در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
نام کاربری: themistroxavi71
پیام:
۱,۷۱۲
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: I.K
طرفدار:
- xavi - ronaldinho - پیروزی - اسپانیا . ارژانتین - کریمی - پپ - جلالی گروه:
- کاربران عضو |
صدر بسته هست از اتوبان شهید تیموریان و تونل شهید حسینی تردد کنید😂😂
|
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
چه برد عالیییی!!! حرکات ترکیبی فوق العاده!با پشت پا و دریبل سرپا و لایی و...بهم توپ میرسوندن! چقدر محرمی عالیه!چه پدیده دلنشینی برا پرسپولیس رو شده! نیمکت نشین ها هم روسفیدمون کردن! نریمان جهان هنوز کار داره ولی از علیپور خیلی بهتره!حتی کرملاچعب هم تو دو دقیقه دوتا حرکت خوب داشت! ولی علیپور به جز هد شانسیش فقط ضدحمله ها رو خراب کرد! نمیدونم تا کی باید اولویت اول تعویض یا در صورت نبودن مهره های اصلی اولویت فیکس بودن باشه... طارمی بالاخره یه حرکت حرفه ای و قشنگ زد! سروش هم گلش عالی بود! فقط حیف از اون حرکت محرمی حیف و صد حیف که گل نشد... ربیع خواه هم دمش گرم بنده خدا حرف میخوره اما هرجا تیم خالیه آبرومندانه جا رو موقتی حداقل پر میکنه.زحمت کشه...هرچند دفاع چپ بود خداییش که انتقاد میشد ولی برا دفاع وسط و هافبک دفاعی به عنوان ذخیره خیلی مساعده. برانکو جان نیمکت رو بیشتر دریاب..کرملاچعب و طاهرخانی و نریمان جهان برن جا دیگه به خاطر فرصت نرسیدن بهشون و عالی کار کنن پشیمونی داره! قبول کن علیپور اینهمه حقش نیست! تیم امسال فوق العادست |
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۶۹
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
تبریک میگم..ازون 3 امتیازهای مهمی بود که گرفتیم گلها واقعا قشنگ بودن..بعد از چند بازی دوباره کلین شیت کردیم.. تصور کنید در غیاب"امیری-کامیابی نیا-انصاری-ماهینی-رضاییان" بازی کردیم و با بازگشتشون چند برابر بهتر میشیم! محرمی عالیه و باید همینجور ادامه بده.. ولی امیدوارم رضاییانم ببخشن و باهاش لج نکنه برانکو تا فوتبال اونم خراب نشه. و اینکه خودش دیگه این بچه بازیارو تموم کنه! عشق است پرسپولیس |
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
بردیم.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۵ اسفند ۱۳۹۵
|
|
|
تبریک به همه دوستان بابت برد شیرین روبروی نفت تهران.یکی از حساسترین و سخت ترین بازیها را پیروز شدیم که موجب افزایش فاصله با رقبا شد. امیدوارم با همین روحیه به سراغ بازی حساس بعدی با استقلال خوزستان برویم و با حمایت کامل هواداران در ورزشگاه آزادی بتوانیم پیروز شویم که با توجه به بازی سخت دو رقیبمان در زمینهای حریف احتمال افزایش بیشتر فاصله وجود داره.در این بازی همه خوب بودن اما بازی زیبای سروش و مسلمان و همینطور محرمی واقعا چشم نواز بود.
|
||
۱۵ اسفند ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو |
|
||
|
|||
۱۶ اسفند ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۷۱۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
رکوردداران کلینشیت در لیگ شانزدهم ۱۳ کلینشیت: علیرضا بیرانوند(پرسپولیس)💪💪💪💪 ۱۱ کلینشیت: محمدرضا اخباری(تراکتورسازی) ۱۰ کلینشیت: رشید مظاهری(ذوب آهن) ۹ کلینشیت: حامد لک(صبا/ سایپا) پس رحمتی کو 😜😜 مگه سلطان کلین شیت اسیا نیست😂😂😂😂 بازم تبانی شده 😭😭 کلین شیتای رحمتی و درست نشمردن |
||
۱۶ اسفند ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۷۱۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
نادر صفرزایی گلر نفت تهران👇👇 🔺من 5 سال در تیمهای پایه استقلال حضور داشتم. کاپیتان نوجوانان استقلال بودم و با این تیم به قهرمانی لیگ رسیدم و میدانم استقلالیهای واقعی به من تهمت نخواهند زد. بعد از این بازی خواب به چشمان من نیامده و تنها میتوانم بگویم که واقعا حیف شد. 🔺در اینستاگرام فقط گل قرمز داریم و چون من در گذشته از گل قرمز استفاده کردم، یعنی تبانی کردم؟ اتفاقی که در این بازی رخ داد بیش از هر کسی به من ضربه زده است. این بازی میتوانست زندگی من را تغییر دهد اما یک بی تجربگی همه برنامه های من را به هم زد. |
||
۱۶ اسفند ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱,۷۱۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
کیسه کشا این روزا هی میخوان برسن به صدر ولی نمیتونن اینجاس که میگن جام مال پرسپولیسه کیسه سماغ میلیسه |
||
۱۶ اسفند ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو |
|
||
|
|||
۱۷ اسفند ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |