در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:جماعت بیاید داستان گروهی رو از سر بگیریم. ![]() ![]() نقل قول کاف. میم نوشته:سلام چطور مطورید؟؟ سلام ممنون شما خوبی؟ ![]() خوبم مرسی. توییتر منو ساسپند کرد منم باز جوییدم روزگار وصل خویش ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول کاف. میم نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:جماعت بیاید داستان گروهی رو از سر بگیریم. ![]() ![]() نقل قول کاف. میم نوشته:سلام چطور مطورید؟؟ سلام ممنون شما خوبی؟ ![]() خوبم مرسی. توییتر منو ساسپند کرد منم باز جوییدم روزگار وصل خویش ![]() لعنت بر این آزادی بیان آمریکایی... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول علی ولی الله نوشته:راه میافتی. ![]() پس منو کم دعوا کنید وقتی داستان رو بارها خراب کردم ![]() |
||
|
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول کاف. میم نوشته:خوبم مرسی. توییتر منو ساسپند کرد منم باز جوییدم روزگار وصل خویش ![]() عه اره اتفاقا میخواستم بپرسم توئیترت چه خبر؟ ![]() ای بابا :( |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول کاف. میم نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:جماعت بیاید داستان گروهی رو از سر بگیریم. ![]() ![]() نقل قول کاف. میم نوشته:سلام چطور مطورید؟؟ سلام ممنون شما خوبی؟ ![]() خوبم مرسی. توییتر منو ساسپند کرد منم باز جوییدم روزگار وصل خویش ![]() لعنت بر این آزادی بیان آمریکایی... هر روز ما یه بساطی داریم! اون از اینستا که هی عکس های سردار رو حذف می کرد. اینم از این که هی اکانت ها رو می بنده. نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول کاف. میم نوشته:خوبم مرسی. توییتر منو ساسپند کرد منم باز جوییدم روزگار وصل خویش ![]() عه اره اتفاقا میخواستم بپرسم توئیترت چه خبر؟ ![]() ای بابا :( هیچی دیگه صفحه مو بست. کلی هم توش مطلب داشتم همش پرید:/ اون همه فالوورم هم پرید ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
شما هم تو قرنطینه وقت کم میارید برا انجام کاراتون یا فقط من اینجوریم؟ ![]() ![]() |
||
|||
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Strong forever نوشته:شما هم تو قرنطینه وقت کم میارید برا انجام کاراتون یا فقط من اینجوریم؟ ![]() ![]() منم وقت کم میارم ولی دلیلش اینه که به مقدار زیادی تلفش میکنم ![]() |
||
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Anis نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:شما هم تو قرنطینه وقت کم میارید برا انجام کاراتون یا فقط من اینجوریم؟ ![]() ![]() منم وقت کم میارم ولی دلیلش اینه که به مقدار زیادی تلفش میکنم ![]() من تلف نمیکنم به جان خودم ![]() |
||
|||
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:شما هم تو قرنطینه وقت کم میارید برا انجام کاراتون یا فقط من اینجوریم؟ ![]() ![]() منم وقت کم میارم ولی دلیلش اینه که به مقدار زیادی تلفش میکنم ![]() من تلف نمیکنم به جان خودم ![]() خب پس نمیدونم چرا باید وقت کم بیاری ![]() |
||
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Anis نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:شما هم تو قرنطینه وقت کم میارید برا انجام کاراتون یا فقط من اینجوریم؟ ![]() ![]() منم وقت کم میارم ولی دلیلش اینه که به مقدار زیادی تلفش میکنم ![]() من تلف نمیکنم به جان خودم ![]() خب پس نمیدونم چرا باید وقت کم بیاری ![]() نمیدونم والا شروع میکنم به انجام کارا یهو وسطش مامانم مثلا صدام نیکنه برم انجامش بدم بیام یهو کلی وقتم میره. بعدم خب تلگرام و اینام هستن ولی مثلا پنج دیقه ۱۰ دیقه بیشتر وقتمو نمیذارم حس میکنم خودم ![]() دلیل اصلیش البته همینه که ساعت خوابمون جا به جا شده قطعا چون واقعا برکت وقتت میره |
||
|||
۲۶ فروردین ۱۳۹۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |