در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
بازی بایرن-یووه ترجیح میدین کی بیاد بالا؟ من خودم بایرن رو انتخاب میکنم! ![]() چون بعد از بارسا تنها تیمی میتونه جلو قهرمانی رئال رو بگیره بایرنه! درسته یوونتوس پارسال تونست مانع رئال بشه ولی کمی هم خوش شانسی آورد یووه! و امسال بعیده مثل پارسال بتونن! ولی بایرن تیم بهتریه و برای انتقام گیری هم شده تلاششون رو انجام میدن که جبران کنن! البته نمیگم برا دور بعد، با توجه به خوش شانسی رئال بعیده برا دور بعد ولی حداقل برا نیمه نهایی ![]() هرچند هردوتاشون به ما نمیخورن ![]() ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 9VECTOR9
پیام:
۱,۴۵۳
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
از: خوزستان
طرفدار:
- Messi . pique . iniesta - THE GREAT JOHAN CRUYFF - فولاد خوزستان - استقلال خوزستان- پرسپولیس تهران - FORZA ITALY - جهانبخش - پپ گواردیولا - فرانک ریکارد - یحی گل محمدی - افشین قطبی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Barca future نوشته:بازی بایرن-یووه ترجیح میدین کی بیاد بالا؟ من خودم بایرن رو انتخاب میکنم! ![]() چون بعد از بارسا تنها تیمی میتونه جلو قهرمانی رئال رو بگیره بایرنه! درسته یوونتوس پارسال تونست مانع رئال بشه ولی کمی هم خوش شانسی آورد یووه! و امسال بعیده مثل پارسال بتونن! ولی بایرن تیم بهتریه و برای انتقام گیری هم شده تلاششون رو انجام میدن که جبران کنن! البته نمیگم برا دور بعد، با توجه به خوش شانسی رئال بعیده برا دور بعد ولی حداقل برا نیمه نهایی ![]() هرچند هردوتاشون به ما نمیخورن ![]() ![]() من به شخصه دوست دارم بایرن بیاد بالا به خاطر پپ ![]() رئال که ولفسبورگ بسشه ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Barca future نوشته:بازی بایرن-یووه ترجیح میدین کی بیاد بالا؟ من خودم بایرن رو انتخاب میکنم! ![]() چون بعد از بارسا تنها تیمی میتونه جلو قهرمانی رئال رو بگیره بایرنه! درسته یوونتوس پارسال تونست مانع رئال بشه ولی کمی هم خوش شانسی آورد یووه! و امسال بعیده مثل پارسال بتونن! ولی بایرن تیم بهتریه و برای انتقام گیری هم شده تلاششون رو انجام میدن که جبران کنن! البته نمیگم برا دور بعد، با توجه به خوش شانسی رئال بعیده برا دور بعد ولی حداقل برا نیمه نهایی ![]() هرچند هردوتاشون به ما نمیخورن ![]() ![]() حالم از بایرن به هم می خوره. امیدوارم این طبل تو خالی حذف شه. رئالم مال این حرفا نیست. کمتر از یووه هم حریفشه. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
اگر الان به من می گفتند قرارداد جدید را امضا کن یک قرارداد 6 ماهه می بستم! درست است کوتاه مدت به نظر می آید اما اگر باشگاه من را نخواهد خرجی روی دستش نمی ماند. انریکه ![]() |
||
|
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:اگر الان به من می گفتند قرارداد جدید را امضا کن یک قرارداد 6 ماهه می بستم! درست است کوتاه مدت به نظر می آید اما اگر باشگاه من را نخواهد خرجی روی دستش نمی ماند. انریکه ![]() یه بارسایی واقعی. ![]() |
||
|||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 9VECTOR9
پیام:
۱,۴۵۳
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
از: خوزستان
طرفدار:
- Messi . pique . iniesta - THE GREAT JOHAN CRUYFF - فولاد خوزستان - استقلال خوزستان- پرسپولیس تهران - FORZA ITALY - جهانبخش - پپ گواردیولا - فرانک ریکارد - یحی گل محمدی - افشین قطبی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول ای وای مادرم... نوشته:نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:اگر الان به من می گفتند قرارداد جدید را امضا کن یک قرارداد 6 ماهه می بستم! درست است کوتاه مدت به نظر می آید اما اگر باشگاه من را نخواهد خرجی روی دستش نمی ماند. انریکه ![]() یه بارسایی واقعی. ![]() یه بارسایی واقعی و متعصب هیچوقت حداقل برای رئال بازی نمیکنه ![]() |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
هیچ ربطی نداره! قطعا انریکه از متعصب ترین کاپیتانهای تاریخ بارساس! چیزی از پویول کم نداره! بعدشم نمونه اینجور کم نداشتیم! پیرلو از اینتر شروع کرد ولی اسطوره میلانه! سول کمپل تو تاتنهام معروف شد ولی اسطوره آرسناله، همین ماتیاس سامر تو دورتموند کاپیتان بود و کلی اونجا بود ولی الان جزو کادر رهبری بایرنه و تو رفتارهاش رو مخ دورتموندیا و محبوب بایرنیهاس!و ... |
||
۲۵ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
نقل قول 9VECTOR9 نوشته:یه بارسایی واقعی و متعصب هیچوقت حداقل برای رئال بازی نمیکنه ![]() یه استدلال کاملا غلط و بیربط! بعد از بارسا نرفته رئال که! خودشم بارها گفتم من از اول بارسایی بودم، مسیر اشتباهی رفت تقدیرم! قطعا لوچو متعصب ترین بارسایی اواخر هزاره قبل و این هزاره بوده. خیلی جلوتر از حتی کسایی مثل پویول و والدس و ژاوی. کسی که بازیاشو دیده باشه می دونه معنی واژه تعصب رو اصلا از لوئیز انریکه نوشتن! |
||
|||
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Barca future نوشته:بازی بایرن-یووه ترجیح میدین کی بیاد بالا؟ من خودم بایرن رو انتخاب میکنم! ![]() چون بعد از بارسا تنها تیمی میتونه جلو قهرمانی رئال رو بگیره بایرنه! درسته یوونتوس پارسال تونست مانع رئال بشه ولی کمی هم خوش شانسی آورد یووه! و امسال بعیده مثل پارسال بتونن! ولی بایرن تیم بهتریه و برای انتقام گیری هم شده تلاششون رو انجام میدن که جبران کنن! البته نمیگم برا دور بعد، با توجه به خوش شانسی رئال بعیده برا دور بعد ولی حداقل برا نیمه نهایی ![]() هرچند هردوتاشون به ما نمیخورن ![]() ![]() درسته از بایرن متنفرم اما بخاطر پپ امیدوارم بیان بالا! ![]() نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:اگر الان به من می گفتند قرارداد جدید را امضا کن یک قرارداد 6 ماهه می بستم! درست است کوتاه مدت به نظر می آید اما اگر باشگاه من را نخواهد خرجی روی دستش نمی ماند. انریکه ![]() درسته بازیاشو ندیدم ولی واقعا تو این یک سال و نیم نشون داده که چقدر متعصبه و واقعا دوسش دارم ![]() |
||
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
انریکه و پویول خیلی های دیگه از متعصب ترین بازیکنایی بودند که فوتبال به خودش دیده کلا بارسا اگه فراتر از یک باشگاه نبود چنین لقبی رو نمیتونست یدک بکشه
|
||
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |