به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱۴ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
نقل قول
Lucho, The Great نوشته:

پ.ن: من هم لحظه ای ناامید نشدم!

اتفاقا یکی یه اسکرین شات از یه گروهی بهم نشون داد از این که بعد گل چهارم پیام دادی "حیف..."
البته گفت که بعد گل پی اس جی هم امیدوار بودی

در مورد حرف ها هم منم همینو گفتم دقیقا. تاکتیک تیم منجر به این نتیجه شد.

The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۹ اسفند ۱۳۹۵
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
این لوچوی فوق العاده!

نقل قول
Johan Cruyff نوشته:

نقل قول
Lucho, The Great نوشته:

پ.ن: من هم لحظه ای ناامید نشدم!

اتفاقا یکی یه اسکرین شات از یه گروهی بهم نشون داد از این که بعد گل چهارم پیام دادی "حیف..."
البته گفت که بعد گل پی اس جی هم امیدوار بودی

در مورد حرف ها هم منم همینو گفتم دقیقا. تاکتیک تیم منجر به این نتیجه شد.

نه اصلا ناامید نبودم. حیف رو قبلش توضیح دادم که یه گل چرت باد آورده خوردیم که 4 گلمون رو بی اثر کرد، و گرنه از اول بازی به بچه ها گفتم تا دقیقه آخر بازی باید امیدوار بود.

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام: ۶,۰۷۲
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی
- آقای پویول
- پرسپولیس
- برزیل & آرژانتین
- فرگوسن & رایکارد & پپ
- علی دایی
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
هرچی گل ششم رو می بینم سیر نمیشم.
کاش قهرمانی مسی تو جام جهانی رو ببینیم و البته سه گانه امسال.

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: hemad
پیام: ۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi
- ronaldinho
- perespolis
- italia
- ali karimi
- goardiola
- ...
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
حالا از شادی و هیجانش خارج شیم و برسیم به نکات بازی، اول اینکه این 3-4-3 خیلی انتحاریه و بازی تیم به شدت هجومی میشه ولی خب دفاع هم میلنگه وباید بیشتر روش کار بشه اگه همین سیستم بخواد تیم ادامه بده، اصلن خوب نیست 4بار توپ بیاد سمت دروازه 3بارش بشه موقعیت خطرناک تک به تک و گل! ماسکرانو خیلی جا موند دیشب! این حرف مزخرفش هم نیاز نبود الان بزنه و اعتراف کنه خطا کرده و پنالت نگرفته داور که شایستگی تیم و برد زیباش رو بهونه بده دست یه عده که لوث کنن! کلن رو مخ بودن و سوتی دادن از صفات بارز این حضرته...
پیکه رهبری خوبی داره ولی نباید جو گیر شه، خود مسی و نیمارش توپ رو برنداشتن که همه رو دریبل کنن..ام تیتی دیشب ازش واقعن راضی بودم توپای بلوکه شده پاریسی ها رو اکثرن با هد برگردوند به هم تیمی ها یه توپ خیلی خطرناک هم فرستاد کرنر .
شاید به ظاهر دیشب رافینیا خیلی خوب نبود ولی اگه یکم دقت پاسها و ارسال هاش بهتر بشه میتونیم امیدوار بشیم خط میانی ثبات پیدا کنه برا بازیهای بزرگ.
...................
در مورد قرعه هم به نظرم بازی دورتموند خیلی قشنگ و جذاب بشه، از بازی تکراری و مزخرف مثل اتلتیکو و من سیتی بیزارم و قرعه هایی مثل یووه و بایرن هم همه اش میشه حذف یه رقیب قدرتمند و بالا رفتن با قرعه کشکی بیشتر رئال!

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
R.I.P نوشته:

حالا از شادی و هیجانش خارج شیم و برسیم به نکات بازی، اول اینکه این 3-4-3 خیلی انتحاریه و بازی تیم به شدت هجومی میشه ولی خب دفاع هم میلنگه وباید بیشتر روش کار بشه اگه همین سیستم بخواد تیم ادامه بده، اصلن خوب نیست 4بار توپ بیاد سمت دروازه 3بارش بشه موقعیت خطرناک تک به تک و گل! ماسکرانو خیلی جا موند دیشب! این حرف مزخرفش هم نیاز نبود الان بزنه و اعتراف کنه خطا کرده و پنالت نگرفته داور که شایستگی تیم و برد زیباش رو بهونه بده دست یه عده که لوث کنن! کلن رو مخ بودن و سوتی دادن از صفات بارز این حضرته...
پیکه رهبری خوبی داره ولی نباید جو گیر شه، خود مسی و نیمارش توپ رو برنداشتن که همه رو دریبل کنن..ام تیتی دیشب ازش واقعن راضی بودم توپای بلوکه شده پاریسی ها رو اکثرن با هد برگردوند به هم تیمی ها یه توپ خیلی خطرناک هم فرستاد کرنر .
شاید به ظاهر دیشب رافینیا خیلی خوب نبود ولی اگه یکم دقت پاسها و ارسال هاش بهتر بشه میتونیم امیدوار بشیم خط میانی ثبات پیدا کنه برا بازیهای بزرگ.
...................
در مورد قرعه هم به نظرم بازی دورتموند خیلی قشنگ و جذاب بشه، از بازی تکراری و مزخرف مثل اتلتیکو و من سیتی بیزارم و قرعه هایی مثل یووه و بایرن هم همه اش میشه حذف یه رقیب قدرتمند و بالا رفتن با قرعه کشکی بیشتر رئال!

والا این ماسکرانو قشنگ ۲ بار جاموند یه بار که من اصن نفهمیدم چی شد چجوری دیماریا افتاد رو زمین یه بارم که تراشتگن عالی گرفت و حتی میشه گفت اون توپی هم که گل شد جای استاد ماسکرانو خالی بود که راکیتیچ نتونست برسه به بازیکن حریف بعد میاد واسه من میگه من خطا کردم و فلان انگار خیلی موثر هم بوده خداییش اگه یکی مثل اومتیتی البته با سرعت بالاتر میتونست جای ماسکرانو بیاد واقعا من میتونم با اعتماد به نفس بگم قشنگ بارسا میتونه با سیستم ۳_۴_۳ حریفا رو لوله کنه ولی ماسکرانو اصلا خوب نیست البته که میشه متیو رو هم حساب کرد ولی خب مطمئن نیست واقعا اگه بشه یه دفاع در استایل اومتیتی بارسا اصافه کنه فکر نکنم دیگه حرص دفاع رو لازم باشه بخوریم

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
طاها مسی نوشته:

به امید گلزنی MSN

دادا بازی با پاریس که تموم شد ولی خب بازم قبوله به امید گلزنی در بازی های بعدی

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
R.I.P نوشته:

قرعه فقط رئال. و لاغیر!

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
تو یکی از کانالای تلگرام هواداری نظرسنجی گذاشتن ک سه گانه میگیریم یا نه ؟ 92 درصد گفتن اره

روز به روز بیشتر این جمله ی تیری هانری "مردم شمارو با بازی آخر قضاوت می کنن" رو لمس می کنم مطمینم همین طوره دقیقا

ولی به نظرم مهم اینه که ادم تو شکست ها هم چیو زیر سوال نبره و تو برد هم ضعفارو نادیده نگیره . به نظرم رعایت همین نکته ساده یعنی درک و دید درست به فوتبال

تا دو هفته پیش عده زیادی به وحشتناک ترین شکل انریکه رو سیبل کردن و می گفتن 5گانه 14-15 هم به خاطر ام اس ان بود نه انریکه
مورد داشتیم طرف گفت از سی ال حذف شدیم لالیگام تمومه کوپپا هم بی ارزش ! این دید اشتباهه . اینکه الان فکرکنیم قطعا سه گانه میگیریمم اشتباهه . ..
ما هنوزم ممکنه بی جام بمونیم و سه گانم مححتمله
هنوز ممکنه ضعفایی ک داشتیم این فصل کار دستمون بده

ولی من خودم طرفدار انریکه هستم.
هیچ وقت طرفدار تاتا و تیتو نبودم . از مربی بد اصلا حمایت نمی کنم
رایکارد دو فصل اخر خوب نبود

ولی انریکه بارها و بارها بزرگیش اثبات کرده و مهم نیست واسم چه اتفاقی میفته از اینجا به بعد

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: alivo
پیام: ۳,۶۸۰
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
HA19 نوشته:

روز به روز بیشتر این جمله ی تیری هانری "مردم شمارو با بازی آخر قضاوت می کنن" رو لمس می کنم مطمینم همین طوره دقیقا

شما خودتم که داری همین کارو میکنی :)

۱۹ اسفند ۱۳۹۵
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
V.S.G نوشته:

نقل قول
HA19 نوشته:

شما خودتم که داری همین کارو میکنی :)

اولا ك من ادعا ندارم ك من خيلي خوبم منم احساساتي ميشم مثل همه و اينا در مورد منم صدق مي كنه قطعا
دوما ك امضاي من نشون ميده كه من تو بدترين روزا حرفم چي بوده
اين امضارو وقتي نوشتم ك ما با يه بازي بيشتر ٥تا از رئل كمتر امتياز داشتيم !

۱۹ اسفند ۱۳۹۵

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

پیام‌های جدید
حاضرین در سایت
۱۰۶ کاربر آنلاین است. (۹۴ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۰۶

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!