در حال دیدن این عنوان: |
۱۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول امــیــد نوشته:"سیامند رحمان براثر ایست قلبی جان باخت" ![]() واقعا چی میشه گفت به این دنیای بی ارزش؟ خدا رحمتش کنه همون حرف مهران مدیری توی برنامه خندوانه دیگه این دنیا ارزش نداره |
||
|
|||
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول امــیــد نوشته:"سیامند رحمان براثر ایست قلبی جان باخت" ![]() واقعا چی میشه گفت به این دنیای بی ارزش؟ خدا بیامرزدش :( |
||
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:فرندز رو ندیدم ان شاالله بعد از عید و با فراغ بال میبینم حتما ![]() آره ببین 😃 چرا تو عید نه؟ استفاده خوب از تعطیلات ![]() چون تو عید محکومم به درس خوندن🤦🏻♀️ ![]() دعا کن بخونم. که بعدش بتونم یکم ول بگردم ![]() میخونی انشالله ![]() نقل قول مینا نوشته:دانشگاه ها و مدارس تعطیلن دوباره ایام بیکاری شروع شد ولی از بعدش میترسم کی برسه به درس و امتحانا وقتی امسال هیچی نخونیدیم. الآن تو این تعطیلات یکم بخونید ![]() ![]() |
||
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
... | |||
۱۲ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول O Magico نوشته:![]() ![]() |
||
۱۲ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
نقل قول امــیــد نوشته:"سیامند رحمان براثر ایست قلبی جان باخت" ![]() واقعا چی میشه گفت به این دنیای بی ارزش؟ خدا رحمتش کنه واقعا عمر کوتاهه کاش باوور کنیم و همین چند روزی که هستیم رو قدر بدونیم |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
اونقدر v.behdasht پیام داده بهم که بهش دارم وابسته میشم. میخوام ابنبار که پیام داد بهش بگم اینا رو ول کن خودت چطوری؟ ![]() ![]() |
||
|||
۱۳ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول beautiful queen نوشته:اونقدر v.behdasht پیام داده بهم که بهش دارم وابسته میشم. میخوام ابنبار که پیام داد بهش بگم اینا رو ول کن خودت چطوری؟ ![]() ![]() ![]() خیلی وقته دیگه به من اس نمیده ![]() |
||
۱۳ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
نقل قول Anis نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:اونقدر v.behdasht پیام داده بهم که بهش دارم وابسته میشم. میخوام ابنبار که پیام داد بهش بگم اینا رو ول کن خودت چطوری؟ ![]() ![]() ![]() خیلی وقته دیگه به من اس نمیده ![]() باهات کات کرده مردا همینن دیگه ![]() |
||
|||
۱۳ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:اونقدر v.behdasht پیام داده بهم که بهش دارم وابسته میشم. میخوام ابنبار که پیام داد بهش بگم اینا رو ول کن خودت چطوری؟ ![]() ![]() ![]() خیلی وقته دیگه به من اس نمیده ![]() باهات کات کرده مردا همینن دیگه ![]() درمورد مردها اینجوری نگید همه مردا که اینجوری نیستن من خودم هیچکدوم از دوست دخترهامو فراموش نمیکنم و به همه شون پیام میدم. ![]() |
||
۱۳ اسفند ۱۳۹۸
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |