در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم شمام زخم معده داری مگه؟ |
||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم شمام زخم معده داری مگه؟ عااااالی بود نه بابا من این ارسال رو دیشب می خواستم بزنم، که سایت اونجورى شد |
||
who don't pay attention to you |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
خيلي ممنون ك ب خواسته م توجه كرديد |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم کرم درون گیلاس در حکم کِرِم درون شیرینی ه. سخت نگیرید. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
گاهی باید بری باید بری تا به آدما بفهمونی که آدم خوبا همیشه احمق نمیمونن همیشه نمیتونن باهاشون اونجوری که میخوان رفتار کنن همیشه ی آدم ساده فرضشون کنن همیشه کسی باشن که ضربه میخورن گاهی آدما بی خبر میرن و تا به خودت بیای و بخوای قدرشونو بدونی میبینی دیگه نیستن قدر آدمایی که دوستون دارن رو به موقش بدونید چون اگه دیر بشه دیگه اون آدم نیس که قدرشو بدونید شایدم باشه ولی دیگه مثل قبل نیس میفهمید که چی میگم؟ #كوروش |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم کرم درون گیلاس در حکم کِرِم درون شیرینی ه. سخت نگیرید. شما جای من نبودید که بفهمید چی کشیدم اون لحظه، وای داشت رو لبم وول میخورد |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Blaugrana.Mary
پیام:
۸۵۹
عضویت از: ۱۸ فروردین ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- مسی-رونالدینیو - یوهان کرویف - پرسپولیس "قدیم" - برزیل-آرژانتین-اسپانیا, همشون D: - علی کریمی - پپ گواردیولا - !Whoops گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ASepidehN نوشته:گاهی باید بری باید بری تا به آدما بفهمونی که آدم خوبا همیشه احمق نمیمونن همیشه نمیتونن باهاشون اونجوری که میخوان رفتار کنن همیشه ی آدم ساده فرضشون کنن همیشه کسی باشن که ضربه میخورن گاهی آدما بی خبر میرن و تا به خودت بیای و بخوای قدرشونو بدونی میبینی دیگه نیستن قدر آدمایی که دوستون دارن رو به موقش بدونید چون اگه دیر بشه دیگه اون آدم نیس که قدرشو بدونید شایدم باشه ولی دیگه مثل قبل نیس میفهمید که چی میگم؟ #كوروش |
||
...Stop waiting | |||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم کرم درون گیلاس در حکم کِرِم درون شیرینی ه. سخت نگیرید. شما جای من نبودید که بفهمید چی کشیدم اون لحظه، وای داشت رو لبم وول میخورد برای همینه من هیچ وقت گیلاسی که سفت سفت نیست رو نمی خورم چون مستعد حضور کرمه. |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم کرم درون گیلاس در حکم کِرِم درون شیرینی ه. سخت نگیرید. شما جای من نبودید که بفهمید چی کشیدم اون لحظه، وای داشت رو لبم وول میخورد برای همینه من هیچ وقت گیلاسی که سفت سفت نیست رو نمی خورم چون مستعد حضور کرمه. سفت ه سفت بود منم به این چیزا دقت میکنم ولی دیگه شانس بد رو که نمیشه درمان کرد |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول Baran Toee نوشته:سفت ه سفت بود منم به این چیزا دقت میکنم ولی دیگه شانس بد رو که نمیشه درمان کرد خب پس دیگه چوب خدا بوده. |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |