما را همین اندک و پراکنده فعالیت ها کافی است! اصولا دنبال دردسر نیستم ![]() با عرض شوخی کردم نسبت به فعالیت های جان نثارانه ی تیم اخبار:) |
||
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول My Little Heart نوشته:نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:حق میدم به ناخوداگاه خودم! ![]() نگهبان... ![]() ![]() ![]() What does it mean? نه خوبه جدیدا همه دارن خودشونو رو میکنن ![]() ![]() نِ باریکلا به این چشم استعدادیاب. ![]() |
||
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |