در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول این الرجبیون نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول ۲۰۰ تومن عیدی در روز اول رکورد خوبیه. امیدوارم سالی که نکوست از بهارش پیدا باشه... چجوری روتون شد عیدی بگیرین ؟ ما رفتیم دانشگاه گفتن بزرگ شدی دیگه عیدی خبری نیس شما خیلی زود عرصه رو خالی کردید حتی شده چون من دانشجوام بیشتر بهم عیدی بدن ما عیدی می گیریم تا زمان مجردی. بعد ازدواج ۲ تا عیدی می گیریم. بعد تولد بچه ۳ تا. نِه باریکلا شما این سنت بسیار خوب رو زنده نگه میدارید |
||
۲ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Anis نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول ۲۰۰ تومن عیدی در روز اول رکورد خوبیه. امیدوارم سالی که نکوست از بهارش پیدا باشه... چجوری روتون شد عیدی بگیرین ؟ ما رفتیم دانشگاه گفتن بزرگ شدی دیگه عیدی خبری نیس شما خیلی زود عرصه رو خالی کردید حتی شده چون من دانشجوام بیشتر بهم عیدی بدن شت من فکر میکردم عرف جامعه همینه اینا منو گول زدن پس |
||
۳ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول ۲۰۰ تومن عیدی در روز اول رکورد خوبیه. امیدوارم سالی که نکوست از بهارش پیدا باشه... چجوری روتون شد عیدی بگیرین ؟ ما رفتیم دانشگاه گفتن بزرگ شدی دیگه عیدی خبری نیس شما خیلی زود عرصه رو خالی کردید حتی شده چون من دانشجوام بیشتر بهم عیدی بدن شت من فکر میکردم عرف جامعه همینه اینا منو گول زدن پس آره این جا همه کوچیکترا از بزرگترا عیدی میگیرن حتی بابای من از عموهام ک بزرگترن ازش |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۳ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول ۲۰۰ تومن عیدی در روز اول رکورد خوبیه. امیدوارم سالی که نکوست از بهارش پیدا باشه... چجوری روتون شد عیدی بگیرین ؟ ما رفتیم دانشگاه گفتن بزرگ شدی دیگه عیدی خبری نیس شما خیلی زود عرصه رو خالی کردید حتی شده چون من دانشجوام بیشتر بهم عیدی بدن شت من فکر میکردم عرف جامعه همینه اینا منو گول زدن پس |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ فروردین ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
امروز تو تبریز باد تندی میوزه! هوا رو پر گرد و خاک کرده! آبرو نذاشت واسمون جلو مسافرا
|
||
۴ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول Anis نوشته:امروز تو تبریز باد تندی میوزه! هوا رو پر گرد و خاک کرده! آبرو نذاشت واسمون جلو مسافرا بذاریدش تو حموم درو روش قفل کنید دفعه بعد ادم شه |
||
who don't pay attention to you |
|||
۴ فروردین ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول Anis نوشته:امروز تو تبریز باد تندی میوزه! هوا رو پر گرد و خاک کرده! آبرو نذاشت واسمون جلو مسافرا بذاریدش تو حموم درو روش قفل کنید دفعه بعد ادم شه آره باید همین کارو کنیم ظهر بیرون بودیم یه لحظه احساس کردم الآنه که باد بلندم کنه هوا |
||
۴ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول Anis نوشته:امروز تو تبریز باد تندی میوزه! هوا رو پر گرد و خاک کرده! آبرو نذاشت واسمون جلو مسافرا بذاریدش تو حموم درو روش قفل کنید دفعه بعد ادم شه حیف که از سنین تینیجریم گذشته و گرنه سخیفانه می گفتم: هر هر. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۵ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
عفیف آباد ، نوروز 97 ، شیرازِ جان . |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۷ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول King of Kings نوشته:عفیف آباد ، نوروز 97 ، شیرازِ جان . دست از سر آبی کاربنی بر نمیدارید؟ |
||
who don't pay attention to you |
|||
۷ فروردین ۱۳۹۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |