در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
نام کاربری: Malahizades@gmail.com
پیام:
۲۸۷
عضویت از: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰
از: استان هرمزگان شهرستان بندر عباس
طرفدار:
- لیونل مسی - کارلس پویول یوهان کریوف - پاس - هلند و برزیل - پپ گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:پیکه برای من همیشه خوب بود، حتی زمانی که اون قدر ازش انتقاد فنی میشد من ازش حمایت کردم، اما اونجا که فهمیدم تو رفتن مسی نقش داشته برام مرد و دیگه هیچی هم این حس رو عوض نمیکنه. با حاشیه های فراوان ودخالت های بیجا در امور باشگاه بخصوص در امور نقل انتقالات وتهیه کلیپ ومصاحبه با گریزمان .اظهار نظر ناشیانه درمورد ماندن نیمار تاثیر گذاری در تصمیم دلیخت ومهمتر از همه دخالت در مورد خروج مسی .چنین آدمی نمیتواند تعصبی به باشگاه داشته باشد بیشتر نمایش و جلب توجه وسو استفاده از احساسات هوادران برای منافع شخصی. حتی مدتی عدم حضور منظم در تمرینات به علت پیگیری برگزاری مسابقات تنیس در مادرید.و.......... |
||
۱۵ آبان ۱۴۰۱
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Saleh نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:پیکه برای من همیشه خوب بود، حتی زمانی که اون قدر ازش انتقاد فنی میشد من ازش حمایت کردم، اما اونجا که فهمیدم تو رفتن مسی نقش داشته برام مرد و دیگه هیچی هم این حس رو عوض نمیکنه. با حاشیه های فراوان ودخالت های بیجا در امور باشگاه بخصوص در امور نقل انتقالات وتهیه کلیپ ومصاحبه با گریزمان .اظهار نظر ناشیانه درمورد ماندن نیمار تاثیر گذاری در تصمیم دلیخت ومهمتر از همه دخالت در مورد خروج مسی .چنین آدمی نمیتواند تعصبی به باشگاه داشته باشد بیشتر نمایش و جلب توجه وسو استفاده از احساسات هوادران برای منافع شخصی. حتی مدتی عدم حضور منظم در تمرینات به علت پیگیری برگزاری مسابقات تنیس در مادرید.و.......... ولی بازم صد بار شرف داشت به حیوانی مثل کومان که تا قرون آخر پول زورشم گرفت... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ آبان ۱۴۰۱
|
|
نام کاربری: rockstar
پیام:
۵۳۵
عضویت از: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱
طرفدار:
- لیونل مسی - استقلال - ندارم - محمود فکری - کنته - - گروه:
- کاربران عضو |
یعنی از لحظه به لحظه بازی تیم ژاوی میشه فهمید که این آدم حتی سر سوزنی هم نبوغِ مربیگری نداره ! یه مربی متوسط رو به پایین که هیچ خلاقیتی نداره توی این عرصه ! |
||
۱۸ آبان ۱۴۰۱
|
|
|
چه پاس ژاوی واری داد دی یونگ :)
|
||
۱۸ آبان ۱۴۰۱
|
|
پیام:
۲۸۷
طرفدار:
- لیونل مسی - کارلس پویول یوهان کریوف - پاس - هلند و برزیل - پپ گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
خدا را شکر بازی را بردیم .بالده .دیونگ،پدری،عالی بودند.برد دلچسبی بود.ولی بوسکتس بازی به بازی بدتر میشه .به جوانان اعتماد کن آقای ژاوی به نفع خودت وتیم هست. بوسکتس خیلی وقت هست تمام شده.
|
||
۱۸ آبان ۱۴۰۱
|
|
|
شایعه شده لوا رو میخوان ۴ جلسه محروم کنن! باز صدرنشین شدیمو کثافت کاریای تباس شروع شد |
||
۱۸ آبان ۱۴۰۱
|
|
نام کاربری: Hazharyari
پیام:
۷۱
عضویت از: ۱۵ بهمن ۱۳۸۹
از: kurdestan
طرفدار:
- Xavi - استوویچکف - Argentina - مارجلو ليبي گروه:
- کاربران عضو |
زمانیکه تو این سایت عضو شدم دوران طلایی بارسا بود چقدر تیم ضعیف شده😓 |
||
۱۸ آبان ۱۴۰۱
|
|
نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۴۴
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو |
انریکه: «بوسکتس مانند نادال است، آیا شکی وجود دارد که (نادال) بهترین تاریخ است؟ اگر نادال را رتبه بندی کنیم چه عددی می گذاریم؟ وقتی مالکیت توپ بیشتری نسبت به حریف داریم، بوسکتس شماره 1 می شود. هدف من این است که بوسکتس را متقاعد کنم که برای یک جام جهانی دیگر بازی کند، شوخی نمی کنم، شخصی بهتر از بوسکتس در دنیا نمی بینم که مثل او بازی کند.» |
||
۲۰ آبان ۱۴۰۱
|
|
پیام:
۲۸۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Greatest Ever نوشته:انریکه: «بوسکتس مانند نادال است، آیا شکی وجود دارد که (نادال) بهترین تاریخ است؟ اگر نادال را رتبه بندی کنیم چه عددی می گذاریم؟ وقتی مالکیت توپ بیشتری نسبت به حریف داریم، بوسکتس شماره 1 می شود. هدف من این است که بوسکتس را متقاعد کنم که برای یک جام جهانی دیگر بازی کند، شوخی نمی کنم، شخصی بهتر از بوسکتس در دنیا نمی بینم که مثل او بازی کند.» آقای انریکه حالا ببینیم بوسکتس در جام جهانی چه دسته گلی برای اسپانیا بچینه. |
||
۲۰ آبان ۱۴۰۱
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Greatest Ever نوشته:انریکه: «بوسکتس مانند نادال است، آیا شکی وجود دارد که (نادال) بهترین تاریخ است؟ اگر نادال را رتبه بندی کنیم چه عددی می گذاریم؟ وقتی مالکیت توپ بیشتری نسبت به حریف داریم، بوسکتس شماره 1 می شود. هدف من این است که بوسکتس را متقاعد کنم که برای یک جام جهانی دیگر بازی کند، شوخی نمی کنم، شخصی بهتر از بوسکتس در دنیا نمی بینم که مثل او بازی کند.» آقای لوچو نکن با ما این کارا رو... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ آبان ۱۴۰۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |