| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
دارم خفه میشم تو این هوای لعنتی ... بابا مام ادمیم، یعنی چی ابتداییا تعطیل ما نه! |
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: danyalshayestehmand
پیام:
۲۱۸
عضویت از: ۸ مرداد ۱۳۹۵
طرفدار:
- تراشتگن - پویول-رونالدینیهو - وحید امیری- محمد انصاری گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Strong forever نوشته:دارم خفه میشم تو این هوای لعنتی ... بابا مام ادمیم، یعنی چی ابتداییا تعطیل ما نه! یک سوال دبستانی های اهواز که تو بدترین شرایط میرن مدرسه چی باید بگن؟ |
||
|
از تاریخ یاد می گیریم که از تاریخ یاد نمی گیریم. |
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
|
نقل قول just abianari نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:دارم خفه میشم تو این هوای لعنتی ... بابا مام ادمیم، یعنی چی ابتداییا تعطیل ما نه! یک سوال دبستانی های اهواز که تو بدترین شرایط میرن مدرسه چی باید بگن؟ ببینید اونطوری بخواید در نظر بگیرید تو خوزستان 365 روز سال باید تخلیه شهر اعلام کنن! نمیگم اهوازیا رو درک نمیکنم، به من چه و اینا، نه! اما تهران شرایطش یه طوری ه که اگه فقط یک تا دو هفته ملت نیان بیرون، یا کم بیان، همه چی حل میشه، اما اهواز نه! |
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۶
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول just abianari نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:دارم خفه میشم تو این هوای لعنتی ... بابا مام ادمیم، یعنی چی ابتداییا تعطیل ما نه! یک سوال دبستانی های اهواز که تو بدترین شرایط میرن مدرسه چی باید بگن؟ خدا صبرشون بده... |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۲۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول just abianari نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:دارم خفه میشم تو این هوای لعنتی ... بابا مام ادمیم، یعنی چی ابتداییا تعطیل ما نه! یک سوال دبستانی های اهواز که تو بدترین شرایط میرن مدرسه چی باید بگن؟ ببینید اونطوری بخواید در نظر بگیرید تو خوزستان 365 روز سال باید تخلیه شهر اعلام کنن! نمیگم اهوازیا رو درک نمیکنم، به من چه و اینا، نه! اما تهران شرایطش یه طوری ه که اگه فقط یک تا دو هفته ملت نیان بیرون، یا کم بیان، همه چی حل میشه، اما اهواز نه! اگر بگم میدونم که مشکل اهواز حل بشو هست ولی حلش نمی کنند اونوقت چه می گویید؟ |
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
|
نقل قول اگر بگم که میدونم مشکل اهواز حل بشو هست ولی حلش نمی کنند چی می گویید اونوقت؟بی کفایتی مسئولین برا همه مبرهن ه! مگه من ردش کردم؟ اینا نمیتونن مشکل تهران که قابل حل تره رو حل کنن، اهواز که جای خود دارد! |
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۲۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول اگر بگم که میدونم مشکل اهواز حل بشو هست ولی حلش نمی کنند چی می گویید اونوقت؟بی کفایتی مسئولین برا همه مبرهن ه! مگه من ردش کردم؟ نه بحثم اصلا با شما نیست. بحث سر اینه که وقتی شما به عنوان یه جوان تهرانی این مورد را تبعیض در نظر میگیرید باید برای تبعیض های بزرگتر نیز فریاد بزنید. همین الان گفتید که وضعیت بچه های اهواز آب و هواش مهم نیست برا شما . خب اون کسی هم که اون بالا تصمیم میگیره دانشگاه باز باشه همین فکر رو میکنه میگه به من چه بزار برن. البته حق با شماست وقتی هوا مشکل داره برای همه ی مردم مشکل داره چه دبستانی چه دانشگاهی. حالا رفتید ماسک زدید؟
|
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
|
نقل قول just abianari نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول اگر بگم که میدونم مشکل اهواز حل بشو هست ولی حلش نمی کنند چی می گویید اونوقت؟بی کفایتی مسئولین برا همه مبرهن ه! مگه من ردش کردم؟ نه بحثم اصلا با شما نیست. بحث سر اینه که وقتی شما به عنوان یه جوان تهرانی این مورد را تبعیض در نظر میگیرید باید برای تبعیض های بزرگتر نیز فریاد بزنید. همین الان گفتید که وضعیت بچه های اهواز آب و هواش مهم نیست برا شما . خب اون کسی هم که اون بالا تصمیم میگیره دانشگاه باز باشه همین فکر رو میکنه میگه به من چه بزار برن. البته حق با شماست وقتی هوا مشکل داره برای همه ی مردم مشکل داره چه دبستانی چه دانشگاهی. حالا رفتید ماسک زدید؟ من گفتم برا من مهم نیست؟! جملات رو کامل بخونید لطفا! نقل قول Strong forever نوشته:نمیگم اهوازیا رو درک نمیکنم، به من چه و اینا، نه! اما تهران شرایطش یه طوری ه که اگه فقط یک تا دو هفته ملت نیان بیرون، یا کم بیان، همه چی حل میشه، اما اهواز نه! فریاد زدن من و n نفر دیگه هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! اگه قرار بود مشکلی با فریاد حل بشه، ملت این همه مشکل مالی نداشتن تا اون بالایی ها رو پر قو بخوابن!... |
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۲۱۸
طرفدار:
- کاربران عضو
|
اشتباه کردم. معذرت. بحث داره سیاسی میشه. بازم میگم بحث شما نیستید. قرار نیست که فریاد بزنیم. اینجوری باشه که ما نباید در مورد هیچی نظر بدیم اگر دیدگاهمون این باشه که مسئولین رسیدگی نمی کنند. اگر فشار و هجمه مردم درباره یک چیز که حق است زیاد بشود مسئول مرتبط ناچارا باید کاری بکنه. متوجه اید. اما این فشار برای دو تا شهر یکسان نیست. اینه حرفم. |
||
|
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۶
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
بر مشامم می رسد هر لحظه بوی کربلا... خب دوستان بدی خوبی دیدید حلال کنید. به امید خدا و اگر لایق باشیم، فردا صبح عازم نجف و کربلا هستیم. از همه حلالیت می طلبم و هرکس گلایه و ناراحتی و دلخوری تو دلش هست لطفا حلال کنه. عوضش اونجا براش طلب خیر و مغفرت می کنم. شاید قسمت این بود که از این سفر بر نگشتیم. که در اون صورت جان شما و جان سایت... ![]() در غیاب من اطلاعات از شاه شمال (سید سجاد زرگر نتاج) و والی فارمهال (نازنین علی نژاد) بر همگان واجب خواهد بود. ![]() به لطف ارباب، نائب الزیاره تمام محبین اهل بیت خواهم بود... |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |